Hotels, B&B's en meer in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

247 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Jachthaven Noordergat
Jachthaven Noordergat

Lauwersoog

Jachthaven Noordergat te Lauwersoog heeft een unieke en historische plek in Lauwersoog voor mensen met een boot die in jachthaven Noordergat hun ligplaats kiezen.
Camping-jachthaven Aduarderzijl
Camping-jachthaven Aduarderzijl

Aduarderzijl

Camping & Jachthaven Aduarderzijl bestaat uit een minicamping en een kleine jachthaven uniek gelegen aan het Aduarderdiep.
Aan het Leijenloopje
Aan het Leijeloopje

Paterswolde

Rijdend door een imposante poort, voorbij het bord “verboden voor auto’s”. Vandaag mag het. Want je gaat overnachten aan het Leijenloopje, midden op landgoed De Braak. Met een spectaculair uitzicht over de landerijen. De reeën komen regelmatig langs.
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Voorzijde Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Groningen

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt op het snijpunt tussen de A7 en de A28. Daarmee is dit designhotel een prima vertrekpunt voor een verkenning van zowel de stad Groningen als van de Ommelanden.
Camping Ekenstein
Camping Ekenstein

Appingedam

Camping Ekenstein prachtig gelegen aan het schilderachtige Damsterdiep en direct naast het historische landgoed Ekenstein.
Camping Roelage
Kleinschalige kindvriendelijke camping

Ter Apel

Camping Roelage ligt in het zuidelijkste puntje van Groningen en wordt vaak gezien als een stukje Drenthe in Groningen. Wij hebben de weidse vergezichten van Groningen en de bossen van Drenthe. de camping is gelegen aan vis- en vaarwater. Wij beschikken over diverse boerderijdieren (kippen, geiten, konijnen, pony"s, poezen) Achter de camping hebben we een eigen speelbos voorzien van wandelpaden en een vijverpartij met speelstrand. In de omgeving van de camping zijn meerdere wandel- en fietsroutes. De natuurliefhebber komt hier volledig tot zijn recht. De reeën lopen letterlijk over de camping. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig met diverse speelattributen. Tevens bevindt zich op elk veld een zandbak en een vuurplaats. Mocht het een keertje regenen dan hebben wij de kindvriendelijke, gezellige recreatieruimte met veel spelletjes, boeken en natuurlijk een TV met kinderzenders. Deze ruimte wordt duurzaam verwarmd.

De Zuidkaap
Accommodatie De Zuidkaap

Midlaren

“De Zuidkaap” is een luxe, modern gebouw, prachtig gelegen direct aan (en zelfs deels boven) het Zuidlaardermeer.
Aanblick Apartments
Aanblick Apartments

Haren

AANBLICK Apartments verhuurt in het centrum van Haren, het villadorp op 5 km van Groningen, een viertal riante appartementen.
Moushouk Bed and Breakfast
Moushouk Bed and Breakfast

Oostwold

Het is een prachtig gevoel om na meer dan 100 jaar samen met onze gasten te genieten van de schoonheid van de oude doktersvilla uit 1913 in Oostwold Oldambt met uitzicht op het Oldambtmeer en de polder in de provincie Groningen.
Antje en Gulle Bed and Breakfast
Antje en Gulle Bed and Breakfast

Groningen

Antje en Gulle Bed & Breakfast is gelegen aan het begin van het Damsterdiep in de wijk Oosterhoogebrug, op ongeveer 2 kilometer afstand van het centrum van Groningen.
B&B De Porrepoele
De Porrepoele

Alteveer

Ons 1-kamer appartement ligt 7 km ten noorden van Stadskanaal, heel landelijk, met vrij uitzicht over het omringende Grunneger land.
Landgoed Wilgenheerd
Landgoed Wilgenheerd

Wehe-Den Hoorn

Net buiten het dorp Wehe den Hoorn rijdt u via een lange oprijlaan naar Landgoed Wilgenheerd. U vindt er 2 prachtige, op de begane grond gelegen, B&B kamers met eigen terras en weids uitzicht over de Hoornse vaart.
Stichting Amets
Vakantiehuis

Drieborg

Deze vakantiewoning wordt verhuurd door de Stichting Amets. De inkomsten worden gebruikt voor de aankoop van voedsel voor de Voedselbank Oldambt.
Gastenverblijf B&B Velduil
gastenverblijf

Groningen

Ons boerderijtje met vrijstaand gastenverblijf bevindt zich in de plaats Sellingen een dorp in de gemeente Westerwolde in de provincie Groningen met uitzicht over velden en bossen die worden beheerd door Staatsbosbeheer.
Bed & Breakfast de Middelstee
De Middelstee

Middelstum

Kleinschalige B&B, vlakbij de 15e-eeuwse Hippolytuskerk. De ruime kamer is van alle gemakken voorzien. Op de gang is een eigen toilet en een badkamer met wasbak en douche. Ontbijt wordt op de kamer geserveerd.
Buitenleven Vakanties
Droomlocaties in de natuur

Deventer

Onderdompelen in ongerepte natuur. 5 woningen met elk een eigen verhaal en karakter van Stichting Het Groninger Landschap worden door Buitenleven Vakanties aangeboden.
Recreatiepark Westerkwartier
Recreatiepark Westerkwartier

Niebert

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Niebert (Groningen, Nederland), met jaarplaatsen voor stacaravans en een aantal kampeerplaatsen voor toercaravans en/of tenten.
Mini camping Meerland
Huisje

Oostwold

Camping Meerland is een kleinschalige groene camping met 15 ruime kampeerplaatsen, waaronder twee verhardecamperplekken.
Camping Break Out Groningen
Break Out Grunopark

Harkstede

Het terrein is 45 hectare groot en bestaat uit een camping, met ruime plaatsen voor de toerist en aparte velden voor groepen tot 300 personen.
Camping Noordlaren
Rustpunt en ANWB gastvrij 2017

Noordlaren

Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan in Noordlaren, het mooie dorp op de grens van Groningen en Drenthe.
Hotel Boschhuis
Hotel Boschhuis

Ter Apel

In een sfeer van rust en rijke historie verscholen tussen groen, aan het einde van een eeuwenoude beukenlaan, ligt Hotel Boschhuis.
Bed and Breakfast "Poort van Westerwolde"
Foto slaapkamer

Alteveer

Sfeervol, gezellig en moderne Bed and Breakfast, gelegen aan het nationaal fietsknooppunt netwerk en nabij de natuurgebieden die Westerwolde rijk is. Vanuit het tweekamer appartement heb je uitzicht op de tuin en de daarachter gelegen akkers.
Lentemaheerd Groepsaccomodatie
Lentemaheerd Groningen

Uithuizermeeden

Huur de hele B&B van de Lentemaheerd en je hebt het rijk voor je alleen. In onze groepsaccommodatie kunnen 17 personen slapen. Kom je met meer? Huur dan een deel van de camping erbij.