Telecom Delfzijl

Koop met zekerheid

Bij Telecom Delfzijl regelen ze jouw mobiele abonnement, reparatie, verzekering, internet-tv-bellenpakket voor thuis of op de zaak. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar.

Service op maat

Telecom Delfzijl is al ruim 23 jaar actief in Delfzijl en omgeving als jóuw telecomspecialist. Koop je bij Telecom Delfzijl, dan koop je zekerheid. De medewerkers staan voor je klaar voor een persoonlijk en passend advies. Niet alleen voor een nieuwe smartphone of tablet, ook voor een snelle kwaliteitsreparatie van je defecte iPhone, Samsung of ander merk smartphone of tablet, met behoud van al je data! Met hun eigen reparatieservice zijn de meeste calamiteiten snel onder controle. Duurt reparatie onverhoopt langer? Dan krijg je een gratis leen toestel mee. Daarnaast heb je als klant altijd een adres om op terug te vallen voor ondersteuning. Wil je niet wachten? Maak dan een afspraak op de website. De winkel is 6 dagen in de week geopend. Wees welkom.

Het geluksgevoel van Willem Westerbrink? “Delfzijl, mijn geboorteplaats. Groningse nuchterheid gecombineerd met oprechte hartelijkheid. Mijn klanten zijn mijn rotsen in de branding, mijn ambassadeurs. Wie goed doet, goed ontmoet. Vertrouwd en betrouwbaar. Dat maakt dat ik zielsgelukkig onderneem in Delfzijl."

Contact

Ontdek

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief