Kerstcadeaus uut Grunn

Staak je zoektocht naar Belgische speciaalbieren, Perzisch keramiek en speelgoed uit China. De leukste cadeautjes komen 'gewoon' uut Grunn. Wat dacht je van een mooie 3D puzzel van de Martinitoren, duurzame zeepjes uit De Biotoop of lekkere biertjes en ciders van hier? Pak dit jaar groots uit met Groningse cadeaus onder de kerstboom. 

Voor de puzzelaar

Zoek je een cadeau dat garant staat voor urenlang vermaak? Geef een puzzel! Zoals deze van het Gronings café. Niet alleen om de heimwee naar het café te sussen, maar ook om die vele dagen thuis weer eens wat nieuwe invulling te geven. Een nieuwe puzzelervaring is de 3D puzzel van de Martinikerk. Zo bouw je aan Gronings trots met 140 stukjes plezier.

Bestel online

Voor de fashionist(a)

Hij is inmiddels niet meer uit de feestdagen weg te denken: de foute kersttrui. En daarvoor geldt maar één regel: hoe gekker hoe beter. Maar misschien ook: hoe Groningser hoe beter. Want kerst vieren, dat doen we dit jaar thuis, in Groningen. Let it Gro! Op deze kekke kersttrui krijg je de hele maand december 50% korting.

Bestel online

Voor de borrelaar

Een bierpakket is altijd leuk om te geven of te krijgen. Maar waarom zou je het van ver laten importeren als om de hoek ook heerlijke bieren gebrouwen worden? Zoals bij Brouwerij Martinus bijvoorbeeld. Geen bierdrinker? Ga dan voor de Groningse appelciders van Doggerland. Deze zijn gemaakt van overtollige, ongewenste appels afkomstig van de bomen uit de buurt. 

Kom naar de Groningen Store

Voor de soapster

Nooit eerder wasten wij onze handen zo vaak als afgelopen jaar. Dus dan kun je maar beter een zalig zeepje gebruiken. Eentje die niet alleen zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor een beter milieu. Die ook nog eens te gebruiken is voor je hele lichaam. SOAP7 is een kleine zeepfabriek in De Biotoop in Haren waar op ambachtelijke wijze zepen gemaakt worden. Alles is 100% natuurlijk: geen synthetische kleurstoffen, geen irriterende geurstoffen. 

Bestel online

Voor de planner

In 2021 kunnen we hopelijk rustig aan weer wat sociale activiteiten gaan oppakken. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus een kalender is een absolute musthave. En dan het liefst eentje van Groningen, natuurlijk. 

Bestel online

Voor de koffie- of theeleut

Koffiebonen komen van ver, dat kan niet anders. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het brandprocees ook elders moet gebeuren. Dat kan ook uitstekend in Groningen, zo bewijzen Koffiestation en Sama. Daar wordt menig koffiedrinker blij van. Liever thee? Dan zijn de theeën van de Theefabriek in Houwerzijl altijd een goed idee. Want tsja: koffie kan, maar thee kan ook. Het Gronings servies is online verkrijgbaar in onze webshop. Voor de thee en koffie moet je even langskomen in de Groningen Store in het Forum.

Bestel online

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief