Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1236 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Luxe Boot
Luxe Boot - Grachtentochten Groningen voor 6 - 12 personen

Groningen

Sinds mei 2018 is het mogelijk om met onze luxe aluminium sloep een rondvaart door de grachten van Groningen te maken.
Tschumipaviljoen
Tschumipaviljoen

Groningen

In 1990 werd door het Groninger Museum de manifestatie ‘What a Wonderful World’ georganiseerd. Hierbij werd aan vijf architecten gevraagd om een paviljoen te ontwerpen waarin tijdens de manifestatie videoclips vertoond zouden worden.
No Limit Yachts
No Limit Yachts

Groningen

De stadswerf No Limit Yachts in Groningen aan de Finse haven biedt een uitgebreid servicepakket. Winterstalling, zomerligplaatsen, passantenplaatsen, verkoop van diesel aan het water en verhuur van doe-het-zelf ruimte.
Escape Time
Escape Time

Groningen

Escape Time zit midden in het centrum en heeft 2 spannende escape rooms voor groepen van 2 t/m 10 personen. (per spel maximaal 5 personen).
Restant Spoorbrug
Restant Spoorbrug

Ter Apel

In Ter Apel zijn de restanten van een spoorbrug van de spoorlijn van de S.T.A.R. ( Groningsch-Drenthsche Spoorwegmaatschappij 'Stadskanaal-Ter Apel-Rijksgrens') te vinden.
Lianne's Siergrassen
Lianne's Siergrassen

De Wilp

Bezoek de unieke Prairietuin van Lianne's Siergrassen. Lianne is tuinontwerpster en heeft zich gespecialiseerd in het maken van beplantingen in Europese prairiesfeer.
Sint-Nicolaaskerk
Sint-Nicolaaskerk

Oosternieland

De dertiende eeuwse kerk in Oosternieland is van oorsprong in romaanse stijl gebouwd, maar is de tijd niet ongeschonden doorgekomen. Er is nog wel een aantal romaanse elementen terug te zien.
Kerk Adorp
Kerk Adorp

Adorp

Dit zaalkerkje stamt oorspronkelijk uit de dertiende eeuw. De Culturele Commissie van Adorp organiseert regelmatig activiteiten en exposities in het gebouw.
Nationaal park Lauwersoog
Nationaal park Lauwersoog

Lauwersoog

In 1969 werd de Lauwerszee afgesloten. De eerste jaren werd het drooggevallen gebied aan zijn lot overgelaten, waardoor er veel natuur ontstond. Op 12 november 2003 werd het gebied van ongeveer zestig vierkante kilometer tot Nationaal Park verklaard.
Coendersborch
Coendersborch

Nuis

De Coendersborch is ontstaan uit de drie heerden (boerderijen) Fossema, Harckema en Heringa. Uiteindelijk kwamen de boerderijen in 1668 in het bezit Van Ludolf Coender, raadsheer in Groningen.
Parkeergarage Westerhaven
Parkeergarage Westerhaven

Groningen

Deze parkeergarage is 24/7 geopend.
Kerk Breede
Kerk Breede

Warffum

De kerk bezit gaaf zeventiende-eeuws meubilair in negentiende-eeuwse opstelling met een bank voor de familie Sickinge uit 1653 en een preekstoel uit 1853.
CoffeeCompany Oude Ebbingestraat
CoffeeCompany Oude Ebbingestraat

Groningen

Voor je geniet moment van de dag moet je bij de CoffeeCompany zijn. Je kan naast je dagelijkse portie ontspanning nu ook bij ons werken, studeren en vergaderen of de CoffeeCompany afhuren voor (bedrijfs)evenementen, feesten en borrels.
Wierdedorp Middelstum
Middelstum

Middelstum

Eén van de best bewaard gebleven radiaire wierdedorpen op het Hogeland.
Kerk Wittewierum
Kerk Wittewierum

Wittewierum

De kerk van Wittewierum is gebouwd in de jaren 1863-1865. De stijl van het gebouw is het best te omschrijven als eclectisch.
Recreatiepark Westerkwartier
Recreatiepark Westerkwartier

Niebert

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Niebert (Groningen, Nederland), met jaarplaatsen voor stacaravans en een aantal kampeerplaatsen voor toercaravans en/of tenten.
Moro
Moro

Groningen

In 711 vielen de Moren, via Gibraltar, Spanje binnen. Het was het begin van een Moorse overheersing. Een periode waarin Arabische invloeden zich vermengden met de Spaanse cultuur. De Moorse overheersing lieten hun sporen na in de keuken.
Gerarda Gockingagasthuis
Gerarda Gockingagasthuis

Groningen

Aan de Grote Rozenstraat in Groningen staat het Gerarda Gockingagasthuis. Dit gasthuis werd in 1870 gesticht door jonkheer Wolther Gockinga, ter nagedachtenis aan zijn vrouw Gerarda Wolthers.
Mariakerk Krewerd
Mariakerk Krewerd

Krewerd

De kerk is in 1280 gebouwd en is sindsdien goed bewaard gebleven. De toren is toegevoegd in de veertiende eeuw.
Bud Gett Hostels
Bud Gett Hostels

Groningen

Goedkoop overnachten met uitgebreide service: dat maakt ons concept uniek in Groningen. Met de Grote Markt om de hoek, slaap je bij ons midden in het centrum van de stad.
Oldambster boerderij
Oldambster boerderij

Finsterwolde

Aan de Goldhoorn in Finsterwolde staat een oude typisch Oldambtster boerderij uit het jaar 1857. Bij dit boerderijtype zijn het woonhuis en de schuur in elkaar verlengde gebouwd.