Locaties

Wat zoek je

Thema

1 t/m 24 van 1776 resultaten

 • Camping De Kleine Wereld

  Camping De Kleine Wereld
  Onnen

  Camping

  Kamperen in het groen. Ver weg van alles wat moet maar dicht bij de stad Groningen voor als je dat wil. 100% vakantie en kans op avontuur, nieuwe vrienden en bijzondere ervaringen.


 • Hotel Landgoed Ekenstein

  Hotel Landgoed Ekenstein
  Appingedam

  Restaurant

  Hotel Landgoed Ekenstein bestaat al sinds de familie Eeck in 1648 een landhuis en boerderij liet bouwen aan het Damsterdiep.


 • Hotel Restaurant Termunterzijl

  Hotel Restaurant Termunterzijl Hotel-restaurant
  Termunterzijl

  VVV Informatiezuil

  Dit prachtige, nieuwe, 26 kamers tellende hotel is een geweldige uitvalsbasis voor een overnachting, zowel zakelijk als privé, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie!


 • Museum Landgoed Verhildersum

  Museum Landgoed Verhildersum
  Leens

  Kasteel of Landhuis

  Wandel door de geschiedenis en laat je meeslepen in de historie tijdens een verrassend bezoek aan deze ruwe diamant op het Hoogeland, Landgoed Borg Verhildersum.


 • Hervormde Kerk Noordbroek

  Hervormde Kerk Noordbroek
  Noordbroek

  Kerk

  Aan de Noordersingel in Noordbroek vind je de prachtige kerk van het dorp. Op het dak zitten een aantal bijzondere middeleeuwse muurschilderingen. Met daarnaast ook een losstaande toren is het een bijzonder geheel.


 • David & Goliath

  David & Goliath
  Eemshaven

  Molen of Gemaal

  Bij de Eemshaven staat de meest noordelijke molen van het Nederlandse vasteland: de Goliath. Naast deze oude molen staat de hoogste windturbine van Nederland: de David.


 • Fraeylemaborg

  Fraeylemaborg
  Slochteren

  Kasteel of Landhuis

  De Fraeylemaborg ontstond voor 1300 als een sober steenhuis met dikke muren. In de 16de eeuw werd het gebouw uitgebreid, verfraaid en werd een slotgracht gegraven.


 • Martinitoren

  Martinitoren
  Groningen

  Architectuur

  Tijdens een bezoek aan de binnenstad van Groningen is de Martinitoren niet te missen. Al eeuwenlang kijkt D´Olle Grieze uit over de stad met de Grote Markt aan zijn voeten.


 • De Basiliek

  De Basiliek
  Appingedam

  Restaurant

  Kom gezellig eten op een unieke locatie bij Restaurant de Basiliek in Appingedam! Laat je verwennen door de chef, die van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis maakt, terwijl je intussen van de klassieke omgeving van de Sint Nicolaaskerk geniet.


 • Bakkerij Marinus

  Bakkerij Marinus
  Appingedam

  Delicatessenwinkel

  Pasgetrouwd stapten Jilke en Gea Marinus in 1985 in de Bakkerij. Van één zaak in Loppersum is het uitgegroeid tot een bedrijf met filialen in Appingedam, Uithuizen en 3 in Groningen. Een (h)echt familiebedrijf vol passie voor het bakkersvak.


 • Dokjard brouw/bistro

  Dokjard brouw/bistro
  Groningen

  Bierbrouwerij

  Aan de Noorderhaven, vroeger 'de Noorderwerf', is Dokjard gevestigd. Een bistro waar je bier kunt drinken, een avond lang kunt tafelen en genieten van #chefLollinga zijn creaties in combinatie met craftbier of lekker zelf kunt kiezen van ons bistro menu.


 • Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

  Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
  Eelderwolde

  Hotel

  Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P+R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten.


 • Restaurant Nassau, Prinsenhof

  Restaurant Nassau, Prinsenhof
  Groningen

  Restaurant

  In de meer rustieke zijvleugel van Prinsenhof kunt u culinair genieten op hoog niveau. De keuken van Nassau staat onder leiding van chef-kok Christian de Vries. Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids.


 • Theewinkel De Engelier

  Theewinkel De Engelier
  Delfzijl

  Delicatessenwinkel

  Wist je dat er slechts twee theeplanten bestaan? Afhankelijk van locatie, tijd van oogst en bewerking levert het witte, gele, groene, blauwe, zwarte of Pu-erh thee op. Desgewenst gemixt met kruiden, fruit of specerijen.


 • The Market Hotel Groningen

  The Market Hotel Groningen The Market Hotel, voorzijde Grote Markt Groningen
  Groningen

  Hotel

  Tussen de markten thuis! Op de Grote Markt, hartje Groningen en op de plek waar ooit grootindustrieel Willem Albert Scholten woonde is het prachtige The Market Hotel Groningen gevestigd met 123 luxe kamers, vergaderzalen en overige faciliteiten.


 • Rooftop Merckt Eten & Drinken

  Rooftop Merckt Eten & Drinken Rooftop Merckt fine dining Groningen
  Groningen

  Restaurant

  Bij Rooftop Merckt proef je Groningen van boven. Met ons heerlijke verrassingsmenu kies je voor een beleving op hoog niveau.


 • Rooftop Merckt Eten & Drinken

  Rooftop Merckt Eten & Drinken Rooftop Merckt fine dining Groningen
  Groningen

  Restaurant

  Bij Rooftop Merckt proef je Groningen van boven. Met ons heerlijke verrassingsmenu kies je voor een beleving op hoog niveau.


 • Noordlaarderbos

  Noordlaarderbos
  Noordlaren

  Natuurgebied

  Een fantastisch gebied vol cultuurhistorie. Het Noordlaarderbos is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen.


 • Graansilo

  Graansilo
  Groningen

  Restaurant

  Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten, op één van de uniekste locaties in Groningen. Je kunt bij Graansilo Eten & Drinken terecht voor jouw (zaken) lunch, borrel én diner. Samen proeven, samen genieten.


 • Bloom&

  Bloom&
  Loppersum

  Huis- en Tuin

  Bloom& is de stijlvolle bloemenzaak van Marlies Tuinstra. Marlies is een jonge onderneemster die haar geluk heeft beproefd en haar eigen bloemenzaak is begonnen. Voor bloemen, planten, woonaccessoires en meer, ben je hier aan het juiste adres!


 • Graansilo Eten & Drinken

  Graansilo Eten & Drinken Restaurant Graansilo Eten & Drinken
  Groningen

  Restaurant

  Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten, op één van de uniekste locaties in Groningen. Je kunt bij Graansilo Eten & Drinken terecht voor jouw (zaken)lunch, borrel én diner. Samen proeven, samen genieten.


 • TOKO

  TOKO smart TV met laptop aansluiting
  Groningen

  Congres- en vergaderaccommodatie

  Volledig uitgeruste flexibele event & vergaderruimte zodat je een bijeenkomst goed kan hosten tot 15 personen. Een inspirerende voormalige fabriekslocatie op het Suikerterrein voor uw training vergadering meeting & borrel.


 • Pernikkel

  Pernikkel
  Groningen

  Restaurant

  Pernikkel is hét restaurant in Groningen voor troepvrij, huisgemaakt en lokaal eten en drinken. Je kunt er 5 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, een borrel en kaasfondue.


 • Lentemaheerd Bed & Breakfast

  Lentemaheerd Bed & Breakfast
  Uithuizermeeden

  Park/Tuin

  Hoe stil Groningen kan zijn ervaar je op de Lentemaheerd, onze comfortabele B&B in het noorden van de provincie. Bij ons vind je een gezellige sfeer waarin je met volle teugen van de rust en ruimte kan genieten.


Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief