Terug naar het begin

Tickets

Tickets

Programma

Programma

Praktische informatie

Praktische informatie

Tijdens festival Terug naar het Begin wijzen de Groningse kerken je de weg. In het laatste weekend mei, 24 t/m 26 mei, zijn deze eeuwenoude gebouwen het podium en decor voor kunst, muziek, verhalen en theater. Stippel je eigen route uit en ga op een culturele ontdekkingsreis.​

'Kerken wijzen je de weg'

Nieuw: het festivalhart in Eetcafé de Boerderij

Anders dan andere jaren werkt TNHB dit jaar met een gezellig festivalhart bij Eetcafe de Boerderij in Oosterwijtwerd, in het midden van het festivalgebied. Vanaf deze plek start je jouw ontdekkingstocht, wissel je jouw ticket in voor een bandje, bemachtig je jouw tokens en vind je alle informatie die je nodig hebt. Maar hier kun je ook altijd neerstrijken voor een pauze en je festivaldag afsluiten met een drankje. Er is muziek en gezelligheid.

Ontdek meer over Eetcafé de Boerderij

Eten en overnachten

Zo'n ontdekkingstocht gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten, neem daarom onderweg ook tijd voor een pauze. Ben je op zoek naar een leuke locatie om te overnachten of eten tijdens het festival? In samenwerking met lokale ondernemers uit de buurt heeft Terug naar het begin verschillende arrangementen samengesteld. 

Bekijk

Unieke locaties

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief