Groningen voor in je keuken

Kookschort - € 14,99

Eerlijk is eerlijk: dit kookschort verandert niets aan je kookkunsten. Maar hij ziet er wel gezellig uit. Hijs jezelf voor het koken in ons kookschort. Zo blijf je schoon terwijl je enthousiast in je pan zelfgemaakte Groninger mosterdsoep staat te roeren.

Bekijk

Mokken - € 9,99

Een leuke mok in de morgen brengt een dag zonder zorgen. Koffie of thee smaakt uit deze mokken namelijk nog lekkerder. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Met suiker, zonder suiker. Je hoeft bijna niet meer te zeggen wat je wilt, dat doet de mok wel voor je. Ze spreken boekdelen. En vul ze gerust met wat je zelf lekker vindt. Ze blijven toch wel leuk.

Bekijk

Groninger keuken - € 15,00

Streekproducten zijn weer helemaal in. Logisch, want we kiezen steeds bewuster voor duurzaamheid en eerlijke producten. In het boek Groninger keuken vind je allerhande traditionele gerechten uit de regio. Van nieuwjaarsrolletjes tot spekkendikken, van kniepertjes tot eierbal, van stampot mous tot poffert. Je maakt het nu makkelijk zelf.

Bekijk

Borrelplank - € 19,95

Met deze houten borrelplank haal je Groningen wel heel makkelijk in huis. Vanaf nu serveer je de skyline van Groningen gewoon in je eigen huis. Leg een eierbal op het forum of leg de toastjes op de martinitoren. Deze plank geeft net dat Groningse tintje wat je borrel nodig heeft. Natuurlijk mag je hem ook gebruiken om je zelfgemaakte notenkoek op te serveren.

Bekijk

Waterfles - € 14,99

Deze RVS waterflessen van Retulp zien er niet alleen harstikke strak uit, je helpt hiermee ook nog eens mee een einde te maken aan de plastic vervuiling door wegwerpflesjes. Zo neem je heel makkelijk ‘een slokje Grunn’ mee op reis.

Bekijk

Bakvorm saakje - € 35,00

Misschien heb je het lekkers van Saakje het Bakmeisje ze wel eens langs zien komen. Ze maakt de lekkerste zoete gerechten. Saakje bedacht ook dit handige bakblik. Dit cakeblik verdeeld je cake namelijk in punten, waardoor je deze rond kunt leggen op een plateau en er een taart van kan bouwen. Wel zo handig als een ronde vorm niet in de oven past.

Bekijk

Waddenzout - € 3,99

Je kan het leven maar beter met een korreltje zout nemen, en je maaltijden ook. Ideaal daarvoor is waddenzout. Een van de oudste producten uit de regio en een van de meest zuivere zoutsoorten van Nederland. Een stukje Unesco werelderfgoed op je bord.

Bekijk

Eulie - € 7,99

In Groningen kom je op allerlei plekken knal gele velden tegen vol met koolzaad. De olie die wordt gewonnen uit deze zaden is verwerkt in deze lekkere plantaardige olies. Ze zijn uitermate geschikt om de gebruiken in je maaltijden. Salades, dressings en sauzen, ze worden allemaal nét nog even wat lekkerder met deze Groningse olies.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief