Doen bij NP Lauwersmeer

Wat zoek je

Sorteer op:

19 resultaten

Doe eens Wad
Doe eens Wad

Lauwersoog

Samen iets doen aan de Plastic Soep in de Waddenzee Middenin de Waddenzee, tussen Ameland en Schiermonnikoog ligt het Rif, een prachtige zandplaat. Het Rif staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is alleen per schip een paar uur per dag bereikbaar.
De Groene Luwte
De Groene Luwte

Molenrij

De Groene Luwte is een grote landschapstuin met biodynamische moestuin en boomgaard.
Staatsbosbeheer Lauwersmeer
Staatsbosbeheer - Lauwersmeer

Lauwersoog

Bij het horen van de naam Lauwersmeer, de wildernis op de grens van Groningen en Friesland, beginnen vogelkenners al te watertanden.
De Theefabriek
De Theefabriek

Houwerzijl

De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een sfeervolle theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter wereld en een geurige theewinkel.
Waterspeeltuin Lauwersoog
Waterspeeltuin Lauwersoog

Lauwersoog

Vlak bij de stranden van het Lauwersmeer, tegenover het parkeerterrein bij het Booze Wijf, is een nieuwe waterspeeltuin geopend.
Adventurepark Waddenfun
Adventurepark Waddenfun

Wehe-Den Hoorn

Waddenfun is dé plek om je uit te leven! Lekker een middag actief bezig zijn met klimmen of boogschieten of een andere outdoor activiteit en daarna lekker eten. Waddenfun bezorgt jou en je familie, collega’s of vrienden een onvergetelijke dag.
Hotel Waddenweelde
Hotel Waddenweelde***

Pieterburen

Beleef het eilandgevoel op het vaste land! Het comfortabele Hotel Waddenweelde is het officiële startpunt van het Pieterpad.
Activiteitencentrum Lauwersnest
Activiteitencentrum Lauwersnest

Lauwersoog

Activiteitencentrum Lauwersnest van Staatsbosbeheer ligt midden in Nationaal Park Lauwersmeer en is het ideale startpunt voor een bezoek aan het gebied.
Museum Landgoed Verhildersum
Verhildersum

Leens

Wandel door de geschiedenis en laat je meeslepen in de historie tijdens een verrassend bezoek aan deze ruwe diamant op het Hoogeland, Landgoed Borg Verhildersum.
Zeehondencentrum Pieterburen
Zeehonden kijken in Zeehondencentrum Pieterburen

Pieterburen

Het Zeehondencentrum Pieterburen is een ziekenhuis voor zeehonden. In de opvang verblijven uitsluitend dieren die om welke reden dan ook ziek, gewond of in de problemen zijn geraakt.
Galerie Het Raadhuis
Galerie Het Raadhuis

Eenrum

Voor toonaangevende figuratieve kunst bent u van harte welkom bij Galerie het Raadhuis. Schilderijen, beelden en keramiek: hier vindt u kunst van hoge kwaliteit, voor iedereen.
Visserijmuseum Zoutkamp
Visserijmuseum buiten

Zoutkamp

In de monumentale Rijksbetonningsloods, centraal gelegen aan de oude binnenhaven, is sinds 1994 het Visserijmuseum Zoutkamp gevestigd.
Natuurdorp Suyderoogh
Natuurdorp Suyderoogh

Lauwersoog

Landal Natuurdorp Suyderoogh is direct gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer bij Lauwersoog. Op deze plek heerst een ander klimaat: vergeleken met de rest van Nederland kent het Lauwersmeergebied gemiddeld meer zonuren en minder neerslag!
Tuk Tuk Lauwersoog
Tuk Tuk Lauwersoog

Lauwersoog

Een geslaagd dagje uit met een heuse originele Italiaanse tuktuk. leuk voor gezinnen, grote groepen, familiefeestjes, bedrijfsuitjes, vriendendagje, trouwerij.
DoeZoo Insektenwereld
DoeZoo Insektenwereld

Leens

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo geweest! In DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis.
Tour de Wadden
Tour de Wadden

Lauwersoog

Tour de Wadden Hét online reisbureau voor het Nederlandse Waddengebied. Op zoek naar een bijzondere dagtour of langere trip in het Waddengebied? Tour de Wadden biedt unieke reizen voor individuen en groepen.
Wadvistochten en workshops 't Ailand
Wadvistochten

Lauwersoog

Kom vissen, slikslee rijden, vis fileren, plankton kijken en meer.
Antonia ZK9
ZK9

Lauwersoog

VAREN OP HET WAD, SLEEPNETVISSEN, WADVAREN, ZEEHONDEN SPOTTEN
Sportvisserij Tender
Sportvisserij Tender

Lauwersoog

Sportvisserij Tender vanuit Lauwersoog voor een dagje uit op de Noordzee. Vissen op makreel of kabeljauw.