Thuis borrelen

Als er iets is wat wij Nederlands graag doen, dan is het wel borrelen. Gezelligheid onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Hoewel een bezoek aan je favoriete café er nu even niet in zit, hoef je die gezellige vrijdagmiddagborrel niet over te slaan. Breng de borrel gewoon naar je huiskamer! Hier vind je een overzicht van de lekkerste borrelpakketten die tot aan je voordeur gebracht worden.

NOK box

Een overvolle NOK weekend box voor twee personen met verrassende producten waar iedere borrelaar van zal genieten. Wil je nog uitgebreider borrelen, kies dan voor de wekelijks wisselende weekendbox. Elke week wordt er een ander werelddeel uitgekozen, waarmee de weekendbox wordt gevuld. 

Lees meer

Grokaalbox

Door de coronacrisis hebben niet alleen horecazaken het moeilijk, maar ook de winkeliers, slijters, delicatessenzaken, brouwers en noem ze allemaal maar op. Daarom is er de Grokaalbox. Een box vol lekkers van lokale Groningse ondernemers. Zo draag je niet alleen je steentje bij aan de lokale ondernemer, maar kun je ook genieten van lekkere Groningse producten!

Lees meer

Wadapartja

Een bomvolle borrelplank zoals je ‘m normaal gesproken bij Wadapartja krijgt. Alleen moet je nu zelf even alles mooi neerleggen op de plank. Je vindt hierin oude kaas, Bleu de Wolvega, Porc Locale chorizo en gerookte ham uit de regio van slagerij Boersema, nootjes, druiven, rauwkost groentjes met dips, brood van Luuk met een lekker smeersel en huisgemaakte nachochips.

Lees meer

De Klikspaan

Café de Klikspaan brengt de lekkerste biertjes bij jou thuis. Je kunt kiezen uit drie varianten. Het Herfstpakket bevat vijf donkere bieren die écht bij het herfstseizoen horen. In het Klikspaan’s Finest Speciaalbierpakket vind je vijf soorten speciaalbieren, zorgvuldig geselecteerd door de Klikspaan zelf. Liefhebber van zware bieren met een hoog alcoholpercentage? Dan is het zware-tijden-vragen-om-zware-bieren-pakket echt iets voor jou!

Lees meer

Barrelbox

Je complete borreluurtje in een doos. Geniet van heerlijke kaasjes, olijven, broodjes, smeersels en quiche. De box is helemaal vegetarisch, maar kan uitgebreid worden met een aantal optionele extra's zoals pata negra, camembert met truffel of luxe visconserven. Bestel ‘m met een lekkere wijn uit Barrels wijnwinkel en je bent helemaal klaar voor het borreluurtje!

Lees meer

Plezant

Bij Plezant hebben ze de lekkerste kaasjes, worst, broodjes en andere smeersels geselecteerd voor een heerlijke box. Je kunt de box warm afhalen om direct van te smullen, of haal ‘m koud op en bepaal zelf wanneer je van de box gaat genieten.

Lees meer

De Prael

Bij brouwerij de Prael kun je nu ook thuis genieten van de heerlijkste biertjes. De Praelbox bestaat uit vier verschillende bieren en een selectie lekkere hapjes. Daarnaast kun je ook kiezen voor een mixbox. Je krijgt dan maar liefst 12 bieren naar keuze, voor de prijs van 9. Dat wordt een lekkere proeverij!

Lees meer

Ontdek ook