Oude Kijk in 't Jatstraat

De 'Oude Kijk' is, net als de Folkingestraat, een van de meest bijzondere en verrassende winkelstraten van Groningen. Je vindt er ondernemers van nu in de panden van toen. Gelegen in het academische hart van de stad, is dit een levendige plek waar studenten het straatbeeld domineren. 

Verrassend aanbod

De Oude Kijk in 't Jatstraat is nou echt zo'n straat waar je je moeiteloos de hele dag kunt vermaken. De speciaalzaken maken het winkelaanbod uniek. Ook al ben je nergens naar op zoek, laat je vooral verleiden om eens ergens binnen te stappen. De ondernemers laten je op eigen houtje hun winkel ontdekken en kunnen je van vakkundig advies voorzien als je daar behoefte aan hebt. Een spellenwinkel, reisboekhandel, groente- en tuinwinkel, interieurzaak en diverse galerieën en vintage winkels zorgen ervoor dat je niet snel uitgekeken bent in de Oude Kijk.

Straat voor foodies

De koffiepauze en de lunch zijn een serieuze zaak in de Oude Kijk. Ontbijten, koffiedrinken of lunchen doe je bij een van de vele koffiezaakjes of lunchrooms die de Oude Kijk rijk is. En ook in de avond is er volop keus voor een snelle maar gezonde hap. Van de lekkerste falafel tot royale themasalades en van veganistische burgers tot feel good food wat de pot schaft. 

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief