Praam Rinus

Rinus, de mooiste praam van Groningen. Een rondvaart met de Rinus door de prachtige historische grachten is het leukste en meest ontspannen uitje van Groningen. Er kunnen maximaal 32 personen aan boord. Ideaal dus voor een personeelsfeest, teamuitje, familiedag of gewoon gezellig met de sportclub of studentenvereniging.

Een rondvaart met Rinus betekent zorgeloos varen: u boekt Rinus altijd mét schipper, kunt uw favoriete muziek afspelen, zit op zachte comfortabele banken en de drankjes aan boord zijn altijd gekoeld.

Heeft u speciale wensen? Neem contact op, we denken graag met u mee!

  • rondvaart met een originele Praam
  • geschikt voor groepen tot 32 personen

Een stukje geschiedenis

Rinus is de praam van Groningen. Het schip werd honderd jaar geleden in Groningen gebouwd en na lang dienst te hebben gedaan als vervoermiddel voor vee en landbouwproducten is Rinus aan lager wal geraakt. In 2012 is Rinus in zeer slechte staat op het land gevonden. Rinus is met veel zorg en liefde helemaal weer opgeknapt voor zijn oude dag. Nu doet Rinus, geheel gestoffeerd, voorzien van een bar en een geluidsinstallatie, dienst als exclusieve rondvaartboot in de grachten van Groningen en de meren rondom de stad

Standaard arrangement

De rondvaarten zijn op afspraak te boeken. Rinus hanteert vaste prijzen per uur ongeacht het aantal personen (maximaal 32) Deze prijzen zijn exclusief catering.

Prijzen:

  • 1e uur: € 160.00
  • Extra uur € 110.00

Boek nu

Stadswandeling en rondvaart arrangement

Combineer je stadswandeling met een rondvaart door de grachten op de Rinus.

Je begint met een uurtje wandelen door de stad met de VVV Gids, die je allerlei leuk wetenswaardigheden vertelt over de geschiedenis van Groningen. Na een uur stap je aan boord van de Rinus. Tijdens de een uur durende rondvaart vertelt de gids je natuurlijk nog meer over de roemruchte geschiedenis van de stad.

Prijzen:

  • € 250.00 t/m 20 personen
  • € 350.00 van 21 t/m 32 personen

Boek nu