Conceptstores in Groningen

Kokotoko

Kokotoko

KOKOTOKO

Oosterstraat 26 - Dit is nou écht een winkel voor mensen die een steentje willen bijdragen aan een blije wereld. Wereldverbeteraars die niet alleen eerlijke lonen en gezonde werkomstandigheden in verre landen, maar ook hun eigen, lokale economie willen stimuleren. Op zoek naar iets bijzonders? Warenhuisje KOKOTOKO heeft weinig tot geen voorraad, wat er voor zorgt dat je je nieuwe shirtje niet ineens op iedere straathoek tegen zult komen.

Lees meer
Bien 2

Bien 2

BIEN

Oosterstraat 54 - Een mode, woon- en lifestylewinkel vol kleding en accessoires van Nederlandse en Scandinavische merken. Conceptstore BIEN heeft een industriële uitstraling en is een inspiratieplek met een Scandinavisch tintje. Alles in de winkel is te koop, van woonaccessoires, kookboeken tot aan bijzettafels en kussens. 

Lees meer
Denderz

Denderz

Denderz

Westerkade 5 - Denderz is een kindvriendelijk café en ontmoetingsplek waar horeca en een kids conceptstore zich onder één dak bevinden. Terwijl de kleine zich vermaakt in de speelhoek, kun je ongestoord een nieuwe outfit of een origineel cadeautje op de kop tikken. En dat allemaal onder het genot van een goede kop koffie en een lekker gezonde lunch.

Lees meer
Handmade Hopes

Handmade Hopes

Handmade Hopes

Oosterstraat 28 - Dagbestedingsproject en conceptstore Handmade Hopes helpt jongeren met een bijzonder verhaal ontdekken waar hun talenten liggen. Jongeren die door hun persoonlijke situatie tijdelijk niet kunnen deelnemen aan school of werk, maken de mooiste producten en blazen oude meubels weer nieuw leven in. 

Lees meer
Tim-Tom

Tim-Tom

Tim-Tom

Nieuwe Ebbingestraat 19 - Tim-Tom is een vintage conceptstore met een Scandinavisch tintje. Je vindt er retro artikelen, kamerplanten en tweedehands design interieurstukken. Van zeldzame platenspelers tot frisse plantjes en van Scandinavisch design tot fijne artprints. 

Lees meer

"Laat je inspireren in een van de unieke conceptstores."

Ontdek ook