Multifunctioneel centrum "De Hardenberg"

Leuk dat je er bent bij MFC de Hardenberg! Ons sportcomplex biedt een breed scala aan sportfaciliteiten. Of je nu wilt zwemmen, fitnessen, sporten, bewegen of gewoon wilt samenkomen, je bent hier aan het juiste adres. Welkom in het multifunctionele complex de Hardenberg in Finsterwolde/Beerta!

Neem alvast een kijkje

Vraag naar beschikbare ruimte in de sporthal, het zwembad of voor zaalhuur in het sportcafé. Alles is mogelijk en bespreekbaar, van vergaderruimte tot kinderfeestjes, zwemfeestjes, familievolleybal, verjaardagen, en zelfs een BBQ-plein. Iedereen in Oldambt heeft recht op sporten, bewegen en ontmoeten.

ZWEMBADACTIVITEITEN
Ontdek allerlei sportieve en leuke wateractiviteiten in zwembad De Hardenberg. Bekijk de activiteitenagenda.

SPORTHAL DE HARDENBERG FINSTERWOLDE
De sporthal leent zich uitstekend voor diverse sportieve activiteiten. Sluit je aan bij verschillende verenigingen voor sporten zoals tafeltennis, zaalvoetbal, judo, badminton en binnenkort pickleball en handboogschieten.

FITNESSCENTRUM FINSTERWOLDE
Kom sporten in ons fitnesscentrum, voorzien van diverse apparatuur en verzorgd door Ron Haans. Ideaal voor wie in Blauwestad of omgeving woont en flexibel wil sporten.

SPORTCAFÉ DE HARDENBERG FINSTERWOLDE
Bij binnenkomst van ons complex vind je een uitnodigend sportcafé. Geniet van een vers kopje koffie in een sfeervolle omgeving. Onze entree is toegankelijk voor mindervaliden dankzij automatische deuropeners.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief