Groepsuitjes in Westerwolde

De leukste avonturen beleef je samen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Of het nu een familiedag, vriendenweekend of bedrijfsuitje is, in Westerwolde kan je goed terecht voor een leuk groepsuitje. Maak samen prachtige wandelingen door de afwisselende natuur, boek een rondvaart of onderneem een van de andere leuke outdoor activiteiten. In Westerwolde beleef je samen de mooiste avonturen.​

Zeskamp, Oudhollandse spelen, boerenspel

Gaan jullie als groep graag de strijd met elkaar aan? Neem dan eens een kijkje bij Camping de Kapschuur in Stadskanaal. Hier zijn allerlei verschillende soorten spellen te spelen. Speel een aantal Oudhollandse spelletjes, een boerenspel of ga de strijd aan tijdens een zeskamp. Op deze manier kunnen jullie voor eens en altijd duidelijk maken wie de kampioen van jullie groep is.

Lees meer

Footgolf

Bij Sellingen kan je ook samen een wedstrijdje footgolf spelen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een combinatie van golf en voetbal. Het doel is om met zo min mogelijk trappen je voetbal in de hole te krijgen. Het sportief bezig zijn én de uitdaging in de holes, maakt footgolf dan ook tot een ideale activiteit voor voetbalclubs, bedrijven, (vrienden)groepen en families.

Lees meer

Activiteiten in de sfeer van 1742

Midden tussen de moerassen van Westerwolde vind je de onneembare vesting Bourtange. In dit dorp vol geschiedenis waan je je weer even terug in 1742. Je ervaart het dorp zoals het was in de tijd dat de bisschop van Münster probeerde binnen te vallen. In het dorp zijn allemaal toffe activiteiten om te doen met een groep. Van een rondleiding door de vesting tot kanoën door de vestinggrachten en van kaarsen maken tot fakkeltochten.

Lees meer

Bowlen in Stadskanaal

Bij de Rode Loper in Stadkanaal kan je met je gezelschap terecht voor een perfect avondje uit. Op de bowlingbaan bepalen jullie wie de bowlingkoning van jullie vriendengroep is. Voor of na het omgooien van de kegels kan je terecht in het restaurant wat zich bij de bowlingbaan bevindt. Hier geniet je van lekkere cocktails, wijn en bier. Op de menukaart staat een grote variatie aan gerechten, er is voor ieder wel iets te vinden. De ideale plek voor een leuke activiteit in combinatie met een hapje en een drankje.

Lees meer

Kamperen met een groep

Westerwolde staat bekend om de vele natuur die er te vinden is. Tijdens een overnachting op groepsnatuurkampeerterrein De Zonnegloren worden jullie samen één met de natuur. Het terrein ligt midden tussen de bekende bossen van de regio. Vlakbij vind je het dal van de Ruiten Aa waar een frisse duik in het water genomen kan worden. Of het nu vriest of de temperaturen heel hoog zijn, een overnachting op De Zonnegloren is altijd een bijzondere ervaring.

Lees meer

Bistro & Partyboerderij

Vlak bij het dorp Wedde ligt de Wedderbergen met daarbij een grote waterplas om in te zwemmen. Op een landtong midden in het meer vind je de nostalgische boerderij Weddermeerhoeve. Hier zitten een partycentrum en een brasserie in gevestigd. Het is een geschikte plaats voor allerlei verschillende feestelijkheden. Of het nu gaat om een huwelijksfeest of een personeelsdag, ze zorgen ervoor dat alles aan jouw wensen voldoet.

Lees meer

Landgoed Tenaxx

Om te laten zien hoe bomen en dieren samen in de loop van miljoenen jaren zijn geëvolueerd, zijn op het terrein van Landgoed Tenaxx meer dan twintig levensgrote dinosaurussen geplaatst. De bomen en dinosaurussen vormen een fascinerend oerlandschap. Het landgoed is niet alleen leuk om te bezoeken met kinderen, maar ook met je bedrijf. Er worden speciale rondleidingen gegeven voor groepen en je kan het ook tegen elkaar op nemen tijdens de survivalrun.

Lees meer

Duurzaam broez’n

Als je dacht dat je er op een normale scooter al blits uitzag, dan heb je de e-chopper nog niet ontdekt. Met deze stoere scooter trek je veel bekijks. Ze zijn niet alleen stoer vanwege hun uiterlijk, maar ook omdat ze bijdragen aan een beter milieu. Je trekt stevig op, om vervolgens soepel en geruisloos de weg te verkennen. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper door de prachtige landschappen die Westerwolde te bieden heeft.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief