Uitagenda

Bekijk de leukste concerten, voorstellingen, evenementen en tentoonstellingen in de stad en de provincie.

Alle evenementen

   

Wat zoek je

Sorteer op:

52 resultaten

Doet sneeuw pijn
Doet sneeuw pijn

donderdag 23 januari, Stadskanaal

Doet sneeuw pijn is een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven.
Theater en Toneel
Toneelvereniging 't Aol Volk
t aol volk

vrijdag 24 januari, Stadskanaal

Joop Slagter is al jaren weduwnaar en heeft zijn werkloze zoon Rinus nog thuis wonen. Ze hebben het niet breed samen. Omdat er geen zicht is op een baan besluit Rinus voor zichzelf te beginnen en een datingbureau te starten. De eerste klanten zijn al snel gevonden in de persoon van Dirkie – de huishoudster en Harm – de vrijgezelle buurman. Maar ook tante Gees ziet grote kansen om haar twee ongetrouwde kinderen, Mansie en Jansie, aan een partner te helpen. Als Dirkie noodgedwongen haar werk moet opzeggen, Harm er de brui aan lijkt te moeten geven en tante Gees de druk naar Rinus opvoert, dreigt alles uit de hand te lopen. Zeker als er ook nog een deurwaarder over de vloer komt om achterstallige huur te innen….

Theater overig
Tania Kross
Tania Kross

zaterdag 25 januari, Stadskanaal

Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen.
Opera
Debby Petter
Debby Petter

woensdag 29 januari, Stadskanaal

Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog. De liefde voorbij is een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. En wat echt is. Bestaat er echt geluk?
Theater en Toneel
Cabarestafette
Cabarestafette

donderdag 30 januari, Stadskanaal

Een avondje Cabarestafette is dé plek om nieuw cabarettalent te spotten. Het is niet alleen voor de cabaretiers, maar ook voor u als publiek een spannende avond. U ziet drie aanstormende talenten voor de prijs van één. En wie weet, wellicht ziet u wel de nieuwe Bert Visscher, Brigitte Kaandorp of Jochem Myjer.

Met drie uiteenlopende cabaretiers en muziek van een DJ rondom de voorstelling is een unieke avond gegarandeerd!

Cabaret
The magic of Jeans
The magic of Jeans

vrijdag 31 januari, Stadskanaal

De allernieuwste show van The Magic of Jeans heeft het ritme van een ‘Heartbeat’. De onverwoestbare theaterformule zet de hits van toen in een nieuw, hip jasje naast de hits van nu.
Musical of Show
The magic of Jeans
The magic of Jeans

zaterdag 1 februari, Stadskanaal

De allernieuwste show van The Magic of Jeans heeft het ritme van een ‘Heartbeat’. De onverwoestbare theaterformule zet de hits van toen in een nieuw, hip jasje naast de hits van nu.
Musical of Show
Tonio
Tonio

woensdag 5 februari, Stadskanaal

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A. F. Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater.
Theater en Toneel
Haal het doek maar op!
Haal het doek maar op!

vrijdag 7 februari, Stadskanaal

Haal het doek maar op! De Musical is een Nederlandse musical over artiesten op schnabbeltour met een ware topcast!
Musical of Show
Toneelvereniging UDI
Toneelvereniging UDI

zaterdag 8 februari, Stadskanaal

Udi speelt op 8 februari 2020 het blijspel "Mamma Mia" van Peter van den Bijlaardt.  De hoofdpersoon Erwin moet van zijn baas een heel weekend lang Mario, de zoon van de grote baas in Italië, in huis nemen. Deze Mario is een rasechte Italiaan. Zijn buurman, Boris, vertelt Erwin dat Italianen bekend staan om het afpikken van andermans vrouwen. En Erwin is al zo jaloers! Maar Boris weet wel raad. Hij kent Petra, een callgirl, die de plaats van Carrie, de vrouw van Erwin wel wil overnemen. Dan kan Mario dat weekend gewoon ‘zijn gang’ gaan… Maar er moet wel flink voor gedokt worden én… Erwin moet ervoor zorgen dat zijn vrouw dat weekend naar haar zuster gaat.

Zoals u begrijpt zijn dit weer genoeg ingrediënten voor een avondje lachen, gieren, brullen met toneelvereniging UDI. Met z'n 102 jaar, de oudste toneelvereniging van de kanaalstreek. Wees er snel bij, want vol is vol!! U kunt uw kaarten reserveren bij de theaterkassa van het Geert Teis. En zoals u van UDI gewend bent, is er na afloop weer de traditionele gezellige nazit!

Theater overig
Leer van Fred Live
Leer van Fred

woensdag 12 februari, Stadskanaal

HILARISCHE AVOND UIT BOORDEVOL KLEDINGADVIES!

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIve is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 voorstellingen door het hele land.

Leer van Fred Live is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do's en vooral de vele absolute don'ts.

Theater overig
Best of Ireland met Johnny Logan
Best of Ireland met Johnny Logan

donderdag 13 februari, Stadskanaal

In Best of Ireland hoor je de populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als ook songs van In Best of Ireland hoor je de populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als ook songs van hedendaagse Ierse artiesten.
Muziek overig
Sara Kroos
Sara Kroos

zaterdag 15 februari, Stadskanaal

Sara gaat in haar nieuwe voorstelling Verte eens extra uitpakken. Het wordt een volle, royale voorstelling, in lach, muziek en beeld.
Cabaret
Hendrik Groen
Hendrik Groen

dinsdag 18 februari, Stadskanaal

Voor alle fans komt Hendrik Groen, de knuffelbejaarde van Nederland, na de televisieserie, nu ook in Teis met de hagelnieuwe voorstelling Zolang er leven is.
Theater en Toneel
Juf Roos gaat op vakantie
Juf Roos gaat op vakantie (2+)

woensdag 19 februari, Stadskanaal

De op YouTube onwijs populaire Juf Roos komt nu ook naar Teis. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes.
Jeugdtheater
Lenette van Dongen
Lenette van Dongen

donderdag 20 februari, Stadskanaal

Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het ook allemaal even niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid.
Cabaret
John Williams presenteert R&B Old Skool Hits part 2
John Williams presenteert R&B Old Skool Hits part 2

vrijdag 21 februari, Stadskanaal

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis in alle oldskool R&B hits van toen.
Musical of Show
Toneelvereniging 't Centrum
Toneelvereniging 't Centrum

zaterdag 22 februari, Stadskanaal

Kouwe kak en Tatoeage

Ook dit keer staan de enthousiaste heren en dames van toneelvereniging 't Centrum met hun rijke toneelervaring te popelen om hun publiek een fantastische avond te bezorgen. En hoe kan het ook anders: dat doen zij wederom in het Gronings.

Een rustige zondagochtend in huize “Stoetenweg” verandert plots, wanneer de heer des huizes “Eugene” tussen de reclamefolders een brief uit België vindt. De brief is afkomstig van ene Sjef, een zeer verre neef van Eugene. Sjef schrijft dat hij binnenkort zijn familie met een bezoek zal vereren. Maar aangezien hij noch achternaam of telefoonnummer heeft vermeld, is het voor de familie onmogelijk hem te vragen zijn bezoek uit te stellen i.v.m. de op handen zijnde bruiloft van zijn dochter. Plots staat deze zondagochtend Sjef onverwachts met zijn vrouw en zoon op de stoep van huize Stoetenweg. Dat de familie niet zeer gelukkig is met dit bezoek, ontgaat de zwaksociale Sjef volkomen. Als hij dan ook nog terloops laat weten, om veertien dagen te zullen blijven, samen met zijn licht asociale gezin, raken de van Stoetenwegs lichtelijk in paniek... ... ....

Theater overig
The Bluebettes
The Bluebettes

dinsdag 25 februari, Stadskanaal

The best of the sixties! Het wordt weer feest met de mooie, goedlachse en swingende meidenband The Bluebettes tijdens ‘Best of the Sixties’, hun schitterende trip down memory lane.
Theater overig
De bezoeking
Toneelgroep Het Volk

woensdag 26 februari, Stadskanaal

Een zeer herkenbaar, treurig en tegelijkertijd amusant theater op in handen van Toneelgroep Het Volk, de specialist in het lichtvoetig opdissen van troosteloze gebeurtenissen.
Theater en Toneel
Drenthe Plat
Drenthe Plat

woensdag 26 februari, Stadskanaal

Lachen is gezond is het motto dat Drenthe Plat hoog in het vaandel heeft. Want al jaren trekt dit heerlijke humor gezelschap blakend van  energie langs de Noord- Nederlandse zalen en theaters. De drentse humor staat bekend als de leukste streekhumor van het land en Drenthe Plat bewijst waarom. Humoristen die kunnen musiceren en  musici die de humor beheersen: je vindt ze weinig, maar in Drenthe Plat komen deze twee disciplines perfect samen. Een avond vol verrassende conferences en liedjes. Mis het niet!

Theater overig
Huub Stapel
Huub Stapel

donderdag 27 februari, Stadskanaal

Huub Stapel is weer solo te zien in Teis, dit keer met de wervelende one-man-show Het huwelijk, geschreven door Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder).
Theater overig
Rundfunk
Rundfunk

vrijdag 28 februari, Stadskanaal

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Dit seizoen komen de heren terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.
Cabaret
Niet Schieten!
Niet Schieten!

woensdag 4 maart, Stadskanaal

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie.
Cabaret