2 uitersten - Aquamarijn

Op een landtong in het Oldambtmeer aan een doodlopende weg staat in onze tuin, dit pittoreske gastenverblijf met serre en grasveld.

Neem alvast een kijkje

‘s Morgens kun je genieten van overvliegende ganzen, de roep van een roofvogel (wonend in het bosje ernaast) en het gezellige kakelen van de…

‘s Morgens kun je genieten van overvliegende ganzen, de roep van een roofvogel (wonend in het bosje ernaast) en het gezellige kakelen van de kippen op het erf. Je kunt genieten van de druiven die je kunt plukken in de serre. In onze tuin groeien peren, pruimen en kersen waar je jezelf tegoed aan kunt doen. Trek in een vers eitje bij het ontbijt? Je vindt ze in een daarvoor bestemd kastje op het erf. Vanuit de tuin loop je zo de natuur in en de dijk op, waar een aanlegsteiger is. Kortom, een plek om volledig tot rust te komen. Het 200 ha natuurgebied  Reiderwolde ligt op loopafstand. Ook zijn er schitterende fietsroutes en een fietspontje om de hoek. Je bent 15 auto-minuten van de Duitse grens verwijderd. Winschoten (10 minuten) en Groningen (30 minuten) hebben veel te bieden qua winkels en restaurants. Voor fietsers, wandelaars en mensen die van water en rust houden, is dit de ideale plek. Tijdens jouw verblijf kun je gratis gebruik maken van windsurfplanken, een SUP-plank en een kano. Tevens zijn er twee fietsen beschikbaar.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief