Thuisblijftips

We brengen nu wat meer tijd thuis door. Maar Groningen blijft altijd dichtbij. Zeker met deze thuisblijftips. Voor de knusse dagen op de bank. Luister naar verschillende podcasts, bekijk de livestream van Pieterburen of ga lekker kokkerellen met Groningse streekproducten. Ga er maar eens lekker voor zitten. Er is altijd wat te doen. 

Podcasts - Zet je koptelefoon op, draai het volume open en droom lekker weg

Groningen Store - Haal Groningen in huis

Films, documentaires en muziek - Goed voor urenlang kijkplezier

Livestream Pieterburen

Schakel in bij de livestream van Pieterburen en zie wat ze daar zoal meemaken op een dag. Zowel de zeehonden als de verzorgers komen voorbij. Van samen spelen tot natuurlijk het bekende voedermomentje. Zeehond Tammo is de nieuwste toevoeging. Maar er zijn natuurlijk veel meer zeehonden te zien. Allen met een eigen naam. Je kan er ook eentje adopteren als je wil. Zo zorg je ervoor dat er goed voor de zeehond gezorgd kan worden. En dat hij of zij kan blijven genieten van een lekker stukje vis. Heb jij al een favoriet?

Boeken - Leesvoer over stad en ommeland

Streekproducten - Zelf aan de slag met de smaak van Groningen

Kijk eens naar al dat lekkers hierboven. Krijg je al trek? Vol van smaak en rijk aan ingrediënten uit Groningen. En het leuke is: dit kan je allemaal zelf maken. Of je nou een keukenprins(es) bent of beginner, met onze makkelijke recepten heb je alles zo op tafel staan. Trek je Groninger kookschort aan, zet een achtergrondmuziekje op en sla aan het kokkerellen. Maak bijvoorbeeld je eigen mosterdsoep, poffert of notenkoek. Zin in meer lokale lekkernijen? Blader dan eens door het kookboek Groningse Pot. Voor iedere lekkerbek wat wils.

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief