Geniet op het water

Wat zoek je

Sorteer op:

60 resultaten

Zeilcharter Willem Jacob
Zeilcharter Willem Jacob

Groningen

De Willem Jacob is een 26 meter lange zeilklipper. Het schip is zeer geschikt voor het varen van dagtochten op de Waddenzee.
De Waddenhoeve
Groepsvakantiehuis De Waddenhoeve

Noordpolderzijl

Aan de Waddenkust tussen Pieterburen en Noordpolderzijl ligt vakantieboerderij De Waddenhoeve. In onze gezellige groepsaccommodatie, een voormalige paardenstal, kun je met een groep prima vertoeven.
Bootverhuur en meer
Bootverhuur en meer

Midlaren

De zeilschool biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de watersport of om echt te gaan genieten van het Zuidlaardermeer. Wat dacht u van de volgende mogelijkheden; • Verhuur van zeilboten, waterfietsen, motorbootjes, kano’s, surfplanken • Privé-lessen voor zeilen en surfen, dagdelen of een aantal uren per week • Weeklessen voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar, zowel intern als extern • Activiteiten voor groepen, als speurtochten, zeilclinics etc etc. We varen met de modernste materialen en beschikken we over een luxe locatie en accommodatie, direct aan het Zuidlaardermeer. De lessen zijn professioneel opgezet onder leiding van CWO gediplomeerde instructeurs.
Hotelschip De Mars
Hotelschip De Mars

Groningen

Zeiltochten Wadden of groepsaccommodatie Groningen? Met vrienden, familie of collega's is de Mars een comfortabel schip.
Schildmeer
Schildmeer

Steendam

Het Schildmeer is gelegen tussen Schildwolde en Overschild.
Zeil- en Surfschool Zuidlaardermeer
Zeilschool Zuidlaardermeer

Midlaren

De zeilschool biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de watersport of om echt te gaan genieten van het Zuidlaardermeer.
Dinercafé Diep
Dinercafé Diep

Groningen

Aan het fraaie Groninger Schuitendiep, waar vroeger schepen hun turf losten is dinercafé Diep gevestigd. Het historische pand wat ooit een onderkomen was voor monniken is een rustieke en stijlvolle locatie voor het nuttigen van een diner.
Jachthaven Briltil
Jachthaven Briltil

Briltil

In het Groninger Westerkwartier vind je jachthaven en camping Briltil. De jachthaven is gelegen op ca. één kilometer van het dorp Zuidhorn, waar een breed aanbod aan winkels is.
Camping Maarlandhoeve
Camping Maarlandhoeve

Uithuizen

Maarlandhoeve bevindt zich midden in het weidse Groninger land met vergezichten over akkers en dorpen. Idyllische kampeerplekjes langs de vijver.
Jachthaven Emslandermeer
Jachthaven Emslandermeer

Vlagtwedde

Bungalowpark Emslandermeer, met twee binnenmeren en een open vaarverbinding via het Ruiten Aa kanaal, is een unieke startpositie als vakantiebestemming in Westerwolde.
Camping Ekenstein
Camping Ekenstein

Appingedam

Camping Ekenstein prachtig gelegen aan het schilderachtige Damsterdiep en direct naast het historische landgoed Ekenstein.
Jachthaven Reiderhaven
Jachthaven Reiderhaven

Beerta

Jachthaven Reiderhaven bevindt zich in Beerta, direct aan de Blauwestad en op ongeveer een kilometer van de Blauwe Sluis, die aansluit op het Winschoterdiep.
Jachthaven
Jachthaven

Vlagtwedde

Jachthaven gelegen bij Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde, zuidoost groningen.
Ecomotion Buitensport
Ecomotion Buitensport

Kolham

Ecomotion buitensport biedt sportieve groepsactiviteiten voor bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren op elk gewenst niveau. De thuisbasis is gelegen aan de rand van het natuurgebied “Midden Groningen” in het lintdorp Kolham.
Camping Meerwijck
Camping Meerwijck

Kropswolde

Camping Meerwijck is een zeer verzorgde en gezellige ***** sterren camping. 'Meerwijck' is uniek dankzij de prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer, met een heerlijk zandstrand en bos met speelweiden.
Jachthaven Noordergat
Jachthaven Noordergat

Lauwersoog

Jachthaven Noordergat te Lauwersoog heeft een unieke en historische plek in Lauwersoog voor mensen met een boot die in jachthaven Noordergat hun ligplaats kiezen.
Paviljoen Overdiep
Jachthaven Overdiep

Appingedam

Paviljoen Overdiep is gelegen op een unieke locatie in het centrum van de middeleeuwse handelsstad Appingedam (sinds 1327). Bekend van haar hangende keukens, de oude pakhuizen, de mooie bruggetjes en diverse vaarverbindingen.
Jachthaven Zuidwesthoek
Jachthaven Zuidwesthoek

Haren

Welkom thuis in Jachthaven Zuidwesthoek. Deze jachthaven aan het Paterswoldsemeer, vlakbij de stad Groningen, is veel meer dan zomaar een jachthaven.
No Limit Yachts
No Limit Yachts

Groningen

De stadswerf No Limit Yachts in Groningen aan de Finse haven biedt een uitgebreid servicepakket. Winterstalling, zomerligplaatsen, passantenplaatsen, verkoop van diesel aan het water en verhuur van doe-het-zelf ruimte.
Jachthaven Reitdiephaven
Jachthaven Reitdiephaven

Groningen

Welkom in de jachthaven Reitdiephaven te Groningen. Een kleurrijke Scandinavische bebouwing vormt de unieke en prachtige entourage rond de jachthaven.
Jachthaven Midwolda
Jachthaven Midwolda

Midwolda

De jachthaven van Midwolda ligt aan de Noordrand van het Oldambtmeer. Dit grote meer van ruim 800 hectare is aangelegd als onderdeel van het woon- en recreatieproject Blauwestad in Oost-Groningen.
Jachthaven Schipperskwartier
Jachthaven schipperskwartier

Wildervank

Sinds enkele enthousiaste watersporters, met name aanwonende van de Jachthaven Schipperskwartier in 1993 de haven overnamen van de gemeente Veendam, is de haven uitgegroeid tot een thuishaven voor motor- en zeilschepen.
Strand Zuid
Strand Zuid

Blauwestad

Jachthaven Havenkwartier Blauwestad is een moderne haven met 86 ligplaatsen en nette faciliteiten.