Hotels, B&B's en meer in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

207 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Herberg-Restaurant de Blankehoeve
Herberg en Restaurant de Blankehoeve

Noordlaren

Herberg en Restaurant de Blankehoeve ligt tussen het Noordlaarderbos en het Zuidlaardermeer. Het rond 1850 gebouwde landhuis dat midden op de Hondsrug staat, is een ideale uitvalsbasis om op verschillende manieren van de Groningse natuur te genieten.
Schildmeer
Schildmeer

Steendam

Het Schildmeer is gelegen tussen Schildwolde en Overschild.
Restaurant Hotel Parkzicht
Restaurant Hotel Parkzicht

Veendam

In ons restaurant kunt u kiezen van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt a la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.
Vakantiepark Cnossen Leekstermeer
Camping Cnossen Leekstermeer

Nietap

Watersportcentrum Cnossen is een echt watersport bedrijf. Het bedrijf ligt tegen het Leekstermeer aan. Het watersportcentrum heeft een uitgebreide botenvloot.
Jachthaven Winschoten/Scheemda
Jachthaven Winschoten/Scheemda

Winschoten

Havenbeheer Oldambt heeft maar liefst 2 jachthavens (Winschoten en Scheemda) in het waterrijke Oldambt, nabij het Oldambtmeer.
Kanocamping 't Ol Gat
Kanocamping 't Ol Gat

Zoutkamp

De camping Het terrein is ongeveer 1 ha groot. Er zijn verharde plaatsen gemaakt voor caravans en campers. Een deel van de camping is gewoon bos gebleven.
Restaurant & museumhaven Het Booze Wijf
Museumhaven Het Booze Wijf

Lauwersoog

Restaurant Het Booze Wijf is gelegen aan de waterzijde van het Lauwersmeer. Het restaurant is het hart van Lauwersoog waar iedereen samenkomt van bewoners uit de omgeving tot (dag)toeristen en campinggasten.
Grand café 't Raadhuys
Grand café 'T Raadhuys

Stadskanaal

Gelegen op de grens van Drenthe & Groningen is ons gastvrije hotel zonder meer de beste keus voor een ontspannen/sportief verblijf.
Heppienest B&B
heppienest

Wildervank

Onze Heppienest ligt in de veenkoloniën in het gehucht Wildervanksterdallen. Het is een gezellige bed and breakfast voor max 6 gasten. Er zijn drie slaapkamers voor max 2 personen. En een gedeelde woonkamer, keuken, toilet en douche, serre en tuin.
Vestinglogementen Bourtange
Vestinglogementen Bourtange

Bourtange

Terug naar het jaar 1742. In een van de voormalige soldatenbarakken en het koetshuis in het centrum van Vesting Bourtange zijn twaalf comfortabele hotelkamers gerealiseerd.
Camping Noordlaren
Rustpunt en ANWB gastvrij 2017

Noordlaren

Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan in Noordlaren, het mooie dorp op de grens van Groningen en Drenthe.
De Energiek
Groepsaccommodatie De Energiek, tussen Groningen en Lauwersmeer.

Wehe-Den Hoorn

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek biedt grotere en kleinere gezelschappen een mooie plek op het Groningse Hoogeland. In ons woonhuis 3 B&B kamers en in de naastgelegen verbouwde boerderij de groepsaccommodatie. Wij verhuren ook kano's.
Het Koetshuis Fraamklap
Over het koetshuis

Fraamklap

Een uniek ruim vakantiehuis op het Groninger Hoogeland, gelegen tussen Middelstum en Onderdendam
De Groene Luwte
De Groene Luwte

Molenrij

De Groene Luwte is een grote landschapstuin met biodynamische moestuin en boomgaard.
Camping Ekenstein
Camping Ekenstein

Appingedam

Camping Ekenstein prachtig gelegen aan het schilderachtige Damsterdiep en direct naast het historische landgoed Ekenstein.
Stee in Stad
Stee in Stad

Groningen

Een bijzondere gelegenheid om te overnachten in Groningen. Leer de stad vanuit een ander perspectief kennen of logeer dicht bij vrienden in de wijk.
Hotel Spoorzicht & SPA
Hotel Spoorzicht & SPA****

Loppersum

Hotel Spoorzicht & SPA combineert gastvrijheid, comfort, rust met culinaire verwennerij en sfeer. Een oase op het platteland waar hartelijkheid, de gerieflijke hotelkamers en fijne keuken inspireren.
SVR Camping De Lindehoeve
SVR Camping De Lindehoeve

De Punt

Camping De Lindehoeve ligt in de kop van Noord-Drenthe in De Punt en is gelegen aan het Noord-Willemskanaal.
Minicamping stichting Droomkinderen
Minicamping stichting Droomkinderen

Bourtange

Wij zijn trots op onze minicamping. De camping heeft 14 standplaatsen, maar omdat wij bewoners hebben met autisme houden wij ons aan een maximumbezetting van 5 tot 6 standplaatsen. Dat betekent dat elke standplaats over extra veel ruimte beschikt.
Grand Hotel Corps de Garde
Grand Hotel Corps de Garde

Groningen

“Waar Groningen begint”. Hotel Corps de Garde is een modern stijlvol stadshotel, gehuisvest in één van de mooiste en oudste panden van de stad Groningen.
Gastenstee B&B Op De Wierde
Heerlijk overnachting in landelijk Niehove

Niehove

Genieten van de rust en het prachtige Groninger land? Wandelen of fietsen door het Nationaal Landschap Middag-Humsterland? Uitwaaien langs de waddenkust of struinen door het Nationaal Park Lauwersmeer?
Hotel Ekamper
Hotel Ekamper**

Roodeschool

Kennis en vakmanschap In een van de kleinste dorpjes in het Groninger landschap, pal onder Roodeschool, staat het hypermoderne hotel-café-restaurant Ekamper.
Martini Hotel
Martini Hotel

Groningen

Voor comfort en gemak tegen een erg vriendelijke prijs kun je terecht in het Martini Hotel. Het hotel is sinds 1871 een gastvrij huis voor gasten uit binnen en buitenland.