Locaties

Wat zoek je

Sorteer op:

1381 resultaten

Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Groningen

Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het unieke en eigentijds vormgegeven gebouw 'La Liberté' in het zuidwesten van de stad.
Uitkijktoren Overschild
Uitkijktoren Overschild

overschild

Vlakbij Schildwolde en Overschild, in de streek Duurswold, ligt het Schildmeer. Het Schildmeer is ook het beginpunt van kanaaltje De Groeve. Vanaf de uitkijktoren aan de noordkant van het Schildmeer is een groot deel van het gebied te overzien. Het Schildmeer is bijna helemaal omsloten door natuurgebied. Dit maakt het tot een uitstekende plek voor een mooie fietstocht: het rondje Schildmeer. Om het hele meer liggen fietspaden. Ook is er in 2009 een houten fietsbrug (Schildjer Tibat) gebouwd over het afwateringskanaal van Duurwold, dat door het meer heen loopt.

Parkeergarage Oosterpoort
Oosterpoort

Groningen

Deze parkeergarage is 24/7 geopend.
Stichting Amets
Vakantiehuis

Drieborg

Deze vakantiewoning wordt verhuurd door de Stichting Amets. De inkomsten worden gebruikt voor de aankoop van voedsel voor de Voedselbank Oldambt.
Cornelis Alberts Gasthuis
Cornelis Alberts Gasthuis

Appingedam

Het Cornelis Alberts Gasthuis in Appingedam is in 1702 gesticht met een legaat van de koopman Cornelis Alberts.
ButikNord
Yvonne's prijswinnende Groninger fudge.

Oude Pekela

Yvonne's prijswinnende Groninger fudge gecombineerd met Scandinavische producten.
DOT Groningen
DOT Groningen

Groningen

DOT is een multifunctionele, creatieve (ontmoetings)plek in Groningen, gelegen in het gezellige Ebbingekwartier.
SiO2
SiO2

Groningen

SiO2 is gevestigd aan de Oudeweg 20 in de stad Groningen. Jakobine von Dömming en Hein van de Water zijn bijna dagelijks in hun glasatelier te vinden; veel gebruikte technieken zijn blazen en versmelten, glas-in-lood, graveren en zandstralen.
Scheemder kerk
Scheemder kerk

Scheemda

De Dollard stroomde regelmatig over. Toen dit in 1509 opnieuw gebeurde, besloten de bewoners  van Scheemde om hun hele dorp anderhalve kilometer naar het noorden te verplaatsen.
Asgard Hotel
Stijlvol logeren in Groningen

Groningen

Dit stijlvolle hotel ligt in de museumwijk van Groningen en biedt milieuvriendelijke accommodatie en een trendy interieur dat met natuurlijke stijlelementen is ingericht.
Jachthaven Reiderhaven
Jachthaven Reiderhaven

Beerta

Jachthaven Reiderhaven bevindt zich in Beerta, direct aan de Blauwestad en op ongeveer een kilometer van de Blauwe Sluis, die aansluit op het Winschoterdiep.
Sportcentrum Kardinge
Sportcentrum Kardinge

Groningen

Maar liefst een half miljoen bezoekers per jaar weten de weg naar onze zwembaden, ijsbanen en tennis- en squashbanen te vinden.
Molen De Jonge Held
Molen De Jonge Held

Leegkerk

Molen De Jonge Held staat in het dorpje Leegkerk vlakbij de stad Groningen. De poldermolen werd gebouwd in 1829 en bemaalde tot in de jaren tachtig van de twintigste eeuw de polder De Jonge Held.
Fontein Noorderplantsoen
Fontein Noorderplantsoen

Groningen

De meeste fonteinen zien er wat treurig uit als ze geen water spuiten. Bij deze fontein blijft er altijd wat te zien. Ook als het water is afgesloten.
McDonald's Herestraat
McDonald's Herestraat

Groningen

McDonald’s kom je overal tegen. Wereldwijd zijn er meer dan 34.000 restaurants in meer dan 120 landen. Miljoenen mensen brengen dagelijks een bezoek aan onze restaurants.
Jan Wilde een Tuin
Jan Wilde een Tuin

Westerlee

De tuin van 8000 m2 is verdeeld is verschillende gedeelten. De bostuin met schaduwplanten, het 'Elfenbos' met vele soorten Epimedium, een kruidentuin en de kleurrijke uitbundige siertuin rond de diep uitgegraven vijver.
Wierdedorp Eenum

eenum

De wierde van Eenum werd al in 500 voor Christus bewoond. Doordat deze wierde is afgegraven, rest alleen nog de huiswierde. Het romaanse kerkje in Eenum dateert uit de 12e eeuw.
Pluimage
Pluimage

Groningen

Sieraden en tassen van eigenwijs ontwerp. Pluimage heeft al bijna 30 jaar sieraden van meer dan 40 ontwerpers uit heel Nederland. Door de verschillende stijlen van de ontwerpers is de keuze breed.
Rustoord
Rustoord

Groningen

Aan de Korreweg ligt het voormalig gasthuis het Rustoord. Deze werd gesticht in 1922 door de diaconie van de Hervormde gemeente.
Gemeentehuis Leens
Gemeentehuis Leens

Leens

De karakteristieke vorm van de boerderij is doormidden gedeeld. Hierdoor ontstonden twee gebouwen die elk hun eigen vorm hebben gekregen. Het gemeentehuis werd geopend op 25 september 1993 en is nog steeds in gebruik.
CoffeeCompany Oude Ebbingestraat
CoffeeCompany Oude Ebbingestraat

Groningen

Voor je geniet moment van de dag moet je bij de CoffeeCompany zijn. Je kan naast je dagelijkse portie ontspanning nu ook bij ons werken, studeren en vergaderen of de CoffeeCompany afhuren voor (bedrijfs)evenementen, feesten en borrels.
Kerk Oostum
Kerk Oostum

Oostum

Bij de kerk van Oostum staan twee zitbankjes die zijn geïnspireerd op schilderijen waarop de kerk is afgebeeld: Kerkje te Oostum van Johan Dijkstra en Oogst bij Oostum van Janne de Vries. Beide kunstenaars waren lid van kunstenaarsvereniging De Ploeg.