Een uitgebreid diner bij jou thuis

Heb je ook zin om weer eens lekker uitgebreid uit eten te gaan? Dat kan nog steeds! Haal het luxe diner gewoon lekker naar je huis. Hier vind je een overzicht van restaurants die een uitgebreid diner aanbieden voor bezorging of afhaal. Haal je mooiste tafelkleed tevoorschijn, steek de kaarsen aan en geniet van een chique diner in je eigen huis.

 

Eetwaar

Restaurant Eetwaar gaat op de bezorgtour. Je kunt nu 'de 3 of 4 van Pim' bestellen. Een meergangendiner met de beste producten van het seizoen. Je hebt de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Maak het diner compleet met de wijnen van Marieke. Kies zelf een lekker wijntje uit of ga voor het wijnarrangement dat speciaal is geselecteerd voor bij het diner. 

Lees meer

Brussels Lof

Bij Brussels Lof staan groenten, kaas en vis centraal. De kaasfondue staat dan ook al bijna 40 jaar op het menu! Eigenaar Bob gaat zelf ook vaak op pad om verse plantjes, bloemen en paddenstoelen te zoeken die hij verwerkt in zijn gerechten. Ook de wijnen die hij selecteert zijn zuiver en puur, zodat ze perfect passen bij de gerechten op het menu. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je thuis genieten van deze pure smaken waarbij je kunt kiezen uit vis of vegetarisch.

Lees meer

Land van Kokanje

Bij het Land van Kokanje kun je nu een heerlijk driegangendiner voor twee afhalen (bezorgen in overleg). Vind jij het ook altijd lastig om te kiezen uit alle lekkere opties? Bij het Land van Kokanje hoef je enkel het hoofdgerecht te kiezen. Voor het voorgerecht en het dessert hebben de koks heerlijke proeverijen samengesteld zodat je niet hoeft te kiezen tussen al dat lekkers! Het diner kan ook helemaal vegetarisch worden besteld.

Lees meer

Het Pomphuis

Van woensdag tot en met zondag geniet je van een uitgebreid viergangendiner voor thuis. De gerechten zijn gemaakt van pure ingrediënten om zo dicht mogelijk in de buurt te komen bij een echt bezoek aan het Pomphuis. En hoe maak je zo'n uitgebreid diner? Neem een kijkje in de keuken bij chef Tim Ringers en tover een fantastisch viergangendiner op tafel!

Lees meer

Voilà

Restaurant Voilà brengt sinds de lockdown hun heerlijke driegangendiners bij jou thuis. De gerechten worden zo goed als klaar, gekoeld geleverd en voorzien van een bereidingsadvies. Binnen 20 minuten tover je een gastronomisch driegangenmenu op tafel! Maak de avond compleet met het bijpassende wijnarrangement.

Lees meer

Achterwerk

Speciaal voor de veganist biedt Achterwerk een driegangen verrassingsdiner aan zonder dierlijke producten. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is er de mogelijkheid om thuis van vegan fine cuisine te genieten. Het menu wisselt elke twee weken en bestaat uit drie gangen, een amuse en een intermezzo.

Lees meer

Er zijn nog veel meer restaurants in Groningen stad en provincie waar je een heerlijke maaltijd kunt bestellen. De website Horeca Groningen heeft er een handige zoekmachine voor gemaakt. Je hoeft alleen te selecteren of je wilt bezorgen of afhalen, waar je woont en van welke keuken jij vanavond wilt genieten. Het overzicht toont je vervolgens de restaurants die daar bij passen. Eet smakelijk! 

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief