Overnachten in Midden-Groningen

In Midden-Groningen beleef je de mooiste nachten. Of je nu van luxe houdt of met minder genoegen neemt, in deze regio is voor iedereen wel wat te vinden. Zet je tentje op een van de gezellige campings of kruip onder de dekens in een knusse bed and breakfast. Waar je ook voor kiest, hier heb je de mooiste dromen. Welterusten.

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd

De Wildemansheerd is geen camping zoals we die kennen. Het is een Natuurkampeerterrein. Dat houdt in dat je hier kampeert midden tussen het groen. Zouden er geen tenten staan, dan had je waarschijnlijk niet eens door dat het een camping was. Hier vind je geen aangelegde paden of strak geschoren coniferenhagen, maar boomgaarden vol fruitbomen en bloeiende bloemenweides. Het maakt het kamperen net even anders dan anders.

Lees meer

Camping Meerwijck

Op een prachtige locatie aan de rand van het Zuidlaardermeer is Camping Meerwijck te vinden. Met een groot zandstrand en het bos in de buurt is het is een ideale plek om te kamperen voor gezinnen met kinderen, watersporters, rustgenieters, fietsers en wandelaars. Naast de ruime kampeerplaatsen worden er ook verschillende luxe accommodaties verhuurd. Kom je liever met de boot? Ook dat is geen probleem, er is namelijk ook een kleine jachthaven. Hier word je van alle gemakken voorzien.

Lees meer

Hotels

Of je nu de voorkeur geeft aan een gezellig familiehotel of liever voor een landelijke formule gaat, in Midden-Groningen zijn genoeg leuke hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Laat je in de watten leggen en ontdek uitgerust wat het Groninger ommeland allemaal te bieden heeft.

Lees meer

Bed & Breakfasts

Neem eens een keer een kijkje bij een van de Bed & Breakfasts in de regio. Bij deze knusse overnachtingsplekken maken ze echt even tijd voor jou. Breng de nacht door in een oude pastorie of slaap in de buurt van een oude borg. De B&B’s zijn de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de regio.

Lees meer

Camping De Heemtuin

Heemtuin Muntendam en aangrenzend natuurpark Tussen de Venen zijn prachtig in alle seizoenen. Even zoeken op internet en je weet niet wat je ziet. De ideale omgeving om te kamperen en zelf te ervaren dat het gebied nog mooier is dan je al dacht. Tijdens je fietstocht of wandeling zul je verrast worden door de unieke flora en fauna. Camping de Heemtuin is een kleine camping in een grootse omgeving.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief