Logement de Bedstee

Verblijf in dit unieke, monumentale logement op de wierde in het hart van de oude dorpskern van Eenrum. Het logement is volledig zelfstandig en geschikt voor 3 personen.

Neem alvast een kijkje

Logement de bedstee is een rijksmonument gelegen op de oude wierde van Eenrum. Een unieke uitvalsbasis om uitstapjes te maken en het Hogeland …

Logement de bedstee is een rijksmonument gelegen op de oude wierde van Eenrum. Een unieke uitvalsbasis om uitstapjes te maken en het Hogeland verder te ontdekken. Het logement heeft een eigen keuken en een luxe nieuwe badkamer. Boven bevinden zich de slaapkamer en en-suite badkamer. Beneden is de woonkamer waar een derde persoon kan overnachten. Ook is daar de volledig ingerichte keuken en een apart toilet. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn het allermooiste dorp van Nederland: Winsum, het zeehondencentrum in Pieterburen en Doezoo in Leens. De omgeving leent zich voor mooie fiets- of vaarttochten door bv Nationaal Park het Lauwersmeer of het Reitdiepgebied. Ook de vele (wierde)dorpen, met de prachtige borgen, kerken en monumenten nodigen uit voor een bezoek. Verder kun je de Wadden ontdekken door een dagje Schiermonnikoog of een wadlooptocht te doen. Of in de kleinste zeehaven Noordpolderzijl te genieten van het uitzicht en in de nacht van de sterrenhemel die hier nog goed zichtbaar is. Verrassend zijn de vele kleinschalige culturele evenementen. Of het nu gaat om muziek, kunst of een voorstelling, er is voor ieder wat wils!

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief