Winkelen in Eemsdelta

Van het centrum van Appingedam tot aan de rustieke dorpjes. Er zijn genoeg leuke winkels in Eemsdelta. Van nostalgische en eigentijdse winkels tot boerderijwinkels. Neem een kijkje achter de schermen van de boer, smederij of bloemist. Ontdek het mooie karakter van Eemsdelta met deze winkels. 

Damster Boerenzuivel en vlees | Vers van de Boer

Appingedam - Heerlijke en eerlijke streekproducten die je vers haalt van de boer. Er is zoveel keus. Van diverse smaken yoghurt, vla en hangop, melk en chocolademelk tot verschillende stukken vlees. Ook kun je een kijkje nemen in de stal, wat altijd blije gezichten oplevert. Je bent een ervaring rijker als je hier bent geweest. 

Lees meer

Takkenwijven | Mooie bloemwerken

Delfzijl - "Bloemen zeggen meer dan woorden" is het motto van Takkenwijven. De bloemwerken sluiten aan op iemands persoonlijkheid, versterken gevoelens en geven speciale gelegenheden of gebeurtenissen kleur. Welk verhaal wil jij vertellen met een bloemstuk of boeket? Takkenwijven stelt met passie en zorg de bloemwerken samen. De bloemwerken worden gekenmerkt door het gebruik van takken. Dit zorgt voor een speels en eigentijds effect.

Lees meer

Atelier van Hulsen | Goud- en Zilversmederij

Zeerijp - Midden op het Groninger Hogeland in het rustieke dorpje Zeerijp bevindt zich het Atelier van Hulsen. Het atelier is gevestigd in een rijksmonument. Al sinds 1978 is Arne van Hulsen bezig met de pure ambacht van goud- en zilversmeden. Hij heeft een passie voor het oude ambacht en past zijn eigen stijl toe op zijn ontwerpen. In de winkel is er een uitgebreide collectie te vinden. Denk aan speldjes, hangers, armbanden, ringen, oorbellen of een broche. Naast exclusieve sieraden heeft het atelier ook een eigen collectie de 'Grunneger Molleboon'. 

Lees meer

Grandma's Shop | Nostalgische snuisterijen

Garrelsweer - Van een hobby heeft Postema Heller het leuke bedrijf 'Grandma's shop' gemaakt dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het is een winkel vol nostalgische snuisterijen. Zoek je nog een leuke hanglamp, tafellamp of andere prachtige kristallen voorwerpen? Grandma's shop heeft het in huis. Van luxe en exclusieve artikelen zoals karaffen tot verzamel artikelen en tuin artikelen zoals bloempotten. Er is genoeg keus dus neem lekker de tijd om rond te neuzen. 

Lees meer

Marichi shop I Kom tot rust

Appingedam – Tijd voor jezelf is erg belangrijk. Marichi shop kan jou daarbij helpen. Zij verkopen allerlei artikelen voor yoga en meditatie. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen. Marichi shop heeft naast een yoga en meditatie assortiment, ook een ruime keuze aan cadeaus. Zo kan je eens ander ook nog een verrassen met originele items. Op het gebied van workshops zit de winkel ook zeker niet stil. Er komen regelmatig specialisten langs waar je veel van kunt leren. Voel je welkom en geniet van al het moois bij Marichi.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief