Een wadlooptocht boeken

De zilte zeelucht die je gezicht doet tintelen, de oneindige vergezichten over zandbanken, getijdengeulen en zeegrasvelden, en voor wie geluk heeft zelfs de aanblik van zonnende zeehonden; wadlopen is een ervaring als geen andere. Diverse organisaties geven er elk hun eigen unieke draai aan.

Wadlopers.nl

Wadlopers.nl organiseert exclusieve wadlooptochten voor kleine groepjes en kinderwadlooptochten. Onder leiding van ervaren wadgidsen maken de wadlopers kennis met een gebied waar natuur bepaald wordt door het ritme van eb en vloed.
www.wadlopers.nl

De vrije wadlopers

De vrije wadlopers organiseren wadtochten op maat: kleinschalig en educatief. “Op maat” betekent tochten met een speciaal karakter, bijvoorbeeld poëzietochten, fotografietochten, Wad & penseel, tochten voor het ontwikkelen van teamgeest en meer.
www.vrijewadlopers.nl

Dijkstra Wadlooptochten

Dijkstra Wadlooptochten heeft tochten voor elk niveau. Nieuwkomers gaan op zwerftocht, terwijl ervaren wadlopers naar een waddeneiland of zandplaat lopen.
www.wadloop-dijkstra.nl

Wadgids.NL

Met Wadgids.NL wandel je naar diverse bestemmingen. Je kunt een oversteek naar een eiland maken of een zandplaat bewandelen, een wadloopzwerftocht maken of een speciale tocht doen naar bijvoorbeeld het Duitse waddengebied of de grenspaal in de Dollard.
www.wadgids.nl

Wadloopcentrum Pieterburen

Wadloopcentrum Pieterburen biedt voor individuen, gezinnen en groepen zwerftochten, oversteken en arrangementen op maat. Maar ook zijn er tochten naar (on)bewoonde eilanden.
www.wadlopen.com

Wadloopvereniging Arenicola

Voor de echte liefhebber is er wadloopvereniging Arenicola. Voor € 10,00 per jaar word je lid van de vereniging. Vervolgens krijg je korting op wadlooptochten en ontvang je het Arenicola bulletin.
www.arenicola.nl

Stichting Uithuizer Wad

De Stichting Uithuizer Wad organiseert vanuit het Noord-Groninger dorp Uithuizen wadlooptochten naar het onbewoonde waddeneiland Rottumeroog. Dit zijn sportieve wadlooptochten naar een uniek gebied (Rottumeroog) waar je normaliter niet kunt komen.
www.wadlopen.nl

Wadlopen-Pieterburen

Met deze wadlooptocht beleef je alle facetten die het Wad ons te bieden heeft. Van mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Tijdens het wadlopen zal de gids alles uitleggen over het ontstaan van het wadlopen en de natuur. Op het Wad is elke zeebries jouw bries.
wadlopen-pieterburen.nl

Ontdek ook