Groepsaccommodaties in Groningen

Wat zoek je

Filter op:

Gebied
Thema

28 resultaten

 • Wongema

  Wongema

  Hornhuizen

  Wongema is een herberg in Hornhuizen waar je kunt slapen, eten, niks doen of werken. Alleen of met een groep. Zo lang of kort als je wilt. We zijn op zaterdag en zondag open van 10-17 uur, het hotel is altijd open. Op onze website zie je meer.
  Hostel

 • Bud Gett Hostels

  Bud Gett Hostels

  Groningen

  Goedkoop overnachten met uitgebreide service: dat maakt ons concept uniek in Groningen. Met de Grote Markt om de hoek, slaap je bij ons midden in het centrum van de stad.
  Hostel

 • Zeilschip Mars

  Zeilschip Mars

  Groningen

  Zeiltochten naar de Wadden of groepsaccommodatie in hartje Groningen? Met vrienden, familie of collega's is de Mars een sfeervol en comfortabel verblijf!
  Congres- en vergaderaccommodatie

 • Stro-Hotel Hayema Heerd

  Stro-Hotel Hayema Heerd

  Oldehove

  Het Stro-Hotel Hayema Heerd is gewóón bijzonder! Kom overnachten, feesten of vergaderen!
  Congres- en vergaderaccommodatie

 • Lentemaheerd Groepsaccomodatie

  Lentemaheerd Groepsaccomodatie

  Uithuizermeeden

  Huur de hele B&B van de Lentemaheerd en je hebt het rijk voor je alleen. In onze groepsaccommodatie kunnen 17 personen slapen. Kom je met meer? Huur dan een deel van de camping erbij.
  Bed and Breakfast

 • Simplon Hostel

  Simplon Hostel

  Groningen

  Het Simplon Hostel, is al sinds 1993 de ideale basis voor een goede en betaalbare overnachting.
  Hostel

 • Camping Tuin in de stad

  Camping Tuin in de stad

  Groningen

  Camping Tuin in de stad heeft 10 ruime kampeerplekken plekken voor tenten, dus geen caravan- en kamperplaatsen. Je staat met je tent midden tussen het groen in het Westpark, op slechts ca. 15 minuten fietsen van de Martinitoren.
  Camping

 • Natuurdorp Suyderoogh

  Natuurdorp Suyderoogh

  Lauwersoog

  Landal Natuurdorp Suyderoogh is direct gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer bij Lauwersoog. Op deze plek heerst een ander klimaat: vergeleken met de rest van Nederland kent het Lauwersmeergebied gemiddeld meer zonuren en minder neerslag!
  Natuurgebied

 • Herberg het Klooster

  Herberg het Klooster

  Kloosterburen

  Een plek waar gastvrijheid en bewustwording elkaar ontmoeten
  Groepsaccommodatie

 • Rebel Rebel Hostel

  Rebel Rebel Hostel

  Groningen

  Rebel Rebel Hostel Groningen is het eerste (en enige) container hostel van de stad! Een uniek, duurzaam en vooral gezellig hostel op het Voormalige Suikerunieterrein. 
  Camperstandplaats

 • Waddenhoes

  Waddenhoes Gemoedelijk gastenverblijf met twee B&B kamers, twee 2-4 persoonsappartementen en twee 10 persoonsappartementen

  Pieterburen

  Tijdens je verblijf bij Waddenhoes Gastenverblijven zul je ontdekken dat de omgeving van Pieterburen nog veel meer te bieden heeft voor actieve en sportieve mensen. Goede startplek voor het Pieterpad.
  Bed and Breakfast

 • Camping Kiek op Dijk

  Camping Kiek op Dijk

  Bierum

  Een gezellige, kleinschalige camping. Bierum is een prachtig wierdedorp met 590 inwoners, vlakbij de zee met een eigen strandje, gelegen aan verschillende fietsroutes.
  Camping

 • Graanzicht Bed & Breakfast Apartments

  Graanzicht Bed & Breakfast Apartments

  Midwolda

  Midden in Midwolda voert een statige oprijlaan met fraaie lindebomen u naar de monumentale boerderij Hermans Dijkstra uit 1858 .In de gerenoveerde kapschuur achter boerderij Hermans Dijkstra bevindt zich de luxe Bed & Breakfast ‘Graanzicht’.
  Erfgoed

 • De Staakenborgh

  De Staakenborgh

  Bourtange

  Op zoek naar een logeeradres voor een grotere groep, waarbij u de privacy voor de verschillende koppels of gezinnen wel wilt behouden?
  Groepsaccommodatie

 • Vakantiewoning Borgbloemke

  Vakantiewoning Borgbloemke

  Nuis

  Borgbloemke is een kop-hals-romp-boerderij waarvan de oudste stukken al dateren uit 1866. De woning is volledig gerestaureerd, waarbij veel aandacht is geweest voor de authentieke elementen.
  Groepsaccommodatie

 • Het Koetshuis Visvliet

  Het Koetshuis Visvliet

  Visvliet

  Achter het pand loopt het riviertje de Lauwers waar je aan de steiger optimaal kan genieten van het rustige viswater. In het gebied zijn diverse fietsroutes en wandelroutes voor een ieder die van een rustige omgeving houdt.
  Groepsaccommodatie

 • De Waddenhoeve

  De Waddenhoeve

  Noordpolderzijl

  Aan de Waddenkust tussen Pieterburen en Noordpolderzijl ligt vakantieboerderij De Waddenhoeve. In onze gezellige groepsaccommodatie, een voormalige paardenstal, kun je met een groep prima vertoeven.
  Groepsaccommodatie

 • De Olde Stoeve

  De Olde Stoeve

  Nieuwolda

  In de mooie provincie Groningen staat deze prachtig gelegen, statige, maar vooral ook gezellige boerderij. Ideale groep accommodatie voor vakanties en familiereünie.
  Groepsaccommodatie

 • Antje en Gulle Bed and Breakfast

  Antje en Gulle Bed and Breakfast

  Groningen

  Antje en Gulle Bed & Breakfast is gelegen aan het begin van het Damsterdiep in de wijk Oosterhoogebrug, op ongeveer 2 kilometer afstand van het centrum van Groningen.
  Bed and Breakfast

 • Boerderij de Diek'n

  Boerderij de Diek'n

  Zeerijp

  Een warm welkom wacht u op Boerderij de Diek’n. Je kunt hier overnachten of eten. Gratis Wifi.  Verhuur (lig)fietsen en kano’s. Wandel en Fietsroutes.
  Lunchen

 • BuitenWedde

  BuitenWedde

  Wedde

  Net buiten Wedde, in een rustige omgeving, vind je 3 sfeervolle vakantiehuisjes, ook samen als groepsaccommodatie tot 16 personen te huur, een kampeerterrein voor 7 tenten, 2 pipowagens en 3 lieve slaaphutjes. Beschut en rustig gelegen.
  Camping

 • Buitengoed Het Achterdiep

  Buitengoed Het Achterdiep

  Ter Apel

  Buitengoed Het Achterdiep is een klein, maar gezellig recreatiebedrijf waar gasten zich al snel thuis voelen. Rust en stilte, in het buitengebied maar toch dicht bij het centrum van Ter Apel.
  Bed and Breakfast

 • Groepsaccommodatie Pageborg

  Groepsaccommodatie Pageborg

  Stadskanaal

  Bent u op zoek naar een ruime groepsaccommodatie voor een gezellig en actief verblijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Pageborg is een luxe groepsaccommodatie op vakantiepark Westerwolde die geschikt is voor groepen tussen 50 en 150 personen.
  Groepsaccommodatie

 • Robersum Recreatie

  Robersum Recreatie

  Vierhuizen

  Imposante boerderijen, prachtige vergezichten, houtwallen, wierden met schilderachtige dorpjes, een bruisend watersportgebied en een uniek natuurgebied.
  Camping

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief