Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1228 resultaten

Appingedam

De Nicolaïkerk te Appingedam is geschikt voor de zondagse eredienst door de Protestantse Gemeente Appingedam.

Groningen

Zin om even terug te keren in Spaanse sferen dan hebben wij een echte Spaans lekkernij! Churros.

Groningen

Groepsactiviteiten en Workshops op maat. Beleef Groningen van zijn mooiste kant, vaar met de HeerenSloep door de mooie binnenstad van Groningen. Een leuke en ontspannen manier en u zit eerste rang. Zowel qua uitzicht als luxe. De HeerenSloep is een originele reddingssloep die verrijkt is met loungekussens en een dranken- & hapjesbar. Wij serveren naast een drankje ook borrelhapjes, lunch of diner aan boord. Bespreek met ons uw wensen dan spelen wij hier graag op in. Bijvoorbeeld de combinatie van een rondvaart met een diner in Het HeerenHuis.  Reserveren is gewenst. Kijk voor andere groepsactiviteiten op onze site.

Warffum

In 1918 werd de Landarbeiderswet ingevoerd. Deze wet gaf landarbeiders de mogelijkheid om een woning met een stukje land te kopen, zodat ze ook een moestuintje konden aanleggen.

Nieuw Scheemda

Rond 1850 stonden er ongeveer 32 poldermolens in het Oldambt. Tegenwoordig zijn er nog slechts drie over, waaronder deze.

Bad Nieuweschans

Tot 1935 werd De Oude Remise gebruikt als loods van de Staatsspoorwegen. Toen het gebouw in 1877 werd gebouwd, was er ruimte voor acht locomotieven.

Groningen

Een kruidenier met oog voor goede producten én voor zijn klanten. Met een assortiment dat bestaat uit exclusieve lekkernijen, delicatessen en streekproducten, is Kruidenier Wolters een unieke winkel voor mensen met een unieke smaak.

Groningen

Camping Tuin in de stad heeft 10 ruime kampeerplekken plekken voor tenten, dus geen caravan- en kamperplaatsen. Je staat met je tent midden tussen het groen in het Westpark, op slechts ca. 15 minuten fietsen van de Martinitoren.

Eelde

Stap even binnen in een andere wereld: die van Museum De Buitenplaats te Eelde.

Groningen

De Lutherse Kerk is een Lutherse kerk in de Haddingestraat te Groningen.

Wetsinge

Voordat de Wetsingersluis in 1877 in gebruik werd genomen, stond het Reitdiep in open verbinding met de zee. In die tijd waren eb en vloed zelfs in de stad Groningen te merken.

Groningen

Word je liever persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Bezoek onze winkel in Groningen, onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar.

Groningen

In 1958 kreeg de Groninger architect Coen Bekink de opdracht een 19 e eeuws pand in te richten tot bankfiliaal van de Rooms-katholieke Stichting Spaarbank St. Maarten.

Haren

Het huidige rijksmonument "De Witte Molen" werd in 1892 gebouwd. De molen is voorzien van een vijzel en bemaalt daarmee tegenwoordig op vrijwillige basis de polder Glimmen.

Warfhuizen

Deze luchtwachttoren is een overblijfsel uit de Koude Oorlog. In de jaren vijftig was er nog geen goede radarapparatuur om laagvliegende vliegtuigen waar te nemen.

Nieuwe Pekela

In 1938 werd begonnen met de bouw van een nieuw gemeentehuis in Nieuwe Pekela. Het ontwerp, een typisch voorbeeld van Interbellum-architectuur, werd gemaakt door gemeentearchitect J. Tuinhof.

Groningen

Eeterie de Globe is gehuisvest op een unieke lokatie in Groningen, achter de Der Aa-Kerk aan het Akerkhof ZZ 22 – wie kent het niet van monopoly!

Schildwolde

De Kerk van Schildwolde dateert uit de zeventiende eeuw. De huidige kerk werd gebouwd op de fundamenten van een oudere kerk uit de dertiende eeuw en is gebouwd na de reformatie.

Stadskanaal

Waar je ook bent in Westerwolde, er is altijd een informatiepunt voor toeristen in de buurt. Vele enthousiaste vrijwilligers, die de streek in hun hart gesloten hebben, vertellen je graag waar je kunt wandelen, fietsen, golfen of varen.

Mensingeweer

''Je waant je gewoon in Frankrijk, in de Jura. Een glooiende helling op het zuiden, in het gelid de rijen wijndruiven. Deze wijngaard is biologischer dan biologisch. Ik gebruik helemaal niks, geen enkel bestrijdingsmiddel''.

Groningen

McDonald’s kom je overal tegen. Wereldwijd zijn er meer dan 34.000 restaurants in meer dan 120 landen. Miljoenen mensen brengen dagelijks een bezoek aan onze restaurants.

Termunterzijl

Uniek gelegen bijna op de zeedijk staan de havenhutten in de vrije natuur met uitzicht op de jachthaven en grazende schapen.