Groepsaccommodaties in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

16 resultaten

Het Lagerhuis
het LAGERHUIS

Midlaren

Het Lagerhuis is een zaal, die voor 1, 2 of 3 dagdelen gehuurd kan worden voor een vergadering, familiebijeenkomst, training, oefendag en/of buitenactiviteit in een rustige bosrijke omgeving. Zelfverzorging, gedeeltelijke of gehele verzorging is mogelijk.
Bud Gett Hostels
Bud Gett Hostels

Groningen

Goedkoop overnachten met uitgebreide service: dat maakt ons concept uniek in Groningen. Met de Grote Markt om de hoek, slaap je bij ons midden in het centrum van de stad.
De Energiek
Groepsaccommodatie De Energiek, tussen Groningen en Lauwersmeer.

Wehe-Den Hoorn

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek biedt grotere en kleinere gezelschappen een mooie plek op het Groningse Hoogeland. In ons woonhuis 3 B&B kamers en in de naastgelegen verbouwde boerderij de groepsaccommodatie. Wij verhuren ook kano's.
Groepsaccommodatie Pageborg
Groepsaccommodatie Pageborg

Stadskanaal

Bent u op zoek naar een ruime groepsaccommodatie voor een gezellig en actief verblijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Pageborg is een luxe groepsaccommodatie op vakantiepark Westerwolde die geschikt is voor groepen tussen 50 en 150 personen.
De Waddenhoeve
Groepsvakantiehuis De Waddenhoeve

Noordpolderzijl

Aan de Waddenkust tussen Pieterburen en Noordpolderzijl ligt vakantieboerderij De Waddenhoeve. In onze gezellige groepsaccommodatie, een voormalige paardenstal, kun je met een groep prima vertoeven.
De Olde Stoeve
De Olde Stoeve

Nieuwolda

In de mooie provincie Groningen staat deze prachtig gelegen, statige, maar vooral ook gezellige boerderij. Ideale groep accommodatie voor vakanties en familiereünie.
Natuurdorp Suyderoogh
Natuurdorp Suyderoogh

Lauwersoog

Landal Natuurdorp Suyderoogh is direct gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer bij Lauwersoog. Op deze plek heerst een ander klimaat: vergeleken met de rest van Nederland kent het Lauwersmeergebied gemiddeld meer zonuren en minder neerslag!
Stro-Hotel Hayema Heerd
Hayema Heerd

Oldehove

Het Stro-Hotel Hayema Heerd is gewóón bijzonder! Kom overnachten, feesten of vergaderen!
Antje en Gulle Bed and Breakfast
Antje en Gulle Bed and Breakfast

Groningen

Antje en Gulle Bed & Breakfast is gelegen aan het begin van het Damsterdiep in de wijk Oosterhoogebrug, op ongeveer 2 kilometer afstand van het centrum van Groningen.
Grasdakwoningen
Slapen onder een dak van gras

Warfhuizen

Aan de prachtige oude rivier Reitdiep staan vier grasdakwoningen voor u klaar. Ze bieden u veel rust en een adembenemend uitzicht.
De Zuidkaap
Accommodatie De Zuidkaap

Midlaren

“De Zuidkaap” is een luxe, modern gebouw, prachtig gelegen direct aan (en zelfs deels boven) het Zuidlaardermeer.
Simplon Hostel
Simplon Jongerenhotel

Groningen

Het Simplon Hostel, is al sinds 1993 de ideale basis voor een goede en betaalbare overnachting.
Vakantiewoning Borgbloemke
Vakantiewoning Borgbloemke van Het Groninger Landschap

Nuis

Borgbloemke is een kop-hals-romp-boerderij waarvan de oudste stukken al dateren uit 1866. De woning is volledig gerestaureerd, waarbij veel aandacht is geweest voor de authentieke elementen.
Zeilschip Mars
Hotelschip De Mars

Groningen

Zeiltochten naar de Wadden of groepsaccommodatie in hartje Groningen? Met vrienden, familie of collega's is de Mars een sfeervol en comfortabel verblijf!
Robersum Recreatie
Terras Groepsaccommodatie

Vierhuizen

Imposante boerderijen, prachtige vergezichten, houtwallen, wierden met schilderachtige dorpjes, een bruisend watersportgebied en een uniek natuurgebied.
Het Koetshuis Visvliet
Huisbeschrijving

Visvliet

Achter het pand loopt het riviertje de Lauwers waar je aan de steiger optimaal kan genieten van het rustige viswater. In het gebied zijn diverse fietsroutes en wandelroutes voor een ieder die van een rustige omgeving houdt.