Het SeViLa arrangement

Wierden, sloten, graslanden en kronkelende wegen wisselen elkaar af in het weidse landschap van het Westerkwartier. Ervaar het zelf met het SeViLa arrangement. Perfect voor iedereen die de prachtige natuur in het Westerkwartier op verschillende manieren wil ontdekken. Met dit arrangement beleef je het Westerkwartier namelijk fietsend, wandelend en vanaf het water. 

  • Iedere maandag in de maanden juli en augustus
  • Arrangement van ongeveer 7 uur
  • Incl. koffie of thee met gebak en lunch
  • €37,50 p.p

Dit ga je doen

De dag start om 9:15 bij theetuin de Woldhoeve in Sebaldeburen. Deze idyllische theetuin is gelegen op een unieke locatie, waardoor je heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte van de landelijke omgeving. Hier begin je ontspannen met koffie of thee en een heerlijk stukje gebak.

Daarna fietsen jullie met elkaar naar Visvliet. Dit is een fietstocht van 25 kilometer en duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de fietstocht ontdek je de pracht en diversiteit van de natuur in het Westerkwartier. Na het trappen door het ommeland heb je trek gekregen. Daarom staat er in Visvliet bij B&B het Heirhuys een heerlijke lunch voor jullie klaar. Tijd om eventjes de benen te laten rusten.

Na de lekkere lunch is het tijd om het Westerkwartier vanaf het water te verkennen. Je stapt op de boot en vaart zelf in ongeveer drie kwartier naar Lauwerszijl. Om je heen uitgestrekte vergezichten en weidse landschappen. Vanaf Lauwerszijl wandel je in ongeveer 2 uur tijd weer terug naar de theetuin, waar je rond 16:00 aankomt. Dit is een wandeling van ongeveer 10 kilometer.

Ontdek ook