Wie maakt de mooiste wind foto?

Doe mee met de fotowedstrijd door jouw windfoto uit Eemsdelta in te sturen. Denk aan je favoriete plek in (of juist uit) de wind, een leuke ervaring in de wind of jouw mooiste windstreek.

De fotowedstrijd is gesloten.

Laat jij je het liefst omver blazen door de cultuur van Appingedam? Waai jij met de wind mee door landelijk Loppersum? Of ga je liever maximaal uitwaaien op het strand van Delfzijl? Deel jouw foto dan en maak kans op het frisse-WIND-arrangement, bestaande uit een overnachting en diner en een streekproductenpakket voor 2 personen.

Iedere week zal een selectie van de ingezonden foto's op deze pagina getoond worden.

De winnaars van de fotowedstrijd

Thea Kerstholt (Wehe den Hoorn) is de winnaar van de fotowedstrijd bij de campagne ‘24 uur Wind mee in Eemsdelta’. Thea heeft het thema - Eemsdelta.Wind.Altijd - subliem in één foto weten te vatten. Tijdens de storm Corrie die begin dit jaar over ons land joeg, vindt Thea de balans om wind te weerstaan daarbij de horizon vastpakkend.  Haar prijs is een compleet ‘24 uur in Eemsdelta arrangement’; een diner in de Basiliek (Appingedam), overnachting in het Eemshotel, de local Groningen route en een streekproductenmand.

Kees Komdeur (Roden) wint de 2e prijs. Met zijn foto van de voetgangersbrug bij het strand in Delfzijl met zonsopkomst. Kees heeft vier vrijkaarten gewonnen voor een voorstelling naar keuze in theater de Molenberg Delfzijl.

De fraaie toeristische foto van de fiets leunend tegen het hek bij de kerk in Eenum is van Astrid Bosker (Winsum). Zij krijgt de 3e prijs: een introductie in de hekserij bij de Wikster van het Wad in Bierum 

Alle prijzen zijn door de betrokken ondernemers gratis beschikbaar gesteld. 

Voorwaarden

Gegevens en fotorechten

Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Marketing Eemsdelta toestemming om de ingestuurde foto rechtenvrij te gebruiken in uitingen op het gebied van Toeristische Marketing voor de regio Eemsdelta. Wie weet zie jij je foto straks dus weer terug in een van de uitingen van Marketing Eemsdelta.

Door mee te doen verklaar je dat eventueel op de foto afgebeelde personen of bedrijven geen bezwaar hebben tegen gebruik en publicatie van de foto door Marketing Eemsdelta.
Marketing Eemsdelta is niet aansprakelijk wanneer na inzending blijkt dat je niet over de benodigde toestemming (portretrechten) beschikt.

Wanneer je winnaar bent van de wedstrijd, laat Marketing Eemsdelta je dat natuurlijk graag weten. Daarom vragen we je om naast je naam ook jouw e-mailadres in te vullen.

 

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief