Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1465 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Oude Riet Uitkijktoren
Oude Riet Uitkijktoren

Boerakker

Tussen Boerakker en Noordwijk ligt reservaat de Oude Riet. Tussen 1811 en 1990 was dit de grens tussen Oldehove en Zuidhorn.
Voormalige Rijks HBS Groningen
Voormalige Rijks HBS Groningen

Groningen

Dit opvallende pand was in 1876 de Nederlandse inzending voor de wereldtentoonstelling in Philadelphia. Het als Hogere Burger School ontworpen pand gold destijds als hét voorbeeld voor de scholenbouw in het voortgezet onderwijs.
Pioenpark
Pioenpark

Groningen

In het oosten van de stad Groningen ligt het Pioenpark. Een klein park tussen de Oliemulderweg en de Pioenstraat in de Oosterparkwijk.
Strand Zuid
Strand Zuid

Blauwestad

Jachthaven Havenkwartier Blauwestad is een moderne haven met 86 ligplaatsen en nette faciliteiten.
Spot/De Oosterpoort
De Oosterpoort

Groningen

Elk jaar presenteert De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen ruim 600 voorstellingen en concerten voor ruim 240.000 bezoekers per jaar.
Paviljoen Appelbergen
Paviljoen Appelbergen

Glimmen

Het Paviljoen is een veelzijdig horecabedrijf met zeer uitgebreide mogelijkheden voor jong en oud.
Theater de Molenberg
De Molenberg

Delfzijl

Jaarlijks bezoeken gemiddeld 90.000 mensen het centrum. De circa 65 professionele theatervoorstellingen trekken ongeveer 20.000 bezoekers, waarvan ongeveer de helft van buiten de gemeente komt.
Camping Ekenstein
Camping Ekenstein

Appingedam

Camping Ekenstein prachtig gelegen aan het schilderachtige Damsterdiep en direct naast het historische landgoed Ekenstein.
Molen Nieman’s Meuln
Molen Nieman’s Meuln

Veelerveen

Niemans Meuln in Veelerveen is één van de kleinste korenmolens van Nederland. Aanvankelijk stond de molen als poldermolen in de buurt van Midwolda, maar hij is in 1916 herbouwd als korenmolen met stelling.
Bibliotheek Spijk
Bibliotheek Spijk

Spijk

Bibliotheek Spijk is gevestigd in de gemeente Delfzijl.
Natuurkampeerterrein 2Bunders
2Bunders

Ellerhuizen

Gelegen aan het fietsknopennetwerk, tussen knooppunt 6 en 9 in het grensgebied van de stad Groningen met het noordelijke Hoogeland ligt Ellerhuizen, een karakteristiek streekje met oude Groninger boerderijen. Op een van deze boerderijen ligt 2Bunders.
Museum Het Behouden Blik
Museum Het Behouden Blik

Uithuizermeeden

Museum Het Behouden Blik is een klein en bijzonder museum. Hier werp je een blik in de keuken van de Nederlandse samenleving aan de hand van een grote collectie Nederlands decoratief verpakkingsblik.
De Drie Gezusters
De Drie Gezusters terras

Groningen

Welkom bij De Drie Gezusters – Grand Café en Terras! Groningen en De Drie Gezusters zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Schelpen

Delfzijl

Het begin en het eind van de Oranjestraat worden gemarkeerd door een schelp op een sokkel van graniet. Ze werden in 1984 gemaakt door kunstenaar Lucas Klein. Kokkel is van hardsteen; Mesheft van brons. Ze werden hier in 2005 herplaatst na de herinrichting van het winkelcentrum.

Villa de Beuk
Theetuin Villa de Beuk

Stadskanaal

In het lintdorp Stadskanaal staat rijksmonument Villa de Beuk. In de theetuin van dit monumentale pand kan je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
El Santo
El Santo

Groningen

Waan je in een bruisende plek waarvan je gaat houden na je eerste bezoek.
Inmaken en Zo
inmaken

Lauwerzijl

Naast het gemaal de Waterwolf vind je het streekproducten winkeltje Inmaken en Zo. Hier verwerken ze eigen geteelde groenten en fruit in heerlijke huisgemaakte producten.
B&B de Waterputten
B&B de Waterputten

Nieuwe Pekela

Gelegen aan de rand van het mooie Westerwolde en de Veenkolonien is onze locatie geschikt voor allerlei activiteiten, waaronder een prachtige visvijer op loop afstand (ca. 2 minuten).
Museumwinkel

Slochteren

Met veel lokale kennis, streekproducten en zeer goede vrijwilligers

Schoolkerk Garmerwolde
Trap

Garmerwolde

Een laat-romaanse kerk, eeuwenoude gewelfschilderingen, een toren met een modern design en een educatief doel, het kerkhof waar oude contouren van de kerk duidelijk worden, het verwelkomende ontvangstgebouw. Samen vormen ze de Schoolkerk in Garmerwolde.
DoeZoo Insektenwereld
DoeZoo Insektenwereld

Leens

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo geweest! In DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis.
Cornicia
Cornicia

Groningen

In de voormalige apotheek aan de Astraat vind je een uniek concept van een Giclée Galerie, Cadeaushop en een Inlijst Atelier. Door deze combinatie is het een feest van ontdekkingen als je door de winkel struint.