Blogs

Filter resultaten

47 resultaten

Groningen telt diverse musea die zeer de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Niet alleen in de stad, maar ook in de provincie. Hier zie je een overzicht van bijzondere exposities die de komende maanden te zien zijn in de Groninger musea.

Meer lezen

De zomer van 2019 was een zomer vol veranderingen. Althans, als het om het horeca- en winkelaanbod in Groningen gaat. Hier zetten we een paar nieuwe stadse aanwinsten op een rij. Opdat je blijft ontdekken in Groningen. Veel plezier!

Meer lezen

Stadsstrand Dot

Even afkoelen tijdens warme zomerdagen? In Groningen stikt het van de bijzondere zwemlocaties. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt met plekken waar je lekker buiten kunt zwemmen.

Meer lezen

Elk jaar staan duizenden studenten te springen om te beginnen aan hun studententijd in Groningen. Wij helpen kersverse studenten graag een eindje op weg en introduceren hier alvast de plekken waar je als student vast en zeker veel tijd gaat doorbrengen.

Meer lezen

In het centrum van Groningen, daar waar in de 17e eeuw de verdedigingswallen van de stad lagen, vind je het Noorderplantsoen. Een bijzonder fraai park in Engelse stijl, aangekleed met diverse kunstwerken, een horecapaviljoen, speelweide en muziekkoepel

Meer lezen