Voor ondernemers

Bent u toeristisch ondernemer in de Lauwersmeerregio? Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor promotie en handelen in het Lauwersmeer. Laat weten welk evenement u organiseert in het jubileumjaar of download de 'Tips in het Nationaal Park Lauwersmeer placemat'. Tevens is ter promotie van het 50-jarige bestaan een herkenbaar logo gecreëerd. Het logo is gemakkelijk en breed inzetbaar op online en offline middelen en is te downloaden via onderstaande link.

Vragen, opmerkingen, drukwerk bestellen of wilt u ook een 50 jaar Lauwersmeervlag? Stuur dan een e-mail met uw bedrijf en contactgegevens naar info@marketinggroningen.nl

Aanmelden evenement

Het aanmelden van een evenementen rondom 50 jaar Lauwersmeer kan hier

Logopakket

Ter promotie van het 50-jarige bestaan is er een herkenbaar logo gecreëerd. Het logo is gemakkelijk en breed inzetbaar op online en offline middelen. Het pakket biedt richtlijnen voor het gebruik van het ‘50 jaar Lauwersmeer’ logo. Lees deze richtlijnen goed door voor de mogelijkheden van het gebruik. Download hier het logopakket.

Placemat 

Download hier de placemat met tips in het Nationaal Park Lauwersmeer. Leuk voor gasten van uw horeca- of verblijfsaccomodatie.