Overnachten in Oldambt

In Oldambt vind je de meest verrassende plekken om te overnachten. Slaap in oude boerderijen, vol luxe en voorzien van alle gemakken van deze tijd. Of ga van het gebaande pad af en geniet van weidse uitzichten en volledige rust in een trekkershut bij Hongerige Wolf. Welterusten!

B&B Graanzicht

Midwolda - In de gerenoveerde kapschuur achter boerderij Hermans Dijkstra bevindt zich de luxe Bed & Breakfast ‘Graanzicht’. De boerderij is vernoemd naar de oorspronkelijke eigenaar en heeft een rijke historie die nog steeds zichtbaar is. Omringd door de uitgestrekte landerijen midden in het Oldambt, bieden het dorp Midwolda en de omgeving volop gelegenheid om tot rust te komen. Geniet van natuur, cultuur en vertier.

Lees meer

De Blauwestadhoeve

Midwolda – Midden in het dorp Midwolda vind je minicamping, groepsaccommodatie en Bed & Breakfast Blauwestadhoeve. Een voormalige herenboerderij, omgebouwd tot een plek waar je heerlijk kunt overnachten. Geniet van weidse open vlaktes, oerbossen, schone lucht en het Oldambtmeer.

Lees meer

Erfgoed & Logies Hoogheem

Nieuwolda - Op een prachtige plek in het open landschap van Oldambt staat een volledig gerenoveerde boerderij uit 1771. Je kunt er genieten van luxe en comfort. Alle verblijven zijn van deze tijd, maar met behoud van de mooie oude elementen. Ook leuk voor kinderen: je kunt er overnachten in een bedstee. 

Lees meer

Camping De Bouwte

Midwolda - Kamperen in de natuur? Camping De Bouwte is landelijk gelegen in een verrassende groene omgeving, op slechts 30 km van de stad Groningen. Deze camping heeft alles in huis om je een geweldige vakantie te bezorgen. Ruime kampeerplaatsen, accommodaties en een zwemplas met een grote glijbaan en een survivalbaan in de zomer. 's Morgens worden je broodjes op je plaats bezorgd en voor een heerlijke lunch of diner neem je plaats in de brasserie. Dat is pas genieten.

Lees meer

Trekkershutten Hongerige Wolf

Hongerige Wolf - Overnachten midden in de natuur? In de trekkershutten bij Hongerige Wolf kan het. Lange tijd was dit kleine dorp geliefd bij kunstenaars voor inspiratie en rust. De hutten zijn duurzaam gebouwd en bestaan voornamelijk uit hout. Je geniet hier van de stilte en kijkt uit over het groene landschap. Veel meer zul je niet nodig hebben. 

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief