Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1223 resultaten

Groningen

Voor je geniet moment van de dag moet je bij de CoffeeCompany zijn. Je kan naast je dagelijkse portie ontspanning nu ook bij ons werken, studeren en vergaderen of de CoffeeCompany afhuren voor (bedrijfs)evenementen, feesten en borrels.

Warffum

Eén van de meest sfeervolle kleine campings in Groningen. Fraai landelijk gelegen aan de rand van het pittoreske wierdedorp Warffum. Dichtbij de Waddenzee, prima bereikbaar met de trein en met zeer ruime kampeerplaatsen.

T Zandt

Moe van het wandelen of de fiets? Kom uitrusten in de tuin en geniet.

Den Andel

Dit is een oorspronkelijk romanogotische kerk uit de dertiende eeuw. Bij een restauratie van de kerk in de jaren negentig van de twintigste eeuw werden middeleeuwse gewelfschilderingen ontdekt.

Groningen

Word je liever persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Bezoek onze winkel in Groningen, onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar.

Ter Apel

Buitengoed Het Achterdiep is een klein, maar gezellig recreatiebedrijf waar gasten zich al snel thuis voelen.

Groningen

De Piccardthofplas wordt bevolkt door grote aantallen vogels. Om te voorkomen dat deze in het donker op het licht van de koplampen afkomen werd Noud de Wolf gevraagd een lichtscherm te ontwerpen.

Lettelbert

Het unieke landschap van de vakantieregio Westerkwartier en het schitterende Leekstermeer bieden beide een aantrekkelijk decor voor kleine watersport. Het Watersportcentrum Westerkwartier biedt u een mogelijkheid om op een unieke manier te genieten van ru

Midlaren

Waterpark de Bloemert is een Landal bungalowpark, paviljoen, bootverhuur en jachthaven ineen. De ideale uitvalsbasis om de boot neer te leggen en te gaan genieten van de prachtige omgeving.

Ter Apel

Uniek in Noordwest Europa, gelegen in het prachtige Westerwolde, ligt een cultuurhistorische parel: voormalig kruisherenklooster Domus Novae Lucis, uit 1465. Het enige nog bestaande middeleeuwse plattelandsklooster in de provincie. Thans museum.

Uitwierde

De toren herbergt twee klokken: een uit de 13e of 14e eeuw en een van Johannes Bremensis uit 1516. Ook is aan de achterkant van de kerk een balkon toegevoegd, vanwaar je uitzicht hebt tot aan het wad.

Nuis

De Coendersborch is ontstaan uit de drie heerden (boerderijen) Fossema, Harckema en Heringa. Uiteindelijk kwamen de boerderijen in 1668 in het bezit Van Ludolf Coender, raadsheer in Groningen.

Roodeschool

Kennis en vakmanschap In een van de kleinste dorpjes in het Groninger landschap, pal onder Roodeschool, staat het hypermoderne hotel-café-restaurant Ekamper.

Nieuwe Pekela

De ronde stenen bovenkruier met stelling, gebruikt als korenmolen, werd in 1891 gebouwd en is decennia lang in bezit geweest van de molenaarsfamilie Pot.

Noordlaren

Herberg en Restaurant de Blankehoeve ligt tussen het Noordlaarderbos en het Zuidlaardermeer. Het rond 1850 gebouwde landhuis dat midden op de Hondsrug staat, is een ideale uitvalsbasis om op verschillende manieren van de Groningse natuur te genieten.

Groningen

Een prachtig, authentiek lijst-theater in hartje Groningen.

Groningen

Overnachten op een prachtige Klipper. Midden in het prachtige Groningen ligt de Nova Cura, een zeilschip uit 1905 en nog steeds in bedrijf.

Groningen

Bij Newlands Casuals houden we ervan om je te blijven verrassen. We zorgen voor een snel wisselend aanbod vol gave items van de leukste merken zoals Summum, 10 Days, en Yaya.

Groningen

Aan het fraaie Groninger Schuitendiep, waar vroeger schepen hun turf losten is dinercafé Diep gevestigd. Het historische pand wat ooit een onderkomen was voor monniken is een rustieke en stijlvolle locatie voor het nuttigen van een diner.

Lauwerzijl

Dé plek om heerlijk tot rust te komen en weer op te laden! U slaapt in een woning uit 1939, deze is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Adorp

Een markante historische boerderij, gelegen op ca 8 km van de stad Groningen.

Kropswolde

Camping Meerwijck is een zeer verzorgde en gezellige ***** sterren camping. 'Meerwijck' is uniek dankzij de prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer, met een heerlijk zandstrand en bos met speelweiden.

Musselkanaal

Tien jaar nadat het Vierde Verlaat werd aangelegd, gaf de stad Groningen de opdracht voor nog een schutsluis: het Vijfde Verlaat.