Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1253 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Bij Neel en Geer
Bij Neel en Geer

Bierum

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner, koffie met wat lekkers of een borrel. Sinds 2017 is er ook een camping gerealiseerd. Deze heeft een prachtig uitzicht over de landerijen.
Multi Escape
Multi Escape de #1 escape room van het Noorden

Groningen

Welkom bij Multi Escape Groningen. Probeer te ontsnappen binnen 60 minuten.. Durf jij de uitdaging aan?
Vesta Woonforum
Vesta Woonforum

Groningen

Een dag uit voor het hele gezin, wooninspiratie opdoen, lekker lunchen, kinderen die plezier hebben, wanneer je in Groningen bent bezoek dan het spraakmakende Vesta Woonforum. De grootste meubelboulevard van Noord-Nederland met alles voor in huis. Koffie met gebak of overheerlijke lunch in Café Lent. Kinderen vermaken zich bij speelparadijs Monkey Town. Regelmatig zijn er leuke, creatieve of muzikale activiteiten in het atrium. In de vele winkels vind je meubelen, bedden, vloeren en raambekleding in elke woonstijl, maar ook keukens, badkamers, verlichting, haarden en high-end tv's en multiroom speakers! Onze interieuradviseurs kunnen gelijk jouw droominterieur visualiseren. Én, parkeren kan zorgeloos en gratis voor de deur!
Kerk Vierhuizen
Kerk Vierhuizen

Vierhuizen

Oorspronkelijk is deze kerk gebouwd in de 12e of 13e eeuw. Van de middeleeuwse tufstenen kerkmuren is tegenwoordig niet veel meer te zien. In de loop der jaren is de kerk heel vaak aangepast, verbouwd en zelfs meerdere keren van de ondergang gered.
Groenestein
Groenestein

Groningen

In de achtergevel van Huis Groenestein bevindt zich een gevelsteen met het jaartal 1685, maar de huidige vormen van landhuis en park dateren uit 1871. Wie de ontwerper is van het park is niet helemaal duidelijk.
Eemshotel
Eemshotel

Delfzijl

Hoezo ver weg voor het mooiste uitzicht ter wereld? Net iets boven Groningen is een hoog en droog plekje met een super uitzicht. Een gebouw, hoog op palen gebouwd. Met een ongelooflijk mooi uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken van Duitsland.
DOT Groningen
DOT Groningen

Groningen

DOT is een multifunctionele, creatieve (ontmoetings)plek in Groningen, gelegen in het gezellige Ebbingekwartier.
Manege De Bongerd
Manege De Bongerd

Glimmen

Manege de Bongerd ligt aan de rand van het natuurgebied “De Appèlbergen”die zorgt voor een perfecte omgeving voor het maken van buitenritten.
Zorgbuurderij de Heemen
De Heemen

Stedum

De Heemen bestaat uit twee locaties: de Boerderij en de Zorgbuurderij
Familiepark Nienoord
Doe en ontdek!

Leek

Verheug je op een dag vol speelplezier! De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens.
Kerk Engelbert
Kerk Engelbert

Engelbert

Deze eenvoudige zaalkerk is gebouwd in de dertiende eeuw. Sindsdien is de kerk zo vaak verbouwd en gerestaureerd, dat je zou kunnen spreken van een ‘kliekjeskerk’. Vooral omdat veel elementen uit het interieur afkomstig zijn uit andere kerken.
Stadsmarkering S09/ Architektron Urania

Groningen

In 1990 bestond de stad Groningen 950 jaar. Ter ere hiervan werd er langs iedere hoofdtoegangsweg van de stad een eigentijdse stadspoort geplaatst. Architect Daniel Libeskind ontwikkelde deze stadspoorten. Aan de Kooiweg langs het spoor staat een achttien meter lange wenteltrap ontworpen door kunstenaar Leonhard Lapin. Bovenaan de trap kijk je in een schuin geplaatste spiegel waarin je jezelf ziet en de sterrenhemel. De gedachte achter het kunstwerp is een confrontatie met de kosmos, een kortstondige ontstijging aan de aarde die een soort van verlichting brengt. De trap is niet te beklimmen, omdat het vlak bij het spoor staat en daardoor gevaarlijk zou kunnen zijn. Hierdoor blijft het bij een denkbeeldige confrontatie met het oneindige.

Luxe Boot
Luxe Boot - Grachtentochten Groningen voor 6 - 12 personen

Groningen

Sinds mei 2018 is het mogelijk om met onze luxe aluminium sloep een rondvaart door de grachten van Groningen te maken.
Hervormde kerk Nieuwolda
Hervormde kerk Nieuwolda

Nieuwolda

De kerk van Nieuwolda werd pas gebouwd in 1718. In 1756 werd hier een toren bij gebouwd. De hervormde kerk van Nieuwolda is toegankelijk via een dorpsgids.
Hanze Plaza
Hanze Plaza

Groningen

Vergaderen, feesten, recepties, beurzen, borrels, trouwen: de zalen van het Hanze Plaza bieden ongekende en onbeperkte mogelijkheden. In een inspirerende omgeving wordt elke bijeenkomst of evenement een succes.
Bibliotheek Spijk
Bibliotheek Spijk

Spijk

Bibliotheek Spijk is gevestigd in de gemeente Delfzijl.
MartiniPlaza
Martiniplaza

Groningen

MartiniPlaza is de poort naar de stad Groningen en ontvangt jaarlijks ongeveer 500.000 bezoekers in het theater, congressen en evenementen.
Wiebengacomplex
Wiebengacomplex

Groningen

Het Wiebengacomplex is het eerste gebouw in Nederland dat werd gebouwd in de stijl van de Nieuwe Zakelijkheid. Dit werd ook wel ‘Het Nieuwe Bouwen’ genoemd.
B.S.O de Witte Tovertuin

Bellingwolde

Een mooie locatie waar koffie geschonken wordt aan bezoekers. Midden in Bellingwolde waar afspraken gemaakt zijn met de horeca om in elk geval steeds één locatie open te hebben in de zomer.

Wuivend riet
Wuivend riet

Groningen

Deze vier rietstengels zijn ontworpen door René de Boer. Als uitgangspunt gebruikte hij een bestaande put op de locatie van zijn ontwerp: de KNO-kliniek van het Academisch Ziekenhuis Groningen.
Bed & Breakfast Woldstee
Bed & Breakfast Woldstee

Groningen

B&B Woldstee geeft je de ruimte. De B&B ligt aan de rand van de stad Groningen en is gevestigd in een voormalige boerderij. Je hebt weids uitzicht over het Groninger landschap. Alleen al deze plek geeft je letterlijk rust en ruimte.
Pageplas
Pageplas

Stadskanaal

Middenin recreatiegebied Pagedal, ten oosten van Stadskanaal, ligt de Pageplas. Het recreatiegebied bestaat uit een bos, weilanden en de Pageplas met een strandje.
AG Ems-Nederland Lijn
AG Ems-Nederland Lijn

Eemshaven

Geniet vanaf de boot van het schitterende uitzicht over de Eems en het snel in zicht komende Borkum. Met zijn natuurschoon en gezellige stadje is het eiland al decennia lang een bron van vermaak.