Winkels in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

89 resultaten

Landwinkel Ol Diek
Landwinkel Ol Diek

Nieuwolda

Een monumentale boerderij met zelfgemaakte producten en Oldambster streekproducten.
Juwelier Repko-Prins
Juwelier Repko-Prins

Groningen

In 1868 is ons juweliersbedrijf ontstaan. We draaien dus al een lange tijd mee in de branche en zijn in Stad en Ommeland een begrip: het oudste juweliershuis van Groningen, aan de Herestraat midden in het centrum van de stad.
De Luingahof
Luingahof

Bierum

Op dit monumentale borgterrein ligt een prachtige boomgaard. Heerlijk om doorheen te wandelen en in de theeschenkerij te genieten van een kop koffie, thee of sap. In de boerderijwinkel op het terrein zijn producten uit de streek te verkrijgen.
Leuk & Lekker
Leuk & Lekker

Groningen

Je bent welkom bij Leuk & Lekker, dé culinaire cadeauwinkel van Groningen.
Schone Zaken
Schone Zaken

Groningen

Sinds 1997 specialist in biologische, ecologische en fairtrade mode voor mannen en vrouwen. Kleding, ondergoed, kousen, sokken en accessoires voor mannen en vrouwen.
Musjes Kinderwinkel & Café
Musjes

GRONINGEN

Musjes Kinderwinkel & Café is dé plek om rustig te kunnen winkelen, terwijl de kinderen mogen spelen. Een winkel vol zorgvuldig uitgezochte, duurzame producten met een goed verhaal.
Catwalk
Catwalk

Groningen

Vrouwen die op zoek zijn naar die éne betoverende avondjurk, galajurk of cocktailjurk vinden deze zeker bij Catwalk.
Diezijner
Diezijner vrolijke winkel , fair en kleurrijk

Groningen

Een winkel vol eigenwijze spullen en kleding, duurzaam, fairtrade en zero waste. Een walhalla aan vrolijke kleuren en prints van diverse merken zoals Seasalt, Tante Betsy, Froy and Dind, Zilch, Mudjeans, Petit Louie en Lovestation.
Wadapartja Zuiderdiep
Wadapartja

Groningen

Wadapartja betekent simpelweg: "Wat apart, ja." Dat is wat een Groninger zou uitroepen als hij ergens binnenloopt of iets ziet dat hij eigenlijk niet direct kan plaatsen – iets wat bijzonder is.
De Boergondiër
De Boergondiër

Groningen

Hier vind je een enorm aanbod van prachtige Groninger streekproducten. Van wijn, kaas en mosterd tot (uiteraard) droge worst en snoep.
De Kleine Plantage
De Kleine Plantage

Eenrum

De Kleine Plantage is een gespecialiseerde kwekerij van vaste planten, éénjarige planten, rozen en clematissen. Bij de kwekerij ligt een grote te bezichtigen tuin en een veelheid aan moerbedden.
Artistiek
Artistiek

Groningen

De winkel Artistiek is gevestigd midden in het centrum en is met recht een van de mooiste en gezelligste winkels van Groningen.
Molen Joeswert
Molen Joeswert

Feerwerd

Het dorpje Feerwerd heeft het oude karakter grotendeels bewaard. Dat wordt benadrukt door korenmolen Joeswert , een typisch Groningen stellingkorenmolen uit 1855.
Japanse Winkel & Webshop Batsu
Batsu

Groningen

Op de eerste dag van de lente, op 21 maart 2007, werd de Japanse Winkel Batsu geopend door Kazue Nakae en haar dochter Sachiko Graft.
Brouwerij Martinus
brouwerij Martinus

Groningen

Brouwerij Martinus is een familiebedrijf. In een monumentaal pand aan de Kostersgang, op een steenworp afstand van de Grote markt, brouwt jongste zoon Martijn met passie zijn smaakvolle speciaalbieren.
Fris! Kralen en Sieraden
Fris! Kralen en Sieraden

Groningen

Waar je ook kijkt, zie je kralen, trendy zelfgemaakte sieraden, modeaccessoires en kado-artikelen. De keuze aan kralen is hier reuze: in alle soorten en maten en vooral alle kleuren van de regenboog. Tip: ook leuk om daar zelf mee aan de slag te gaan!
Søstrene Grene
Sostrene Grene

Groningen

Søstrene Grene biedt u aantrekkelijke artikelen van dichtbij en ver weg, gepresenteerd in een gezellige winkel vol kleuren, geuren en vormen.
Restaurant Eetwaar Pim en Marieke
Restaurant Eetwaar

Groningen

In de luwte van het centrum vindt je ons sfeervolle, met aandacht ingerichte restaurant.
Groningen Natuurlijk!
Groningen Natuurlijk!

Vriescheloo

Beleef de natuur! Van de natuur genieten is de basis van onze winkel. Natuurboeken, waxjassen, nestkasten, zakmessen, enz. Kijk in de webshop voor een impressie of bestelling. Of kom gezellig naar onze winkel in Vriescheloo. Je bent van harte welkom !
Groninger Kaasboetiek
Groninger Kaasboetiek

Groningen

Als u van lekkere kaas houdt gaat u naar de Groninger Kaasboetiek waar we gespecialiseerd zijn in Boerenkaas maar daarnaast verkopen wij ook een ruim assortiment in buitenlandse kaas.
Streekboerderij De Zelfmakerij
De Zelfmakerij

Oostwold

Aan de rand van het Oldambtmeer ligt een prachtige Oldambtsterboerderij. Hier wordt sinds 2016 dagbesteding geboden aan diverse doelgroepen, die tezamen lokale producten tot leven brengen.
Find
Find

Groningen

Stijlvolle tweedehands kleding, vintage en designers damesmode,  Find is gevestigd aan Damsterdiep 42, bij het Damsterplein.
Zorgboerderij De Mikkelhorst
De mikkelhorst

Haren

Aan de rand van Haren, grenzend aan een prachtig natuurgebied, ligt de Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst. Hier werken mensen met een beperking of een specifieke hulpvraag, op een veilige werkplek.
Stichting Ezelpark & Kamelen
Ezelpark & Kamelen

Marum

Stichting Ezelpark & Kamelen en Stalhouderij Poelman is een leuke locatie aan de rand van het dorp Marum in Groningen.