Lokaal winkelen vanuit huis

In Groningen stad en het ommeland barst het van de leuke winkelspots. Van bekende merken tot experimentele eenpitters. En van meubels en speelgoed tot streekproducten die met liefde geoogst, bereid en verkocht worden. Ook al kun je nu niet naar je favoriete winkel. De Groningse ondernemers gaan online gewoon door. 

De Streekboer

Een gezond voedselsysteem dat voor iedereen eerlijk is. Daar zet De Streekboer zich voor in. Dankzij De Streekboer is het voor iedereen mogelijk op een gemakkelijke manier allerlei producten van lokale boeren te kopen. De boeren krijgen een eerlijke prijs en jij de lekkerste producten, gewoon thuisbezorgd. 

Naar De Streekboer

Warenhuis Groningen

Warenhuis Groningen is vorig jaar opgericht. Doel was winkeliers te helpen in de concurrentiestrijd met de de grote online warenhuizen. En dat komt nu heel goed uit. Dankzij Warenhuis Groningen kan iedereen thuis gewoon blijven winkelen en zorgen we er samen voor dat de leuke zaken in de binnenstad van Groningen geopend blijven. Handig: je aankoop wordt thuisbezorgd door Dropper.

Naar Warenhuis Groningen

Bloemenboerin

Het is altijd tijd voor een bloemetje op tafel. En al dat moois hoeft niet van ver te komen. De creaties van de Bloemenboerin worden gewoon op Groninger land geteeld. Zonder chemische bestrijdings- en groeimiddelen. Volkomen natuurlijk. En daarom een stukje mooier. Ze worden ook nog eens bij je thuis bezorgd. Met een handige strippenkaart voor je bloemen zit je nooit meer zonder. Zo heb je elke week wat fleurigs om naar uit te kijken.

Naar Bloemenboerin

Winschoten24

Ondernemers uit Winschoten slaan de handen ineen en hebben nieuw leven geblazen in het platform Winschoten24. Nu kun je dus gewoon vanaf je bank een bezoek brengen aan de langste winkelstraat van Nederland. Bestellingen in de gemeente Oldambt worden gratis bezorgd. Daarbuiten betaal je bezorgkosten. 

Naar Winschoten24

De Eemstuin

Vlakbij de Waddenzee ligt de Eemstuin. Hier groeit groente op een natuurlijke wijze. Omdat ze de komende vrijdagen niet of minder op de markt staan, brengen ze de groentepakketten in en om Groningen aan huis. De pakketten zijn vooraf samengesteld met kraakverse, soms ietwat vergeten groenten. Kies bijvoorbeeld voor een blaadjespakket met spinazie, sla en andijvie. Of ga voor 'het aparte pakket' met onder andere aardpeer, wildpluksla en heftige mosterdblaadjes.

Naar De Eemstuin

Ontdek ook