Winkelen in Delfzijl

Wat zoek je

17 resultaten

 • Theewinkel De Engelier

  Theewinkel De Engelier
  Delfzijl

  Delicatessenwinkel

  Wist je dat er slechts twee theeplanten bestaan? Afhankelijk van locatie, tijd van oogst en bewerking levert het witte, gele, groene, blauwe, zwarte of Pu-erh thee op. Desgewenst gemixt met kruiden, fruit of specerijen.


 • De Schoenhersteller

  De Schoenhersteller
  Delfzijl

  Overige winkels

  Wanneer je schoenen dagelijks draagt, is het verstandig deze 2 keer per jaar naar de hersteller te brengen. Schuine afgesleten zolen zijn funest voor je rug. En kleine reparaties, reinigen of poetst. Ze zijn weer als nieuw.


 • Sam Supermarkt

  Sam Supermarkt
  Delfzijl

  Delicatessenwinkel

  Sam Supermarkt is kwaliteit voor een betaalbare prijs. Niet alleen de van oorsprong Arabische gemeenschap is klant. Oosterse levensmiddelen, verse groente en fruit.


 • Twee keer mooi

  Twee keer mooi
  Delfzijl

  Kleding

  Geef jouw kleding een tweede kans. Helen Bakker zorgt al ruim 6 jaar voor de verkoop van ingebrachte kleding. 1/3 van de opbrengst is voor jou.


 • Bakker Bart Delfzijl

  Bakker Bart Delfzijl
  Delfzijl

  Restaurant

  Kom langs bij Bakker Bart Delfzijl, waar ondernemersstel en bakkers Michiel en Sonja Willemsen en het team je van harte welkom heten. Geniet er van de lekkerste lunch, een reuze traktatie assortiment en vers gebakken broden.


 • Riv & Ro

  Riv & Ro
  Delfzijl

  Kleding

  Een van de leukste winkels van Delfzijl bevindt zich in de Waterstraat, op loopafstand van het strand. Riv & Ro is een dames boutique met de leukste sieraden, hipste kleding en trendy tasjes. Ook hebben ze een klein assortiment van schoenen.


 • Van Dijks Kaashuis

  Van Dijks Kaashuis
  Delfzijl

  Delicatessenwinkel

  Johan en Hetty zijn het vak ingerold door het Kaashuis van Johans ouders over te nemen. Een fysieke winkel, een marktkraam voor op jaarmarkten en weekmarkt.


 • Jouw Biovoeding

  Jouw Biovoeding
  Delfzijl

  Overige winkels

  Jouw Biovoeding is een natuurvoedingswinkel in het winkelcentrum Delfzijl. Een gevarieerd aanbod en er is vooral heel veel mogelijk!


 • Vuur - Steen

  Vuur - Steen
  Delfzijl

  Overige winkels

  Vanuit het in het verleden door Cris en Fenna Hut georganiseerde Harley Dag, kwam het idee om deze unieke winkel te beginnen. Het bevat als het ware alles wat je normaal gesproken op die dag in de kraampjes zou kunnen vinden.


 • Snuffelwinkel

  Snuffelwinkel
  Delfzijl

  Overige winkels

  Je hoeft niet altijd iets nieuws te kopen om toch mooie producten te bemachtigen. Voorheen vooral in trek bij klanten met een kleine portemonnee. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die op zoek zijn naar leuke of unieke items.


 • Traiteur Slagerij Cramer

  Traiteur Slagerij Cramer
  Delfzijl

  Delicatessenwinkel

  Sinds 1936 een begrip in het noorden. Ooit gestart in Groningen zit de slagerij nu al meer dan 65 jaar in Delfzijl. Een mooi familiebedrijf met passie voor het ambacht. Kwaliteitsvlees, je weet waar het vandaan komt.


 • Majobo Body fashion

  Majobo Body fashion
  Delfzijl

  Overige winkels

  Argwanend stonden de leveranciers tegenover Magreet Bolt toen ze, als 23 jarige, haar eerste bestelling plaatste. Nu zijn ze maar wat blij.....


 • Bloei & Zo

  Bloei & Zo
  Appingedam

  Delicatessenwinkel

  Wat ooit begon als hobbykwekerij is uitgegroeid tot een veelzijdige bloemenzaak. Bloemen, planten, cadeauartikelen, streekproducten en delicatessen. Je vindt er alles om jouw cadeau compleet te maken.


 • Lutje Snuusterij

  Lutje Snuusterij
  Delfzijl

  Overige winkels

  De twee vriendinnen Charleen en Jolanda bieden met hun concept een platform aan jonge startende ondernemers. Een eigen pand huren is voor hen vaak een stap te groot of niet mogelijk.


 • Mitra Delfzijl

  Mitra Delfzijl
  Delfzijl

  Delicatessenwinkel

  Mitra Drankenspeciaalzaak Delfzijl, is de drankenspecialist van Delfzijl. Gelegen aan het Vennenplein, met een gratis parkeerterrein voor de deur. Wij bieden een groot assortiment gedestilleerde dranken, speciaal-bieren en wijnen uit de gehele wereld.


 • Sytha 2.0 Spijkergoed

  Sytha 2.0 Spijkergoed
  Delfzijl

  Kleding

  Bij Sytha 2.0 verkopen we 'Spijkergoed' en alles wat daarmee te combineren is! Voor heren en dames, vanaf mt XS t/m 4XL, van Spijkerjasjes tot aan Spijkertasjes. Je voelt je bij ons op je gemak en nemen we de tijd voor jou.


 • Outfit

  Outfit
  Delfzijl

  Kleding

  Dromend als kind van een carrière als kapster, bestierd Agnes nu 7 kledingzaken. Outfit Delfzijl is nog het originele boetiekje zoals het eens begon.


Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief