Voorjaarsmarkt en Molen de Hoop

Op het prachtige Borgterrein Ewsum in Middelstum zijn schitterende tuinen aangelegd door het team van Werkpro. Recentelijk is er ook een monumentale kas gebouwd. Op elke vierde zaterdag van april tot en met september kunt u hier genieten van de gezellige Streekproductenmarkt.

Neem alvast een kijkje

Op het prachtige Borgterrein Ewsum in Middelstum zijn schitterende tuinen aangelegd door het team van Werkpro. Recentelijk is er ook een monumentale kas gebouwd. Op elke vierde zaterdag van april tot en met september kunt u hier genieten van de gezellige Streekproductenmarkt, waar regionale producten te koop zijn.

De markt heeft zo'n 25-30 kramen met kaas, vlees, groenten, honing, kruiden, brood, jam, chutneys, plantjes en meer. De producenten staan klaar om uitleg te geven over hun producten.

Op loopafstand, aan de overkant van het Boterdiep, vindt u Korenmolen de Hoop, waarmee het Groningse plaatje compleet is. De molenaars en molengidsen geven graag rondleidingen en vertellen alles over dit eeuwenoude ambacht. In de molenwinkel vindt u ook een kleine selectie aan ambachtelijke bakmixen.

Wanneer

  • Zaterdag 20 april 2024 10.00 - 16.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief