Een momentje voor jezelf in Haren

In de drukte van alledag vergeet je soms een momentje voor jezelf te nemen. Even helemaal niets te doen, gewoon even ontspannen. Daarvoor ben je in Haren aan het juiste adres. Het barst hier van de ondernemers die je graag even helemaal in de watten leggen. Neem een nieuwe coupe, kom tot rust tijdens een schoonheidsbehandeling, trakteer jezelf op iets moois en wandel op je gemakje door een gezellige galerie. Laat de drukte achter je en ervaar het ontspannen ritme van Haren.

Blush Clinic

Brinkhorst 5 - Het enthousiaste en professionele team van Blush Clinic is gespecialiseerd in behandelingen voor je huid, gezicht en lichaam. Van een bindweefselmassage tot een manicure, en van HydraFacial tot lichttherapie. De experts die hier werken kunnen je alles vertellen over je huid én je kunt zelfs een digitale huidanalyse laten doen. Zo weten ze altijd wat de beste behandelingen en producten zijn voor jouw huidtype. Geen zin in een behandeling? Je kunt ook binnenlopen voor heerlijke parfums, verzorgingsproducten, cosmetica en andere beauty must-haves. Kijk rustig rond en vraag gerust om advies, ze helpen je met liefde.

Lees meer

HA Juweliers

Rijksstraatweg 170 - Volgens de medewerkers van HA Juweliers is het juweliersvak het mooiste wat er is. In de moderne winkel vind je een prachtige collectie sieraden en horloges. De hoogste tijd om jezelf iets moois cadeau te doen. Hier vind je merken die je nergens anders in de regio ziet. Niet altijd de trendproducten, maar juist de items die bijzonder zijn. Sieraden die je persoonlijkheid kunnen benadrukken, waarmee je iets kunt vertellen. Advies nodig? Of op zoek naar iets speciaals? Ze helpen je graag een handje bij het vinden van jouw perfecte sieraad.

Lees meer

AMI Kappers

Anjerplein 2 - Klaar voor een nieuw kapsel? Dan ben je bij AMI kappers aan het juiste adres. Ze denken graag met je mee, zodat jullie samen een nieuwe coupe kunnen kiezen die goed bij je past. Hier vinden ze persoonlijke aandacht en goed advies dan ook erg belangrijk. Op zoek naar de nieuwste trends? Ook dan kan je hier terecht. Of je nou op zoek bent naar highlights, balayage of een permanent; je verlaat de salon altijd met een glimlach.

Lees meer

Join the SEEN

Brinkhorst 10 - Karlien en Sieneke zijn de trotse eigenaars van boetiek Join the SEEN. Wandel naar binnen en kom met een volledige outfit weer naar buiten. Met lege handen de winkel verlaten is hier bijna onmogelijk. Je vindt er kleding zoals jurken, rokken, broeken, shirts en jasjes. Allemaal gemaakt van fijne materialen, zodat het ook echt lekker zit. Join the SEEN is geïnspireerd door Scandinavië. De invloeden zie je terug in de merken en in de uitstraling van de winkel. Loop vooral eens naar binnen of volg ze voor de nodige inspiratie op Instagram.

Lees meer

Jos Coiffures

De Brinken 12 - Hoewel de naam anders doet vermoeden, heet de eigenaar van kapsalon Jos Coiffures Esther. Haar vader, Jos Wiersema, gaf 40 jaar geleden zijn naam aan de zaak. Hier kan je niet alleen terecht voor een nieuw kapsel, maar ook voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Lashlift, nagelstyling, wenkbrauwstyling; hier kan het allemaal. Weet je nog niet wat je wilt? Loop dan gewoon even binnen. Ze zijn hier gek op gezelligheid. Regelmatig schuift er dan ook iemand aan de leestafel aan, gewoon voor een praatje. Jij kiest je stijl, de rest doen ze hier voor je.

Lees meer

Molenkamp Schoenenmode

Rijksstraatweg 160 - Molenkamp Schoenenmode bestaat al sinds 1946. Doordat het bedrijf al zo lang bestaat, winkelen hier inmiddels meedere generaties. Kinderen die hier vroeger kwamen met hun ouders, komen nu terug met hun eigen kinderen. Het aanbod in de winkel is enorm; van trendy tot sportief en van verfijnd tot comfort. Voor ieder wat wils dus. En allemaal van goede kwaliteit en met een uitstekende pasvorm. Je schoenen moeten natuurlijk wel lekker zitten.

Lees meer

Galerie Aanblick

Kromme Elleboog 52 - Stadsgezichten, landschappen, strandgezichten, portretten en stillevens: al sinds het begin van deze eeuw exposeert en verkoopt Galerie Aanblick figuratieve kunst van Nederlandse kunstenaars. Van een bezoek aan deze galerie word je altijd vrolijk. Het is eigenlijk een grote huiskamer vol met betaalbare kunst. Van lijnen en stippen die samen toch iets voorstellen tot zeer realistisch: het hangt hier aan de muur. Dwaal even rond door de galerie en geniet van de prachtige werken. Wie weet vind je nog iets moois voor thuis.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief