Wandelen in Westerwolde

Westerwolde is een prachtige omgeving om te wandelen. De Stichting Wandelen in Westerwolde (WiW) heeft er een heleboel wandelroutes uitgezet. Ze leiden je langs de meest bijzondere plekjes en laten je kennismaken met de verrassende natuur en de landschappen van deze regio.​​

Stichting Wandelen in Westerwolde

De wandelroutes worden onderhouden door Stichting Wandelen in Westerwolde, een vrijwilligersorganisatie die wandelen in de regio mogelijk maakt. Dit doen ze onder andere door wandelroutes uit te zetten en het Westerwolde Wandelweekend te organiseren. De stichting kan gevolgd worden via Facebook. Of lees het laatste nieuws in de nieuwsbrief. Onjuistheden tegengekomen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Vrijwilliger worden?

Ben jij een fanatiek wandelaar en geniet je van het Westerwoldse landschap? Dan kan je ons misschien de helpende hand bieden.

De Stichting Wandelen in Westerwolde is op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers voor het onderhouden van haar 40 rondwandelingen, het Westerwoldepad en de 12 wandelingen van Staatsbosbeheer waarvoor de stichting ook het onderhoud verzorgt.

Lijkt het je wat en/of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar westerwoldepad@gmail.com. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Zangweekend 'Zuid ontmoet Noord'

Als de Groningse streektaalzanger Klaas Spekken na zijn deelname aan een zangweekend in Zuid-Limburg zo enthousiast is over het concept van zingen en wandelen, dat hij de vraag voorlegt of we dit ook zo willen organiseren in 'zijn Westerwolde', wat doe je dan?

Meer lezen

Nieuwsbrieven

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief