Groningen voor in je keuken

Kookschort - € 14,99

Eerlijk is eerlijk: dit kookschort verandert niets aan je kookkunsten. Maar hij ziet er wel gezellig uit. Hijs jezelf voor het koken in ons kookschort. Zo blijf je schoon terwijl je enthousiast in je pan zelfgemaakte Groninger mosterdsoep staat te roeren.

Bekijk

Mokken - € 9,99

Een leuke mok in de morgen brengt een dag zonder zorgen. Koffie of thee smaakt uit deze mokken namelijk nog lekkerder. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Met suiker, zonder suiker. Je hoeft bijna niet meer te zeggen wat je wilt, dat doet de mok wel voor je. Ze spreken boekdelen. En vul ze gerust met wat je zelf lekker vindt. Ze blijven toch wel leuk.

Bekijk

Kookboek Smaken van Groningen - €19,95

Een boek vol bekende namen uit de provincie Groningen. Een boek vol met heerlijke gerechten die je misschien wel eens gehad hebt in een van deze restaurants. 25 restaurants, 25 gerechten en 25 verhalen staan klaar voor jou om ontdekt te worden. Het leuke aan deze recepten is dat er bij een aantal meerdere gerechten te vinden zijn in 1 recept.

Bekijk

Waterfles - € 14,99

Deze RVS waterflessen van Retulp zien er niet alleen harstikke strak uit, je helpt hiermee ook nog eens mee een einde te maken aan de plastic vervuiling door wegwerpflesjes. Zo neem je heel makkelijk ‘een slokje Grunn’ mee op reis.

Bekijk

Bakvorm saakje - € 35,00

Misschien heb je het lekkers van Saakje het Bakmeisje ze wel eens langs zien komen. Ze maakt de lekkerste zoete gerechten. Saakje bedacht ook dit handige bakblik. Dit cakeblik verdeeld je cake namelijk in punten, waardoor je deze rond kunt leggen op een plateau en er een taart van kan bouwen. Wel zo handig als een ronde vorm niet in de oven past.

Bekijk

Waddenzout - € 3,99

Je kan het leven maar beter met een korreltje zout nemen, en je maaltijden ook. Ideaal daarvoor is waddenzout. Een van de oudste producten uit de regio en een van de meest zuivere zoutsoorten van Nederland. Een stukje Unesco werelderfgoed op je bord.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief