Op culturele ontdekkingstocht met Terug naar het begin

Dit jaar doen ze het bij festival Terug naar het begin net even anders dan anders. Dit jaar kan je daarom tijdens verschillende culturele ontdekkingstochten genieten van live muziek, theater, kunst en verhalen. In de laatste 3 weekenden van juni zijn er verschillende culturele dagreizen. Zo verken je steeds weer een ander stukje van de gemeente Eemsdelta. Met maar liefst 9 verschillende routes is er keuze genoeg. We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet waarom je dit niet wilt missen. Ga je mee? 

Mix van kunstvormen

Tijdens Terug naar het begin kan je eindelijk weer eens van live muziek, theater, dans en verhalen genieten. Dankzij de mix van de verschillende kunstvormen weten ze je steeds weer te verrassen. Door artiesten die je niet overal ziet. Maak onder andere met Tim Knol een ommetje door de dorpen. En met verdere namen als Sven Figee, Lucky Fonz III, Pitou, Teddy’s Last Ride, Marike Jager en Toon Tellegen wordt het dit jaar een editie om niet snel te vergeten.

Unieke locaties

Hier geen grote festivalweides met grote mensenmassa’s, maar knusse optredens op unieke locaties in Eemsdelta. Geniet van karakteristieke kerkjes en andere toffe plekken, zoals een oude steenfabriek of een authentieke molen. Tussen de verschillende voorstellingen ontdek je nog veel meer mooi erfgoed, zoals een synagoge of een knusse theetuin.

Op de pedalen

Heb je zin om er weer eens lekker op uit te gaan? Even je huiskamer te laten voor wat 'ie is? Tijdens Terug naar het begin stap je tussen de verschillende locaties lekker op de pedalen om naar het volgende punt te gaan. Heerlijk op je gemakje het prachtige Groningse wierdenlandschap bewonderen. Houd je niet van fietsen? Dan zijn er ook twee mooie wandelroutes rondom Appingedam.

Ontdek de weidsheid

Tijdens de fietstochten rijd je door de mooie natuur die Eemdelta te bieden heeft. Geniet van de weidsheid en schoonheid om je heen. Met het nieuwe spelelement de Verwonder Tour krijg je een heel nieuwe kijk op de omgeving. Niet alleen leuk voor iedereen uit de stad, maar ook voor mensen die al jaren in de regio wonen. Zo ontdek je steeds weer iets nieuws. 

Helemaal veilig

De organisatie van Terug naar het begin zorgt er natuurlijk voor dat alles veilig is en dat de voorschriften van de overheid worden gevolgd. Door de vaste looproutes, zitplekken op 1,5 meter afstand en liters desinfectiemiddel kan je Terug naar het begin met een gerust hart bezoeken. Met maximaal 30 personen per tijdslot is het festival intiemer dan ooit.

Ontdek ook