Conceptstores in Groningen

Conceptstores, niet te verwarren met pop-up stores, zijn winkels waar het niet alleen maar draait om het verkopen van producten. De inrichting en het assortiment van de winkel spelen een belangrijke rol bij de beleving en zijn afgestemd op een thema of een bepaalde lifestyle. Het gaat dus eigenlijk meer om het opdoen van inspiratie. Waar je in Groningen lekker kunt rondneuzen in een conceptstore? Wij zochten een paar leuke adresjes voor je uit.

YAYA Concept store

Vismarkt 40 – In een van de mooiste panden aan de Vismarkt vind je mooie kleding van heerlijke stoffen, leuke hebbedingetjes en van alles om je interieur mee aan te kleden. Een wonderschone winkel, ruim opgezet en licht. Van de tafeltjes tot de krukjes in de kleedkamers: alles is te koop. Een winkel om je ogen uit te kijken en een tikkeltje hebberig van te worden. 

Lees meer

BIEN

Oosterstraat 54 - Een mode, woon- en lifestylewinkel vol kleding en accessoires van Nederlandse en Scandinavische merken. Conceptstore BIEN heeft een industriële uitstraling en is een inspiratieplek met een Scandinavisch tintje. Alles in de winkel is te koop, van woonaccessoires, kookboeken tot aan bijzettafels en kussens. 

Lees meer
Bien 2

KOKOTOKO

Oosterstraat 26 - Dit is nou écht een winkel voor mensen die een steentje willen bijdragen aan een blije wereld. Wereldverbeteraars die niet alleen eerlijke lonen en gezonde werkomstandigheden in verre landen, maar ook hun eigen, lokale economie willen stimuleren. Op zoek naar iets bijzonders? Warenhuisje KOKOTOKO heeft weinig tot geen voorraad, wat er voor zorgt dat je je nieuwe shirtje niet ineens op iedere straathoek tegen zult komen.

Lees meer
Kokotoko

"Laat je inspireren in een van de unieke conceptstores."

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief