Roadtrip door Oost-Groningen

Roadtrip oost

Ga je mee?

In Groningen vind je de mooiste geluksmomentjes. In het oosten van Groningen duikelt het ene mooie dorpsgezicht over het andere, afgewisseld met prachtige natuur en weidse vergezichten. En ook achter de deuren schuilen mooie verrassingen. Interieurwinkels vol antiek en brocante, ateliers en horeca die barst van overwachte smaken. Laat je verrassen.

Lees meer

Even op de rem

Appingedam

Fijne plekken voor een pauze

Streekproducten langs de weg

Noordkaap

"Om je heen alleen het geluid van vogels. Even opladen. In Groningen kan het."

5x duurzaam de provincie door

Deze zomer ontdek je Groningen met een van onze roadtrips. Omdat we natuurlijk goed willen zorgen voor de Groningse natuur, hebben we vijf duurzame vervoersmiddelen voor je op een rijtje gezet. Zo maak je de roadtrip nóg iets groener. 

Lees meer

Op avontuur met ons magazine

Groningen: een landschap voor fijnproevers. Waar nog zo veel te ontdekken valt. Lees vast het Groningen Magazine. Met highlights, routes en omwegen. Langs de onontdekte parels, vaak net even om het hoekje. Wij geven je de coördinaten, de ontdekking is aan jou: de allermooiste dorpen in het ommeland. Plekken waar het nog echt stil is en waar je de drukte uit je hoofd kunt laten waaien. Groningse makers, die hun producten maken met trots en liefde voor het land.

Download het gratis magazine