Waddenfun

Maak de klimgeit in je los

Supergoed in klimmen? Of vind je het stiekem best spannend? Maakt niets uit, in Adventurepark Waddenfun klimt iedereen op zijn eigen niveau. Van kleuters van 4 tot oma’s van 82. Het grootste indoor klimpark van Nederland heeft uitdaging voor iedereen. Klik je veiligheidsgordel dicht en klim zo hoog je durft.

Klauteren en over de velden glijden

45 bruggen en meer dan 300 meter aan ziplines; nergens vind je meer indoor klimavontuur dan in Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn. Ieder half uur wordt er in het instructieparcours uitleg gegeven door een instructeur. Daarna mag je twee uur naar hartenlust klimmen op 2 meter, 4,5 meter of zelfs 8 meter hoogte. Met de ziplines glijd je over de Groningse velden. Klinkt twee uur kort? Nou, reken maar dat je na zo’n klimpartij toe bent aan een drankje en een patatje.

Meer dan klimmen

Waddenfun is niet voor niets een avonturenpark in plaats van een klimpark. Je kunt hier bijvoorbeeld leren boogschieten. Alleen koele kikkers lukt het om hun pijl midden in de bull’s eye te schieten. Breek met je familie of vrienden naar binnen in de Break-In Room, het omgekeerde broertje van de Escape Room. Of speel Kolonisten Waddenfun. En lukt het jullie om samen de toren van Warfhoezen te stapelen? Het lijkt zo simpel, tot je het zelf moet doen.

Meer weten

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief