Locaties

Wat zoek je

Thema

1 t/m 24 van 1753 resultaten

  • Hotel Landgoed Ekenstein

    Hotel Landgoed Ekenstein
    Appingedam

    Restaurant

    Hotel Landgoed Ekenstein bestaat al sinds de familie Eeck in 1648 een landhuis en boerderij liet bouwen aan het Damsterdiep.


  • Camping De Kleine Wereld

    Camping De Kleine Wereld
    Onnen

    Camping

    Kamperen in het groen. Ver weg van alles wat moet maar dicht bij de stad Groningen voor als je dat wil. 100% vakantie en kans op avontuur, nieuwe vrienden en bijzondere ervaringen.


  • Hotel Restaurant Termunterzijl

    Hotel Restaurant Termunterzijl Hotel-restaurant
    Termunterzijl

    VVV Informatiezuil

    Dit prachtige, nieuwe, 26 kamers tellende hotel is een geweldige uitvalsbasis voor een overnachting, zowel zakelijk als privé, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie!


  • Hervormde Kerk Noordbroek

    Hervormde Kerk Noordbroek
    Noordbroek

    Kerk

    Aan de Noordersingel in Noordbroek vind je de prachtige kerk van het dorp. Op het dak zitten een aantal bijzondere middeleeuwse muurschilderingen. Met daarnaast ook een losstaande toren is het een bijzonder geheel.


  • Museum Landgoed Verhildersum

    Museum Landgoed Verhildersum
    Leens

    Kasteel of Landhuis

    Wandel door de geschiedenis en laat je meeslepen in de historie tijdens een verrassend bezoek aan deze ruwe diamant op het Hoogeland, Landgoed Borg Verhildersum.


  • David & Goliath

    David & Goliath
    Eemshaven

    Molen of Gemaal

    Bij de Eemshaven staat de meest noordelijke molen van het Nederlandse vasteland: de Goliath. Naast deze oude molen staat de hoogste windturbine van Nederland: de David.


  • Martinitoren

    Martinitoren
    Groningen

    Architectuur

    Tijdens een bezoek aan de binnenstad van Groningen is de Martinitoren niet te missen. Al eeuwenlang kijkt D´Olle Grieze uit over de stad met de Grote Markt aan zijn voeten.


  • De Basiliek

    De Basiliek
    Appingedam

    Restaurant

    Kom gezellig eten op een unieke locatie bij Restaurant de Basiliek in Appingedam! Laat je verwennen door de chef, die van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis maakt, terwijl je intussen van de klassieke omgeving van de Sint Nicolaaskerk geniet.


  • Bakkerij Marinus

    Bakkerij Marinus
    Appingedam

    Delicatessenwinkel

    Pasgetrouwd stapten Jilke en Gea Marinus in 1985 in de Bakkerij. Van één zaak in Loppersum is het uitgegroeid tot een bedrijf met filialen in Appingedam, Uithuizen en 3 in Groningen. Een (h)echt familiebedrijf vol passie voor het bakkersvak.


  • Fraeylemaborg

    Fraeylemaborg
    Slochteren

    Kasteel of Landhuis

    De Fraeylemaborg ontstond voor 1300 als een sober steenhuis met dikke muren. In de 16de eeuw werd het gebouw uitgebreid, verfraaid en werd een slotgracht gegraven.


  • Rooftop Merckt Eten & Drinken

    Rooftop Merckt Eten & Drinken Rooftop Merckt fine dining Groningen
    Groningen

    Restaurant

    Bij Rooftop Merckt proef je Groningen van boven. Met ons heerlijke verrassingsmenu kies je voor een beleving op hoog niveau.


  • Dokjard brouw/bistro

    Dokjard brouw/bistro
    Groningen

    Bierbrouwerij

    Aan de Noorderhaven, vroeger 'de Noorderwerf', is Dokjard gevestigd. Een bistro waar je bier kunt drinken, een avond lang kunt tafelen en genieten van #chefLollinga zijn creaties in combinatie met craftbier of lekker zelf kunt kiezen van ons bistro menu.


  • Rooftop Merckt Eten & Drinken

    Rooftop Merckt Eten & Drinken Rooftop Merckt fine dining Groningen
    Groningen

    Restaurant

    Bij Rooftop Merckt proef je Groningen van boven. Met ons heerlijke verrassingsmenu kies je voor een beleving op hoog niveau.


  • Theewinkel De Engelier

    Theewinkel De Engelier
    Delfzijl

    Delicatessenwinkel

    Wist je dat er slechts twee theeplanten bestaan? Afhankelijk van locatie, tijd van oogst en bewerking levert het witte, gele, groene, blauwe, zwarte of Pu-erh thee op. Desgewenst gemixt met kruiden, fruit of specerijen.


  • Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

    Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
    Eelderwolde

    Hotel

    Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P+R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten.


  • Restaurant Nassau, Prinsenhof

    Restaurant Nassau, Prinsenhof
    Groningen

    Restaurant

    In de meer rustieke zijvleugel van Prinsenhof kunt u culinair genieten op hoog niveau. De keuken van Nassau staat onder leiding van chef-kok Christian de Vries. Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids.


  • The Market Hotel Groningen

    The Market Hotel Groningen The Market Hotel, voorzijde Grote Markt Groningen
    Groningen

    Hotel

    Tussen de markten thuis! Op de Grote Markt, hartje Groningen en op de plek waar ooit grootindustrieel Willem Albert Scholten woonde is het prachtige The Market Hotel Groningen gevestigd met 123 luxe kamers, vergaderzalen en overige faciliteiten.


  • Leonardo Hotel Groningen

    Leonardo Hotel Groningen
    Groningen

    Hotel

    Leonardo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.


  • Noordlaarderbos

    Noordlaarderbos
    Noordlaren

    Natuurgebied

    Een fantastisch gebied vol cultuurhistorie. Het Noordlaarderbos is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen.


  • Baxbier Brouwerij

    Baxbier Brouwerij
    Groningen

    Café of Bar

    Bax Bier is een jonge Groningse brouwerij, bekend van moderne klassiekers als de Kon Minder en Koud Vuur. In hun brouwerij experimenteren ze naar hartenlust en produceren zo de mooiste bieren.


  • Lentemaheerd Bed & Breakfast

    Lentemaheerd Bed & Breakfast
    Uithuizermeeden

    Park/Tuin

    Hoe stil Groningen kan zijn ervaar je op de Lentemaheerd, onze comfortabele B&B in het noorden van de provincie. Bij ons vind je een gezellige sfeer waarin je met volle teugen van de rust en ruimte kan genieten.


  • 't Roegwold

    't Roegwold
    Schildwolde

    Natuurgebied

    Je vind er het spannende Knuppelpad, heel veel vogels, de blauwe heikikker, volop water en riet maar vooral: rust en ruimte.


  • Boerderij Hermans Dijkstra

    Boerderij Hermans Dijkstra
    Midwolda

    Erfgoed

    Boerderij Hermans Dijkstra is een boerderij met een museale functie. Daarnaast kan je er genieten van heerlijke diners van donderdag tot en met zondag. Tevens is het een evenementen, vergader én trouwlocatie.


  • TOKO

    TOKO smart TV met laptop aansluiting
    Groningen

    Congres- en vergaderaccommodatie

    Volledig uitgeruste flexibele event & vergaderruimte zodat je een bijeenkomst goed kan hosten tot 15 personen. Een inspirerende voormalige fabriekslocatie op het Suikerterrein voor uw training vergadering meeting & borrel.


Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief