Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1513 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Cervantes
Cervantes

Groningen

Cervantes is een tapas-restaurant naar typisch Spaans voorbeeld. Dé plek om kennis te maken met de gastronomische gewoontes van de verschillende Spaanse streken. Kleine hapjes, van albongidas en allioli tot Serranoham en heerlijke vis- en vleesgerechtjes.
Appelbergen
Appelbergen

Glimmen

De oerkracht van de natuur drukte een enorme stempel op het Groningse landschap. In de Appelbergen bij Glimmen zorgde dit voor een bosrijk landschap vol meertjes, heuveltjes en stuifzand.
Bar 1672
Bar 1672

Groningen

Bar 1672 is een plek waar je cocktails, exclusieve champagnes, kwalitatief goede wijnen en bieren drinkt. Eten doe je door samen te delen; ook wel ‘sharing food’ genoemd.
Ter Schouw-Van Sanenstichting
Ter Schouw-Van Sanenstichting

Groningen

Vanaf 1929 konden ouderen die zorg nodig hadden terecht in het gasthuis van de Ter Schouw-Van Sanen Stichting aan de Moesstraat. Het werd opgericht na het overlijden van Johannes ter Schouw.
Rustpunt De Pastorie
Rustpunt De Pastorie

Leermens

Rust uit bij de oude woning van de pastoor van Leermens. Onder de rook van de Donatuskerk kom je helemaal tot rust.
GoudGoed Kringloop Damsterdiep
Vintage GoudGoed Damsterdiep

Groningen

GoudGoed Kringloop is een 'Kringloop met kansen'. Bij GoudGoed vind je mooie en unieke items die nog prima een ronde mee kunnen. Door bij GoudGoed spullen te kopen, help je het milieu en bied je mensen de kans om werkervaring op te doen.
Eetcafé de Boerderij
Eetcafé de Boerderij

Oosterwijtwerd

In een karakteristieke negentiende-eeuwse boerderij in Oosterwijtwerd zit Eetcafé de Boerderij gevestigd. Vanaf het grote terras heb je een prachtig uitzicht op het weidse Groninger platteland.
Kerk Den Ham
Kerk Den Ham

Den Ham

Deze kerk is in 1729 gebouwd op de fundamenten van een middeleeuwse voorganger. Hiervoor is gebruik gemaakt van het afbraakmateriaal van de vorige kerk.
Douwe Egberts Café Groningen
Pand

Groningen

Wij nodigen je van harte uit in de gezelligste huiskamer van Groningen! Of je nou langskomt voor een lekker kopje koffie, huisgemaakt gebakje, kick-start ontbijtje of heerlijke lunch, de deur van het Douwe Egberts Café staat wagenwijd voor je open.
Museum Landgoed Verhildersum
Verhildersum

Leens

Wandel door de geschiedenis en laat je meeslepen in de historie tijdens een verrassend bezoek aan deze ruwe diamant op het Hoogeland, Landgoed Borg Verhildersum.
Jachthaven Noordergat
Jachthaven Noordergat

Lauwersoog

Jachthaven Noordergat te Lauwersoog heeft een unieke en historische plek in Lauwersoog voor mensen met een boot die in jachthaven Noordergat hun ligplaats kiezen.
Camping-jachthaven Aduarderzijl
Camping-jachthaven Aduarderzijl

Aduarderzijl

Camping & Jachthaven Aduarderzijl bestaat uit een minicamping en een kleine jachthaven uniek gelegen aan het Aduarderdiep.
Sluis Gaarkeuken
Sluis Gaarkeuken

Gaarkeuken

Sluis Gaarkeuken is een schutsluis in het Van Starkenborghkanaal. Hij werd aangelegd tussen 1975 en 1980. Voor de bouw van de nieuwe sluis moesten vijf sluiswachterswoningen en 575 bomen wijken.
Het Huiskamercafé Westerwijtwerd
Huiskamer cafe

Westerwijtwerd

Bij het Groningse Huiskamercafé Westerwijtwerd is iedereen welkom. Hier strijk je neer voor een drankje, eet je mee wat er die avond op tafel komt of geniet je van een huiskamerconcert.
't Kleine Oestertje
't Kleine Oestertje

Oldehove

t Kleine Oestertje is, zoals de naam al doet vermoeden, een klein visrestaurant in Oldehove. De specialiteit is het Visverwennerij-menu van de chef.
Aan het Leijenloopje
Aan het Leijeloopje

Paterswolde

Rijdend door een imposante poort, voorbij het bord “verboden voor auto’s”. Vandaag mag het. Want je gaat overnachten aan het Leijenloopje, midden op landgoed De Braak. Met een spectaculair uitzicht over de landerijen. De reeën komen regelmatig langs.
De stille Kniptuun
De stille Kniptuun

Sellingen

De twee hectare grote tuin grenst aan de Westerwoldse natuurgebieden 'De Holle Beetse' en de 'Vennekampen'. Bij het woonhuis ligt de recent vernieuwde vijver te midden van borders in een gevarieerde siertuin.
Stadsmarkering S01/ Gate Tower Clio
Stadsmarkering S01/ Gate Tower Clio

Groningen

In 1990 bestond de stad Groningen 950 jaar. Ter ere hiervan werd er langs iedere hoofdtoegangsweg van de stad een eigentijdse stadspoort geplaatst. Architect Daniel Libeskind ontwikkelde deze stadspoorten. Bij de toegangsweg vanuit het zuiden staat een elektriciteitsmast met daarop zeven metalen vlammen. Deze vormen de cyclus van de week. Op de eerste dag van de week wordt een vlam aangelicht en iedere dag komt er een vlam bij. Ook licht ’s ochtends en ’s avonds om twintig minuten voor elf het getal 10.40 op; het jaar waarin de stad Groningen voor het eerst genoemd werd in een akte. 

Kloostermuseum Sint Bernardushof
Sint Bernardushof

Aduard

Nog geen tien kilometer ten westen van de stad Groningen ligt het dorp Aduard. De Abdij in Aduard is van grote invloed geweest op haar omgeving en het spoor van de monniken die er woonden is tot in de wijde omtrek van het dorp te volgen.
Fietsplezier
Fietsplezier

Appingedam

Naast de verkoop en het onderhoud van fietsen, verhuren wij ook fietsen. Kan je hier terecht voor onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen en kinderfietsen.