Overnachten in Oldambt

In Oldambt vind je de meest verrassende plekken om te overnachten. Slaap in oude boerderijen, vol luxe en voorzien van alle gemakken van deze tijd. Of ga van het gebaande pad af en geniet van weidse uitzichten en volledige rust in een trekkershut bij Hongerige Wolf. Welterusten!

B&B Graanzicht

Midwolda - In de gerenoveerde kapschuur achter boerderij Hermans Dijkstra bevindt zich de luxe Bed & Breakfast ‘Graanzicht’. De boerderij is vernoemd naar de oorspronkelijke eigenaar en heeft een rijke historie die nog steeds zichtbaar is. Omringd door de uitgestrekte landerijen midden in het Oldambt, bieden het dorp Midwolda en de omgeving volop gelegenheid om tot rust te komen. Geniet van natuur, cultuur en vertier.

Lees meer

Thermen Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans – Bij Thermen Bad Nieuweschans geniet je van het mineraalrijke Thermaalbad, meerdere sauna’s en vele speciale behandelingen. Het water in het Thermaalbad wordt van 630 meter diepte uit de grond opgepompt en heeft een standaard temperatuur van 36 graden, lekker warm dus. Gegarandeerd een ontspannen verblijf. 

Lees meer

Erfgoed & Logies Hoogheem

Nieuwolda - Op een prachtige plek in het open landschap van Oldambt staat een volledig gerenoveerde boerderij uit 1771. Je kunt er genieten van luxe en comfort. Alle verblijven zijn van deze tijd, maar met behoud van de mooie oude elementen. Ook leuk voor kinderen: je kunt er overnachten in een bedstee. 

Lees meer

Landgoed Westerlee

Westerlee - Midden in Oldambt ligt Landgoed Westerlee. De voormalige herenboerderij is zo mooi dat hij niet te missen is. Het hotel beschikt over klassieke luxe kamerss welke zijn voorzien van alle comfort om je een ontspannen verblijf te verzorgen. In het restaurant serveren ze zoveel mogelijk producten uit de omgeving, zodat je het echte Groningen kunt proeven. 

Lees meer

Trekkershutten Hongerige Wolf

Hongerige Wolf - Overnachten midden in de natuur? In de trekkershutten bij Hongerige Wolf kan het. Lange tijd was dit kleine dorp geliefd bij kunstenaars voor inspiratie en rust. De hutten zijn duurzaam gebouwd en bestaan voornamelijk uit hout. Je geniet hier van de stilte en kijkt uit over het groene landschap. Veel meer zul je niet nodig hebben. 

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief