Groepsaccommodaties in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

14 resultaten

Stadskanaal

Bent u op zoek naar een ruime groepsaccommodatie voor een gezellig en actief verblijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Pageborg is een luxe groepsaccommodatie op vakantiepark Westerwolde die geschikt is voor groepen tussen 50 en 150 personen.

Nieuwolda

In de mooie provincie Groningen staat deze prachtig gelegen, statige, maar vooral ook gezellige boerderij. Ideale groep accommodatie voor vakanties en familiereünie.

Visvliet

Achter het pand loopt het riviertje de Lauwers waar je aan de steiger optimaal kan genieten van het rustige viswater. In het gebied zijn diverse fietsroutes en wandelroutes voor een ieder die van een rustige omgeving houdt.

Warfhuizen

Aan de prachtige oude rivier Reitdiep staan vier grasdakwoningen voor u klaar. Ze bieden u veel rust en een adembenemend uitzicht.

Wehe-Den Hoorn

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek biedt grotere en kleinere gezelschappen een mooie plek op het Groningse Hoogeland. In ons woonhuis 3 B&B kamers en in de naastgelegen verbouwde boerderij de groepsaccommodatie. Wij verhuren ook kano's.

Lauwersoog

Landal Natuurdorp Suyderoogh is direct gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer bij Lauwersoog. Op deze plek heerst een ander klimaat: vergeleken met de rest van Nederland kent het Lauwersmeergebied gemiddeld meer zonuren en minder neerslag!

Groningen

Het Simplon Jongerenhotel, is al sinds 1993 de ideale basis voor een goede en betaalbare overnachting.

Groningen

Goedkoop overnachten met uitgebreide service: dat maakt ons concept uniek in Groningen. Met de Grote Markt om de hoek, slaap je bij ons midden in het centrum van de stad.

Nuis

Borgbloemke is een kop-hals-romp-boerderij waarvan de oudste stukken al dateren uit 1866. De woning is volledig gerestaureerd, waarbij veel aandacht is geweest voor de authentieke elementen.

Midlaren

Het Lagerhuis is een zaal, die voor 1, 2 of 3 dagdelen gehuurd kan worden voor een vergadering, familiebijeenkomst, training, oefendag en/of buitenactiviteit in een rustige bosrijke omgeving. Zelfverzorging, gedeeltelijke of gehele verzorging is mogelijk.

Vierhuizen

Imposante boerderijen, prachtige vergezichten, houtwallen, wierden met schilderachtige dorpjes, een bruisend watersportgebied en een uniek natuurgebied.

Noordpolderzijl

Aan de Waddenkust tussen Pieterburen en Noordpolderzijl ligt vakantieboerderij De Waddenhoeve. In onze gezellige groepsaccommodatie, een voormalige paardenstal, kun je met een groep prima vertoeven.

Oldehove

Het Stro-Hotel Hayema Heerd is gewóón bijzonder! Kom overnachten, feesten of vergaderen!

Midlaren

“De Zuidkaap” is een luxe, modern gebouw, prachtig gelegen direct aan (en zelfs deels boven) het Zuidlaardermeer.