Winkels in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

106 resultaten

Inmaken en Zo
inmaken

Lauwerzijl

Naast het gemaal de Waterwolf vind je het streekproducten winkeltje Inmaken en Zo. Hier verwerken ze eigen geteelde groenten en fruit in heerlijke huisgemaakte producten.
Cornicia
Cornicia

Groningen

In de voormalige apotheek aan de Astraat vind je een uniek concept van een Giclée Galerie, Cadeaushop en een Inlijst Atelier. Door deze combinatie is het een feest van ontdekkingen als je door de winkel struint.
Kaashandel van der Ley
Kaashandel van der Ley

Groningen

In onze karakteristieke winkel in het centrum van Groningen komt kaas tot leven. Kom langs en ontdek zelf al die prachtige kazen: die geweldige smaken, heerlijke geuren en soms bijzondere vormen.
Heerlijk chocolade
Heerlijk chocolade, een paradijs voor chocoladeliefhebbers

Groningen

Heerlijk chocolade is een fantastische plek voor chocoladeliefhebbers. Overal waar je kijkt ligt chocolade, chocolade en nog eens chocolade.
Boutique Busquet
Boutique Busquet

Groningen

Exclusieve lederwaren en bijouterie Boutique Busquet is al bijna vijftig jaar een begrip op het gebied van exclusieve lederwaren en bijouterie. Bij ons kunt u terecht voor Italiaanse lederwaren van onder andere de merken ‘Partridge’ en ‘the Bridge’.
Cledingraad
Cledingraad

Groningen

Alsof je bij een goede vriend langs gaat voor oprecht kleding advies. Maar dan wel een vriend met een prachtige collectie kleding, bijzondere boeken en accessoires.
Stichting Ezelpark & Kamelen
Ezelpark & Kamelen

Marum

Stichting Ezelpark & Kamelen en Stalhouderij Poelman is een leuke locatie aan de rand van het dorp Marum in Groningen.
Bloemenboerderij & maisdoolhof
Bloemenboerderij/maisdoolhof

Saaxumhuizen

De Bloemenboerderij is een agrarisch bedrijf met o.a. een Maïsdoolhof en een Maïsbad. Naast de Akkerbouwtak, bevindt zich op het bedrijf een bloemkwekerij.
Lucardi Groningen Centrum
Lucardi Juwelier Groningen Centrum

Groningen

Dit is het tweede filiaal van Lucardi Juwelier in Groningen. In deze stad kun je alle dagen van de week goed shoppen. Ontdek het bijzondere winkelaanbod en de leukste winkelstraten.
De Blokeend Oudeschans
De Blokeend Oudeschans

Oudeschans

Welkom in ons "wonen in de winkel " landelijk binnen-en buitenleven in Oudeschans.
Haastje-Repje
Haastje-Repje

Groningen

Kuyichi, Sandwich, King louie, Numph, Armed Angels, ParaMi, Corel, Skunk Funk, Inti Knitwear, Miss Green, Part Two en Who's That Girl is een greep uit de merken die je bij Haastje-Repje in de rekken zult tegenkomen.
GoudGoed Kringloop Damsterdiep
Vintage GoudGoed Damsterdiep

Groningen

GoudGoed Kringloop is een 'Kringloop met kansen'. Bij GoudGoed vind je mooie en unieke items die nog prima een ronde mee kunnen. Door bij GoudGoed spullen te kopen, help je het milieu en bied je mensen de kans om werkervaring op te doen.
Juwelier Repko-Prins
Juwelier Repko-Prins

Groningen

In 1868 is ons juweliersbedrijf ontstaan. We draaien dus al een lange tijd mee in de branche en zijn in Stad en Ommeland een begrip: het oudste juweliershuis van Groningen, aan de Herestraat midden in het centrum van de stad.
Groningen Natuurlijk!
Groningen Natuurlijk!

Vriescheloo

Beleef de natuur! Van de natuur genieten is de basis van onze winkel. Natuurboeken, waxjassen, nestkasten, zakmessen, enz. Kijk in de webshop voor een impressie of bestelling. Of kom gezellig naar onze winkel in Vriescheloo. Je bent van harte welkom !
Gasterij Inkies

Midwolde

In het pittoreske Midwolde, naast de A7 afslag Leek. ligt het schitterende en sfeervolle restaurant "Gasterij Inkies".
Kaarsenmakerij Wilhelmus
Kaarsenmakerij Wilhelmus

Eenrum

Hier kun je het ambacht kaarsen maken zelf ontdekken en je eigen kaarsen maken. Er zijn verschillende mogelijkheden: de ouderwetse dompelkaarsen, een snipperkaars (ook leuk voor de allerkleinsten) en zelfs een kaars van je eigen hand!
Stichting Amets
Vakantiehuis

Drieborg

Deze vakantiewoning wordt verhuurd door de Stichting Amets. De inkomsten worden gebruikt voor de aankoop van voedsel voor de Voedselbank Oldambt.
't Binnenhuis Woninginrichting
't Binnenhuis

Groningen

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.
De Thuisboerin
taart

Woltersum

Geluk is homemade door de thuisboerin.
tim tom vintage conceptstore
tim tom vintage conceptstore

Groningen

Shop hier een tof vintage interieur bij elkaar, bestaande uit gegarandeerd unieke items! Een concept store waarin oud en nieuw elkaar aanvullen.
Bess
Bess - dameskleding en accessoires

Groningen

In het swingende uitgaanscentrum van Groningen vind je Bess.
Firma Mulder Feestartikelen
Firma Mulder Feestartikelen

Groningen

Firma Mulder aan het Zuiderdiep is al 90 jaar een begrip op het gebied van feestartikelen.
Bakkerij Leta
Bakkerij Leta

Vlagtwedde

Bij Bakkerij Leta in Veele bakken ze brood naar de eisen van de huidige tijd, maar op een ambachtelijke manier. Je haalt er de lekkerste verse broden.
Zorgboerderij Pieterburen
Pieterburen

Pieterburen

Net onder Pieterburen in het plaatsje Broek vind je Zorgboerderij Pieterburen. Hier kun je de dieren aaien, streekproducten kopen in de boerderijwinkel, een pauze nemen op het buitenterras van het lunchcafé en de ambachtelijke kaasmakerij bezoeken.