Winkels in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

66 resultaten

Groningen

BIEN is een inspirerende conceptstore met mode, woon- en lifestyle trends. De winkel heeft een industriële uitstraling en een Scandinavisch tintje.

Groningen

Superdry werd in 2003 in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd nadat onze oprichters een inspirerende reis naar Tokio hadden gemaakt.

Groningen

Sieraden en tassen van eigenwijs ontwerp. Pluimage heeft al bijna 30 jaar sieraden van meer dan 40 ontwerpers uit heel Nederland. Door de verschillende stijlen van de ontwerpers is de keuze breed.

Groningen

Het KadoCafé mag u niet missen tijdens uw bezoek aan Groningen. Deze winkel is gelegen in het midden van een van de leukste winkelstraten van Groningen, de Folkingestraat.

Groningen

In de luwte van het centrum vindt je ons sfeervolle, met aandacht ingerichte restaurant.

Groningen

Kuyichi, Sandwich, King louie, Numph, Armed Angels, ParaMi, Corel, Skunk Funk, Inti Knitwear, Miss Green, Part Two en Who's That Girl is een greep uit de merken die je bij Haastje-Repje in de rekken zult tegenkomen.

Groningen

Een kruidenier met oog voor goede producten én voor zijn klanten. Met een assortiment dat bestaat uit exclusieve lekkernijen, delicatessen en streekproducten, is Kruidenier Wolters een unieke winkel voor mensen met een unieke smaak.

Groningen

Wil je (blijven) spelen? Kim en Eelco Hoetjes en hun medewerkers wel! Voor hen is een spel een gezellige bezigheid waar aan veel plezier te beleven valt. Zij adviseren je graag bij de aankoop voor jezelf of iemand anders.

Groningen

Vanaf het mooie museum, loopt u over de brug rechtdoor richting het centrum. Dan komt u in de Folkingestraat, één van de mooiste winkelstraten van Groningen. Een veelzijdigheid van diverse mooie winkels.

Groningen

Søstrene Grene biedt u aantrekkelijke artikelen van dichtbij en ver weg, gepresenteerd in een gezellige winkel vol kleuren, geuren en vormen.

Groningen

Je bent welkom bij Leuk & Lekker, dé culinaire cadeauwinkel van Groningen.

Groningen

In 1868 is ons juweliersbedrijf ontstaan. We draaien dus al een lange tijd mee in de branche en zijn in Stad en Ommeland een begrip: het oudste juweliershuis van Groningen, aan de Herestraat midden in het centrum van de stad.

Groningen

Hier kun je terecht voor (filter) koffie, héél veel soorten thee en verschillende zelfgemaakte kaarten.

Eenrum

De Kleine Plantage is een gespecialiseerde kwekerij van vaste planten, éénjarige planten, rozen en clematissen. Bij de kwekerij ligt een grote te bezichtigen tuin en een veelheid aan moerbedden.

Groningen

Met de heerlijke chocoladegeur die in de winkel hangt, is het direct duidelijk: alles bij Bonbon Atelier Luca wordt in eigen atelier gemaakt.

Groningen

Stijlvolle tweedehands, vintage en designers damesmode,  Find is gevestigd aan Damsterdiep 42 aan het mooie Damsterplein.

Groningen

In hartje Groningen bevindt zich een bijzondere kunstwinkel, annex galerie. De smaakvolle collectie beelden, schilderijen en klokken prijkt je al tegemoet in de etalages en lonkt je knipogend naar binnen.

Groningen

Sinds 1997 specialist in biologische, ecologische en fairtrade mode voor mannen en vrouwen. Kleding, ondergoed, kousen, sokken en accessoires voor mannen en vrouwen.

Groningen

In onze karakteristieke winkel in het centrum van Groningen komt kaas tot leven. Kom langs en ontdek zelf al die prachtige kazen: die geweldige smaken, heerlijke geuren en soms bijzondere vormen.

Haren

Aan de rand van Haren, grenzend aan een prachtig natuurgebied, ligt de Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst. Hier werken mensen met een beperking of een specifieke hulpvraag, op een veilige werkplek.

Groningen

Welkom bij Vakkledinghuis Groningen. Al sinds 1925 is het Vakkledinghuis Groningen een begrip in Groningen stad en Ommeland.

Groningen

Unieke en exclusieve damesschoenenboetiek in hartje Groningen, waar beleving, creativiteit en passie voor het schoenenvak centraal staan.

Groningen

In het swingende uitgaanscentrum van Groningen vind je Bess.