Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1341 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
HKliving Brand Store
HK Living Brand Store

Groningen

Een winkel met de gehele collectie van HKliving gepresenteerd in een inspirerende, sfeervolle en unieke omgeving.
Woonn
Woonn

Groningen

Wat  direct opvalt bij WOONN is de huiselijke sfeer. Alles wat los en vast zit is te koop bij WOONN; banken, tafels, stoelen, schilderijen, lampen, krijt- en kalkverven, vloerkleden en vazen. Veel accessoires om cadeau te geven of voor het afmaken van je huis. WOONN is niet zomaar een woonwinkel, we hebben gekozen voor kwaliteitsmeubelen van minder bekende merken aangekleed met veel leuke betaalbare accessoires en heel veel sierkussens en plaids. Deze combinatie met daarnaast een goede service en vakkundigheid maakt dat WOONN zich in Groningen al vanaf de eerste dag op unieke wijze weet te onderscheiden.

Tot ziens bij WOONN!  

WEEVA
WEEVA

Groningen

Het Woon- en Eethuis Voor Allen is sinds 1871 een begrip in Stad en Ommeland, waar je oer-Hollands kan genieten van een lunch, borrel en diner. Bij WEEVA voelt één ieder zich thuis!
Ooldershoeve
Vakantieappartement Ooldershoeve

Onstwedde

Dit vakantieappartement ligt bijna 200 meter van de weg en is onderdeel van de boerderij. Met een oppervlakte van 65 m2 is het ruim opgezet voor twee personen en heeft een eigen opgang, een ruim terras en een grandioos weids uitzicht.
Arrangementenbureau Strunen & Zo
Strunen& Zo ;  groepsarrangementen op maat !

Wedde

Compleet verzorgde dagarrangementen incl. boot diner vervoer of wat U maar wenst: wij zijn er in gespecialiseerd!
Herberg het Klooster
hetklooster

Kloosterburen

Een plek waar gastvrijheid en bewustwording elkaar ontmoeten
Theetuin Kainstobbe
Theetuin De Kainstobbe

Wildervank

In het weidse en rustgevende veenkoloniale landschap van de provincie Groningen ligt Theetuin De Kainstobbe. Sinds 1998 hét adres voor High Tea's, Bed & Breakfast en familiefeesten.
NH Groningen Hotel
NH Groningen Hotel

Groningen

Vanaf de tiende verdieping van NH Groningen heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Een perfecte locatie voor een feestje of conferentie. Verblijf in een van de 127 kamers die dit hotel rijk is en je hebt de gezellige binnenstad binnen handbereik.
Familiepark Nienoord
Doe en ontdek!

Leek

Verheug je op een dag vol speelplezier! De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens.
Restaurant Voilà
Restaurant Voilà

Groningen

Met de Franse keuken als basis kookt onze keukenbrigade gerechten met elke dag (h)eerlijke verse producten.
Stationsgebouw NOLS Veendam
Stationsgebouw NOLS Veendam

Veendam

Tussen 1901 en 1910 legde de Noordoosterlocaalspoorweg-Maatschappij (NOLS) een spoorlijn aan van Zwolle naar Delfzijl. De spoorlijn had zijtakken naar Almelo, Coevorden, Assen en Laarwald in Duitsland.
Station Delfzijl
Station Delfzijl

Delfzijl

Commissaris Maigret, de hoofdpersoon uit Maigret in Holland, kwam hier in 1929 met de trein aan. Hij was vanuit Parijs overgekomen om de moord op Koenraad Poppinga op te lossen.
Vogelkijkhut Lettelbert
Vogelkijkhut Lettelbert

Lettelbert

Vlakbij het Leekstermeer ligt de Lettelberter Petten. Dit gebied is tussen 1900 en 1920 ontstaan door het afgraven van veen dat gebruikt werd als brandstof.
Parkeergarage Museum
Parkeergarage Museum

Groningen

Deze parkeergarage is 24/7 geopend.
Jan Wilde een Tuin
Jan Wilde een Tuin

Westerlee

De tuin van 8000 m2 is verdeeld is verschillende gedeelten. De bostuin met schaduwplanten, het 'Elfenbos' met vele soorten Epimedium, een kruidentuin en de kleurrijke uitbundige siertuin rond de diep uitgegraven vijver.
Find
Find

Groningen

Stijlvolle tweedehands, vintage en designers damesmode,  Find is gevestigd aan Damsterdiep 42 aan het mooie Damsterplein.
Molen de Dellen
Molen de Dellen

Nieuw Scheemda

Rond 1850 stonden er ongeveer 32 poldermolens in het Oldambt. Tegenwoordig zijn er nog slechts drie over, waaronder deze.
De Blinkerd
De Blinkerd

TEN BOER

Ga van de 35 meter lange glijbaan in het openluchtbad in Ten Boer.
Hotel Ekamper
Hotel Ekamper**

Roodeschool

Kennis en vakmanschap In een van de kleinste dorpjes in het Groninger landschap, pal onder Roodeschool, staat het hypermoderne hotel-café-restaurant Ekamper.
Waarkunst
Waarkunst

T Waar

Waarkunst ligt in het prachtige Oldambt. Een paradijs in de zomer, ruig en leeg in de winter. In dit landschap ligt Waarkunst als een oase van cultuur in een verder voornamelijk agrarische omgeving.
Humphreys Restaurant
Humphrey's Groningen

Groningen

De meest noordelijke vestiging van restaurantketen Humphreys ligt aan de Vismarkt in het hartje van de stad, op tien minuten loopafstand van het station.