Oud en nieuw in Groningen

Oud en nieuw in Groningen belooft een spetterend begin van het nieuwe jaar. Of je je nou tijdens de jaarwisseling laat meeslepen door hypnotiserende techno beats, de stoute dansschoenen aantrekt of een nacht vol glitter en glamour beleeft: elke hoek van de stad ademt feest. Van intieme huisfeestjes tot grootse evenementen in iconische clubs. We zetten ze graag voor je op een rijtje.​

Happy Feelings NYE | Happy beats, happy feelings

31 december 22.00 uur, Groningen - Happy Feelings is, zacht gezegd, door zijn populariteit de huiskamer ontgroeid. Het vrije, persoonlijke en bovenal vrolijke karakter van het huisfeest staat echter nog altijd aan de basis. De Graanfabriek is het decor voor dit spetterende eindejaarsfeest. Verwacht zeeën van lichten, opzwepende muziek, en een menigte van happy clubbers en gelijkgestemden! De spanning blijft nog even - de line-up is nog niet bekend, maar één ding is zeker: het wordt een groot feest.

Meer informatie

DISCO DOTS NYE | Hippe ritmes en pakkende melodieën

31 december 21.00 uur, Groningen - DOT Groningen wordt 31 december één grote discobal. Trek je meest sprankelende outfit aan, rek en strek nog even voordat je al swingend 2024 ingaat op de beats van de Bee Gees. De DJ’s draaien jouw favoriete disco classics, waarbij elke noot je dichter bij de magie van de jaren '70 en '80 brengt. Even klaar met de synthesizers? No worries, want in zaal 2 betreed je de wereld van urban beats en house classics. Hippe ritmes, pakkende melodieën en urban teksten zorgen dat je de tijd even vergeet. Ga mee op een reis door de tijd, met de beste tracks die de urban en house scenes hebben gevormd.

Meer informatie

Lovumba New Year Special | Tropische latin vibes

31 december 23.00 uur, Groningen - Lovumba brengt met oud en nieuw opnieuw de Latin heat naar MAAS. De spot aan de Vismarkt zal omgetoverd worden naar een paradijs vol salsa, reggaeton, merengue, en bachata. En of je nu de queen of king op the dance floor bent of gewoon zin hebt in een geweldige avond, hier vind je het allemaal. Laat je meeslepen door de opzwepende ritmes, de vurige passen en de romantische klanken onder het genot van een fruitige en verfrissende cocktail. Jouw 2024 begint vurig!

Meer informatie

Cheap NYE in Oost | De nacht komt op bij OOST

31 december 00.30 uur, Groningen - Rauw en ongerept clubbing in hartje Groningen: dat is Oost. We horen je denken: tickets zijn prijzig, arme student of de decembermaand viel duur uit. Geen zorgen, Oost ‘got your back’. Oost lanceert een waanzinnig goedkoop 31 decemberfeest, omdat volgens hen de grootste clubavond van het jaar ook de eerste kan zijn. En dit hoeft niet in strijd te zijn met je budgettaire voornemens voor het nieuwe jaar. Ongeveer twintig DJ's, drie podia, zowel je slechtste als je beste vrienden samen in een prachtige chaos, en dat alles voor slechts 7 euro. Voeg hieraan intieme dansvloeren, avontuurlijke artiesten en dansers toe, en je hebt de avond van je leven. Als de zon ondergaat in het westen, komt de nacht op bij OOST.

Meer informatie

Paradigm NEW by Night | Een nachtelijke technoreis

31 december 21.00 uur, Groningen - Als je denkt aan techno dan denk je aan Paradigm. Een mix van muziekliefhebbers, kunstenaars, artiesten, studenten en ondernemers. Voeg hier de industriële look aan toe met invloeden uit de Berlijnse techno scène, en je hebt een unieke eindejaars-cocktail. Met drie podia en grote namen zoals ‘Polygonia’ en ‘Lola Haro’ dans je tot het vroege ochtendgloren. Van zoete suikerbiet naar ruige technobeat.

Meer informatie

New Year Party 80, 90, 00 till now | Danceable hits tot in de vroege uurtjes

31 december 22.00 uur, Groningen - Beleef een stijlvolle afsluiting van 2023 bij de Puddingfabriek. De hotspot, dicht bij het station Groningen, is perfect voor bewoners, bezoekers en als je een borrel teveel op hebt. Een mix van dansbare hits van de jaren ‘80, ‘90, ‘00 tot heden, gecombineerd met gratis snacks en champagne, verzekert je van een fantastische avond. Geniet van disco, funk, groove en uptempo muziek die je meeneemt tot in de vroege uurtjes van 2024. Ideaal voor de 30-plusser en gegarandeerd dansplezier tot je benen er moe van worden.

Meer informatie

Hollywood Glamour | Hollywood fame

31 december 00.30 uur, Groningen - Dit is je kans voor Hollywood fame. Stap op de rode loper en laat je verrassen door een avond vol met next-level entertainment, glamour en de lekkerste tunes tijdens Hollywood Glamour in PALACE. Pak je uit met een glitterjurk of fancy smoking, of ga je voor een meer casual look zodat je makkelijker de ‘Hollywood sterren’ van de hemel danst? Het is aan jou. Alles is tot in de details geregeld zodat jij 2024 in stijl kunt beginnen!

Meer informatie

Paradigm: New Year by DAY | Nieuw jaar, nieuwe dag, nieuwe energie

1 januari 15.00 uur, Groningen - Of je je na oudjaarsdag energiek voelt, de nacht wilt doorhalen of liefhebber bent van de beste techno: New Year by DAY bij Paradigm is jouw ideale plek. In het Zeefgebouw omring je jezelf met een levendige gemeenschap van geestverwanten en vier jij de eerste dag van 2024 als geen ander. Laat je meevoeren door de hypnotiserende beats van Rødhåd en back 2 back performances van o.a. Selene en Sitta. Jouw 2024 belooft weergaloos te worden.

Meer informatie

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief