Kunsterf Warempel

Creatieve vakanties in een weids landschap

De ruimte om je heen maakt de kunstenaar in je los. Dat merk je tijdens de workshops en creatieve vakanties bij Kunsterf Warempel in Grootegast. In een kleine groep ga je in een groene omgeving aan de slag met verschillende materialen en technieken. Zo’n weids landschap om je heen, dat kan niet anders dan inspireren.

Creatieve mini-vakantie

Drie dagen lang ga je schilderen, boetseren, ruimtelijk vormgeven en werken met pigmenten. Overnachten kan op locatie en op allerlei plekken in de buurt. De eerste twee dagen ben je vooral aan het oefenen. Uiteindelijk werk je toe naar een eindopdracht. Aan het eind van je creatieve mini-vakantie vormt het werk van de cursisten en gevarieerde expositie. Laat de rust en ruimte op je inwerken en verras jezelf met je eigen creativiteit.

Galerie en workshops

Liever korter op bezoek bij Kunsterf Warempel? Volg dan een workshop van één dag. Of kom gewoon even kijken in het atelier en de ruimte waar schilderijen en beelden worden geëxposeerd en verkocht. Kunstenaar Annet Pool heeft een experimentele stijl waarin vorm, kleur en materiaal samenvallen. In haar schilderijen en ruimtelijk werk komen vaak mensfiguren of gezichten tevoorschijn.

Meer weten

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief