Eten in de Veenkoloniën

In de Veenkoloniën kan je lekker en gevarieerd eten en drinken. Van een uitgebreide avond uit tot een ouderwets lekker kopje thee of koffie. Allemaal even lekker. Smakelijk!

Grand Café Restaurant Parkzicht | De hele dag door

Veendam - Voor iedere maaltijd van de dag kan je terecht bij Grand Café Restaurant Parkzicht. Dit veelzijdige restaurant heeft meerdere fraai ingerichte ruimtes waar je plaats kunt nemen. Van een stoere lounge tot een mooi terras. En nog leuker: Parkzicht brouwt Bogdike speciaal bieren op ambachtelijke wijze, in unieke glazen brouwketels. Deze ketels staan in het restaurant. Combineer je diner dus vooral met een zeer lokaal biertje.

Lees meer

Grand café ‘t Raadhuys | Het perfecte avondje uit

Stadskanaal - Bij het gezellige Grand café ‘t Raadhuys kan je zeven dagen in de week de hele dag genieten. Van ontbijt tot een uitgebreid à la carte diner, alles is mogelijk. 't Raadhuys is onderdeel van Hotel Stadskanaal, en is gelegen naast theater Geert Thijs. Zo kan je heerlijk dineren, een voorstelling bezoeken, een drankje doen en zo je bed in. De ideale plek voor een gezellig compleet avondje uit.

Lees meer

VanBeresteyn | Huiselijke gezelligheid

Veendam – Bij Theater vanBeresteyn zit Grand Café vanBeresteyn. Niet het grootste Grand Café, maar wel een van de gezelligste. Combineer je bezoek aan een film of een voorstelling in het theater met een borrel in het café of bestel de evenementenhap: een twee-gangen menu dat maandelijks wisselt. Je kunt hier ook terecht voor een kopje koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch. Voor ieder wat wils.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief