Hotels, B&B's en meer in het Westerkwartier

Wat zoek je

Thema

24 resultaten

 • Romantisch overnachten in de huifkar.

  Romantisch overnachten in de huifkar.

  Oldehove

  Kom slapen in één van onze huifkarren. Zoals vroeger in het Wilde westen, maar nu op het mooie Groningse landschap. Kijk samen, vanuit de huifkar,  naar de prachtige zonsopkomst of zonsondergang.
  Bed and Breakfast

 • Piloersema - / Hamsterborg

  Piloersema - / Hamsterborg

  Den Ham

  De Piloersemaborg of Hamsterborg is een borg gelegen in het Groningse Westerkwartier in het dorpje Den Ham, behorend tot de gemeente Westerkwartier. Het is de laatste boerderijborg in Nederland en is thans in gebruik als hotel en restaurant.
  Monument

 • B&B de Haar

  B&B de Haar B&B de Haar Marum

  Marum

  Welkom bij onze landelijke B&B gelegen op de grens van Groningen en Friesland op 3 km vanaf de A7. Ook Drenthe ligt in de nabijheid.
  Bed and Breakfast

 • Bed and Breakfast het Heirhuys

  Bed and Breakfast het Heirhuys

  Visvliet

  Middenin het pittoreske dorp Visvliet bevindt zich Bed and Breakfast het Heirhuys.
  Bed and Breakfast

 • Jachthaven Briltil

  Jachthaven Briltil

  Briltil

  In het Groninger Westerkwartier vind je jachthaven en camping Briltil. De jachthaven is gelegen op ca. één kilometer van het dorp Zuidhorn, waar een breed aanbod aan winkels is.
  Jachthaven

 • Best Western Hotel Restaurant Aduard

  Best Western Hotel Restaurant Aduard

  Aduard

  Met de auto komt u langs de mooiste plekjes van de provincie Groningen. Voor een landelijke overnachting houdt u halt bij Hotel-restaurant Aduard, op vijf kilometer van Groningen.
  Hotel

 • De Lindehoff

  De Lindehoff

  Zuidhorn

  De Lindehoff is een prachtige boerderij uit 1874, waar u logeert bij beeldend kunstenaar Margot Brekelmans. Het gastenverblijf voor twee personen, dat tot de Erfgoed Logies behoort, is gevestigd in het achterhuis en heeft een eigen opgang.
  Erfgoed

 • De Maarsdijk

  De Maarsdijk

  Niekerk

  Op De Maarsdijk verblijf je heerlijk ontspannen op een rustieke, maar moderne boerderij. Je kunt er kamperen op de camping of logeren in de ‘Boertel’: een hotel of bed & breakfast op de boerderij.
  Camping

 • Camping-jachthaven Aduarderzijl

  Camping-jachthaven Aduarderzijl

  Aduarderzijl

  Camping & Jachthaven Aduarderzijl bestaat uit een minicamping en een kleine jachthaven uniek gelegen aan het Aduarderdiep.
  Natuurgebied

 • Vakantiewoning Coendersborg

  Vakantiewoning Coendersborg

  Nuis

  De Coendersborg is gelegen in het Groningse Nuis. Al in de zeventiende eeuw was er op deze plek een borg, echter de oude was in verval geraakt en werd in 1813 vervangen door het huidige landhuis.
  Vakantiehuisje

 • Het Koetshuis Visvliet

  Het Koetshuis Visvliet

  Visvliet

  Achter het pand loopt het riviertje de Lauwers waar je aan de steiger optimaal kan genieten van het rustige viswater. In het gebied zijn diverse fietsroutes en wandelroutes voor een ieder die van een rustige omgeving houdt.
  Groepsaccommodatie

 • Uitrust

  Uitrust

  Lauwerzijl

  Dé plek om heerlijk tot rust te komen en weer op te laden! Je slaapt in een woning uit 1939, deze is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.
  Bed and Breakfast

 • Stro-Hotel Hayema Heerd

  Stro-Hotel Hayema Heerd

  Oldehove

  Het Stro-Hotel Hayema Heerd is gewóón bijzonder! Kom overnachten, feesten of vergaderen!
  Congres- en vergaderaccommodatie

 • Bed & Broodje De Kastanje_Ezinge

  Bed & Broodje De Kastanje_Ezinge Veel privacy. Eigen entree en tuinterras.

  Ezinge

  Centraal in eeuwenoud wierdendorp Ezinge tussen wad en stad vind je een prima overnachtingsplek en uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Een eigen entree met tuin, een ontbijt/werkkamer, ruime slaapkamer en luxe badkamer behoren tot jullie domein.
  Bed and Breakfast

 • Groningen Buiten B&B

  Groningen Buiten B&B

  Zuidhorn

  In de weilanden van Zuidhorn, vlak bij Groningen, zit de grootste B&B van de regio. Hier vind je de charme van een boerderij in combinatie met de luxe van een hotel. In de woorden van onze gasten: “Uitmuntende gastvrijheid in een prachtige omgeving.”
  Bed and Breakfast

 • Gastenstee B&B Op De Wierde

  Gastenstee B&B Op De Wierde

  Niehove

  Genieten van de rust en het prachtige Groninger land? Wandelen of fietsen door het Nationaal Landschap Middag-Humsterland? Uitwaaien langs de waddenkust of struinen door het Nationaal Park Lauwersmeer?
  Bed and Breakfast

 • 'Gewoon' bijzonder kamperen

  'Gewoon' bijzonder kamperen

  Oldehove

  Hayema Heerd camping is "gewoon" bijzonder. Het kampeerterrein van ruim 0,5 ha. kent twee gezichten; een intieme paradijselijke plek voor kleinere tenten onder de appelbomen en een prachtig stuk open landschap met indrukwekkende vergezichten.
  Camping

 • Vakantiewoning Borgbloemke

  Vakantiewoning Borgbloemke

  Nuis

  Borgbloemke is een kop-hals-romp-boerderij waarvan de oudste stukken al dateren uit 1866. De woning is volledig gerestaureerd, waarbij veel aandacht is geweest voor de authentieke elementen.
  Groepsaccommodatie

 • B&B De Zwerver

  B&B De Zwerver De ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd
  Nieuw

  Oldehove

  Bed and Breakfast De Zwerver is een voormalige stal met 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een aparte ontbijtruimte. Ontdek via wandel- en fietspaden onder andere Oldehove met haar 2 prachtige molens, het Reitdiep, het Lauwersmeer en de Waddenzee
  Bed and Breakfast

 • B&B de Boerenakkers

  B&B de Boerenakkers

  Boerakker

  Een gezellig appartement dat centraal ligt in het Noorden van Nederland. Het appartement bevindt zich op 15 minuten van de stad Groningen. Het prachtige Westerkwartier kenmerkt zich door het indrukwekkende coulissenlandschap.
  Bed and Breakfast

 • Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

  Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

  Nietap

  Watersportcentrum Cnossen is een echt watersport bedrijf. Het bedrijf ligt tegen het Leekstermeer aan. Het watersportcentrum heeft een uitgebreide botenvloot.
  Camping

 • Camping 't Strandheem

  Camping 't Strandheem

  Opende

  't Strandheem is een comfortabele 4 sterren gezinscamping, die uitmunt door zijn ruime plaatsen, bomen en houtwallen, talloze recreatiemogelijkheden voor het hele gezin, maar ook door zijn ontspannen en gastvrije sfeer.
  Camping

 • B&B Reitsmahoeve

  B&B Reitsmahoeve

  Doezum

  B&B in het zuidwesterkwartier van de provincie Groningen.Landelijk gelegen, aan de rand van het dorp Doezum.Waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen en genieten van de natuur. Met de auto is het 20 min naar de stad Groningen,waar het uitgaansleven is.
  Bed and Breakfast

 • Recreatiepark Westerkwartier

  Recreatiepark Westerkwartier

  Niebert

  Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Niebert (Groningen, Nederland), met jaarplaatsen voor stacaravans en een aantal kampeerplaatsen voor toercaravans en/of tenten.
  Camping

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief