Hotels, B&B's en meer in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

220 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Serene rust
Serene rust

Vierhuizen

De serene rust van deze oude pastorie ervaart u al bij binnenkomst. Alles in deze mooie en stijlvol ingerichte B&B ademt ontspanning uit.
2 uitersten - Aquamarijn
Chalet

Finsterwolde

Op een landtong in het Oldambtmeer aan een doodlopende weg staat in onze tuin, dit pittoreske gastenverblijf met serre en grasveld.
Noorderloft
Noorderloft

Hornhuizen

Landelijk logeren in riant en sfeervol appartement (100 m2) gelegen boven de paardenstal en huisgalerie van gerestaureerde woonboerderij uit 1853. Met wijds uitzicht over het Hogeland en op de oude zeedijk. Vlakbij Waddenzee en Lauwersmeer.
Camping Groningen Internationaal
Camping Groningen Internationaal

Westerbroek

Gelegen in Westerbroek dichtbij de gezellige stad Groningen is Camping Groningen Internationaal dé plek om te ontspannen voor jong en oud.
De Zuidkaap
Accommodatie De Zuidkaap

Midlaren

“De Zuidkaap” is een luxe, modern gebouw, prachtig gelegen direct aan (en zelfs deels boven) het Zuidlaardermeer.
Camping Maarlandhoeve
Camping Maarlandhoeve

Uithuizen

Maarlandhoeve bevindt zich midden in het weidse Groninger land met vergezichten over akkers en dorpen. Idyllische kampeerplekjes langs de vijver.
De Wiede Blik
De Wiede Blik

Westerbroek

Kom slapen in de "authentieke" bedstee in een boerderij uit 1864, voorzien van alle moderne comfort.
Vakantie appartement Stal Westerwolde
Boerderij

Vlagtwedde

Gelegen in Vlagtwedde (zuid-oost Groningen) vindt u vakantie appartement Stal Westerwolde. Wil je genieten van rust, ruimte en een geweldige natuur? Laat je verrassen door de diversiteit van Westerwolde!
De Groene Luwte
De Groene Luwte

Molenrij

De Groene Luwte is een grote landschapstuin met biodynamische moestuin en boomgaard.
Boerderij Hermans Dijkstra
Boerderij Hermans Dijkstra

Midwolda

Boerderij Hermans Dijkstra is een boerderij met een museale functie. Daarnaast kan je er genieten van heerlijke diners van donderdag tot en met zondag. Tevens is het een evenementen, vergader én trouwlocatie.
Jachthaven Emslandermeer
Jachthaven Emslandermeer

Vlagtwedde

Bungalowpark Emslandermeer, met twee binnenmeren en een open vaarverbinding via het Ruiten Aa kanaal, is een unieke startpositie als vakantiebestemming in Westerwolde.
Bungalowpark Emslandermeer
BUNGALOWPARK EMSLANDERMEER

Vlagtwedde

Beleef, ontdek, geniet en proef. Neem al je vrienden en familie mee!! Grote familiehuizen 2 tot 24 personen-ook met buiten spa/jacuzzi en toerboot - op bungalowpark Emslandermeer in Vlagtwedde-Westerwolde.
Overnachten in Stijl
Overnachten in Stijl

Groningen

Stijlvol verblijven in het centrum van de stad Groningen en het liefst een eigen huisje geheel voor uzelf? Met een eigen huiskamer en ook overal een terras waar u even buiten kunt zitten.
Herberg-Restaurant de Blankehoeve
Herberg en Restaurant de Blankehoeve

Noordlaren

Herberg en Restaurant de Blankehoeve ligt tussen het Noordlaarderbos en het Zuidlaardermeer. Het rond 1850 gebouwde landhuis dat midden op de Hondsrug staat, is een ideale uitvalsbasis om op verschillende manieren van de Groningse natuur te genieten.
Hotel Bourtange
Hotel Bourtange

Bourtange

Hotel Bourtange is rustig gelegen even buiten de Vesting Bourtange. Een lieflijke ambiance, rustig gelegen temidden van een prachtige tuin met zonnige terrassen en omzoomd door 30 ha bos.
Hotel Waddenweelde
Hotel Waddenweelde***

Pieterburen

Beleef het eilandgevoel op het vaste land! Het comfortabele Hotel Waddenweelde is het officiële startpunt van het Pieterpad.
B&B Japanse Ryokan
Japanse B&B Ryokan in Groningen

Warffum

Japan was nog nooit zo dichtbij! In Warffum (Groningen) geniet je samen van de authentieke Japanse ryokan stijl en de vele bijzondere Japanse gebruiken.
B&B Vledderstee
B&B Vledderstee

Stadskanaal

B&B Vledderstee is een landelijk gelegen 2-persoonsappartement met alle voorzieningen voor een rustige overnachting of langer verblijf.
Jachthaven Noordergat
Jachthaven Noordergat

Lauwersoog

Jachthaven Noordergat te Lauwersoog heeft een unieke en historische plek in Lauwersoog voor mensen met een boot die in jachthaven Noordergat hun ligplaats kiezen.
Ecomotion Buitensport
Ecomotion Buitensport

Kolham

Ecomotion buitensport biedt sportieve groepsactiviteiten voor bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren op elk gewenst niveau. De thuisbasis is gelegen aan de rand van het natuurgebied “Midden Groningen” in het lintdorp Kolham.
B&B Alteveer Buiten
Bed & Breakfast Alteveer Buiten

Alteveer

Bed & Breakfast Alteveer Buiten is gelegen in Alteveer (Groningen), tussen Stadskanaal en Veendam, en heeft 2 luxe gastenkamers die beschikbaar zijn als vakantieverblijf.
City Hotel Groningen
City Hotel Groningen***

Groningen

Dichtbij de vele gezellige Groningse restaurants en barretjes ligt het City Hotel Groningen. Een modern hotel in een historische binnenstad.
Graanzicht Bed & Breakfast Apartments
Graanzicht B&B Apartments

Midwolda

Midden in Midwolda voert een statige oprijlaan met fraaie lindebomen u naar de monumentale boerderij Hermans Dijkstra uit 1858 .In de gerenoveerde kapschuur achter boerderij Hermans Dijkstra bevindt zich de luxe Bed & Breakfast ‘Graanzicht’.