Geniet op het water

Wat zoek je

89 resultaten

 • Schildmeer

  Schildmeer

  Steendam

  Het Schildmeer is gelegen tussen Schildwolde en Overschild.
  Natuurgebied

 • Marenland Recreatie

  Marenland Recreatie

  Winsum

  Net boven Groningen in het gezellige Winsum vindt u Marenland Recreatie. Daar kunt u heerlijk overnachten aan het water. Ook een tip is om even lekker een hapje te drinken op het terras aan het water bij De jongens uit de buurt!
  Restaurant

 • The Lake Events

  The Lake Events Varend terras incl. bediening en kapitein

  Groningen

  Stap aan boord van een wel heel bijzondere boot en je waant je meteen in een andere wereld. Een boot die lijkt op een varend terras. Kies voor BBQ, bierproeverij, borrel, lunch of ga voor de unieke vergaderlocatie.
  Bootverhuur

 • Jachthaven 't Dok

  Jachthaven 't Dok

  Delfzijl

  Passanten uit Nederland en andere landen weten de haven door haar beschutte ligging aan het oude Eemskanaal, maar al te goed te vinden. De haven staat bekend om haar perfecte voorzieningen en hartelijke ontvangst van de gasten.
  Haven

 • Camping Meerwijck

  Camping Meerwijck

  Kropswolde

  Camping Meerwijck is een zeer verzorgde en gezellige ***** sterren camping. 'Meerwijck' is uniek dankzij de prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer, met een heerlijk zandstrand en bos met speelweiden.
  Camping

 • Restaurant & museumhaven Het Booze Wijf

  Restaurant & museumhaven Het Booze Wijf

  Lauwersoog

  Restaurant Het Booze Wijf is gelegen aan de waterzijde van het Lauwersmeer. Het restaurant is het hart van Lauwersoog waar iedereen samenkomt van bewoners uit de omgeving tot (dag)toeristen en campinggasten.
  Restaurant

 • Zeilschool Blauwestad

  Zeilschool Blauwestad

  Midwolda

  Zeilschool Blauwestad is gevestigd in de jachthaven van Midwolda aan het Oldambtmeer. Naast het leren van zeilen of windsurfen kan je hier ook zeilboten huren van het type Polyvalk.
  Bootverhuur

 • Luxe Boot

  Luxe Boot

  Groningen

  Sinds mei 2018 is het mogelijk om met onze luxe aluminium sloep een rondvaart door de grachten van Groningen te maken.
  Bootverhuur

 • Groepsaccommodatie en kanoverhuur De Energiek

  Groepsaccommodatie en kanoverhuur De Energiek

  Wehe-Den Hoorn

  Het Hogeland ontdekken tijdens een verblijf in een stadsboerderij uit 1831. 10 slaapkamers met 43 (stapel)bedden. Heerlijke buitenruimte en eigen Kano’s in de vaart. Alle ingrediënten voor een heerlijk familieweekend, schoolkamp, retraite of heidagen
  Groepsaccommodatie

 • Jachthaven Nieuwolda

  Jachthaven Nieuwolda

  Nieuwolda

  Jachthaven het Dok Nieuwolda is een kleine haven met ruimte voor ca. tien boten. Daarnaast zijn er meerdere ligplaatsen aan de boorden van het Termunterzijldiep.
  Haven

 • Watersporthuis 'Teuntje de Slak'

  Watersporthuis 'Teuntje de Slak'

  Haren

  Teuntje de Slak, hét watersporthuis van Groningen, of ook wel het Hawaï van het Noorden genoemd. Bij Teuntje kun je terecht voor leuke groepsactiviteiten, zomerkampen, surflessen, zeillessen en winglessen!
  Attractie

 • Kanoën in het mooie Leekstermeergebied

  Kanoën in het mooie Leekstermeergebied

  Lettelbert

  Het unieke landschap van de vakantieregio Westerkwartier en het schitterende Leekstermeer bieden beide een aantrekkelijk decor voor kleine watersport. Het Watersportcentrum Westerkwartier biedt u een mogelijkheid om op een unieke manier te genieten van ru
  Bootverhuur

 • Jachthaven Reitdiephaven

  Jachthaven Reitdiephaven

  Groningen

  Welkom in de jachthaven Reitdiephaven te Groningen. Een kleurrijke Scandinavische bebouwing vormt de unieke en prachtige entourage rond de jachthaven.
  Erfgoed

 • Bootverhuur Zoutkamp

  Bootverhuur Zoutkamp

  Zoutkamp

  Neem het roer in eigen handen en geniet van het Groninger landschap, het Lauwersmeer en zijn mooie natuur.
  Vaartocht

 • Supexperience

  Supexperience

  Groningen

  Ga staand op je supboard en ga maak een supcity tour  door de Grachten van Groningen. Ontdek hoe de ‘Olle Grieze’ er vanaf de stadsgrachten uitziet. Supexperience verovert al zes jaar de wateren van Groningen.
  Attractie

 • Diepsloep

  Diepsloep

  Groningen

  'Er gaat niets boven varen in Groningen'. Geniet ook vanaf het water van de prachtige stad Groningen, van Groninger Museum, Hoge en Lage der Aa tot de Stadsschouwburg.
  Haven

 • Bootje Speciaal

  Bootje Speciaal

  Groningen

  Een heerlijke dag beleven op de Groningse grachten met goed gezelschap doe je samen met Bootje Speciaal. Onze boot is de enige volledig elektrische rondvaartboot in Groningen en is te reserveren voor maximaal 32 personen.
  Vaartocht

 • Varen met Sil

  Varen met Sil Motorboot Moanne vaart door Groningen

  Dokkumer Nieuwe Zijlen

  Bij ons huur je een boot voor een vakantie of een dagje weg. De boten liggen midden in het nationaal park Lauwersmeer in Jachthaven Lunegat.
  Overige buitensport

 • Jachthaven Reiderhaven

  Jachthaven Reiderhaven

  Beerta

  Jachthaven Reiderhaven bevindt zich in Beerta, direct aan de Blauwestad en op ongeveer een kilometer van de Blauwediepsluis die aansluit op het Winschoterdiep.
  Jachthaven

 • Oude veerhaven Oostmahorn

  Oude veerhaven Oostmahorn

  Eanjum

  Aan het Lauwersmeer vind je het dorpje Oostmahorn. Gedurende de 18e eeuw werd hier een haven aangelegd. Deze haven zorgde voor een heleboel bedrijvigheid in het dorp.
  Haven

 • Varen op de ST5

  Varen op de ST5

  Baflo

  Maak met een Varend Monument® prachtige tochten in het NP Lauwersmeer, of ga voor een prachtige droogvaltocht op een van de uitgestrekte zandbanken van de Waddenzee. Onderweg komt u de natuur in al haar facetten tegen, vogels, zeehonden, eb en vloed.
  Rondvaart

 • Beppe Baukje

  Beppe Baukje

  Groningen

  De Beppe Baukje is een Gronings vrachtschip uit ongeveer 1920, een zogenaamde ‘platte bol’. De afgelopen jaren is ze omgebouwd tot passagiersschip met zoveel mogelijk originele kenmerken.
  Bootverhuur

 • Zeil- en Surfschool Zuidlaardermeer

  Zeil- en Surfschool Zuidlaardermeer

  Midlaren

  De zeilschool biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de watersport of om echt te gaan genieten van het Zuidlaardermeer.
  Bootverhuur

 • Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

  Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

  Nietap

  Watersportcentrum Cnossen is een echt watersport bedrijf. Het bedrijf ligt tegen het Leekstermeer aan. Het watersportcentrum heeft een uitgebreide botenvloot.
  Camping

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief