Winkelen in de Veenkoloniën

In de centra van Veendam, Stadskanaal en Winschoten vind je veel verschillende winkels. Er is hier voor ieder wat wils. Als je niet houdt van de drukte in de grote stad maar wel graag een lekker middagje wilt shoppen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Centrum Veendam | Shoppen met kinderen

Veendam - In het gezellige centrum van Veendam vind je verschillende winkels. Zo hebben ze een aantal ketens in het centrum, maar ook leuke boetiekjes. Je hebt hier boekenwinkels, kledingwinkels, tweedehandswinkels en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils. Omdat Veendam niet heel groot is, is dit de perfecte locatie om een middagje te gaan shoppen zonder ver te hoeven lopen. Daarom is dit centrum ook heel geschikt met kinderen.

Lees meer

Centrum Stadskanaal | Alles bij elkaar

Stadskanaal - In Stadskanaal kan je leuk en gevarieerd shoppen. Van mooie woonwinkels tot leuke kledingboetiekjes, je vindt het hier allemaal. Omdat Stadskanaal niet heel groot is vind je alle winkels lekker dichtbij elkaar. Zo hoef je niet ver te lopen maar kom je toch van alles tegen. Een leuke tip in Stadskanaal is woonwinkel Prummel. Deze winkel heeft een groot en modern aanbod, erg leuk om even een kijkje te nemen. Na een middagje shoppen zijn er genoeg leuke terrasjes te vinden waar je terecht kan voor een hapje en een drankje om de dag af te sluiten. 

Lees meer

Centrum Winschoten | Voormalig langste winkelstraat van Nederland

Winschoten - Ooit had Winschoten de langste winkelstraat van Nederland, namelijk de Langestraat. Nu hebben ze deze titel niet meer, maar de Langestraat zelf bestaat natuurlijk nog wel. In deze straat bevinden zich veel verschillende winkels. Net als in de rest van Winschoten. Van een glaskunstwinkel tot kledingwinkels, maar ook kringloopwinkels. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in het mooie Winschoten.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief