Neil Judkins

Fysio2Fit

Maak kennis met Neil Judkins van fysiotherapie en sportcentrum Fysio2Fit aan Het Aanleg in Winsum. Neil is zes jaar geleden in het dorp gestart als sportfysiotherapeut vanuit zijn eigen interesse voor sport en het begeleiden van sporters met sportblessures. Hij is begonnen in een ruimte van 20 m2 en heeft inmiddels een bedrijf met een oppervlakte van 1200 m2 en 20 collega’s. “Ik ben altijd gedreven geweest, maar dat we in korte tijd zo groot zouden worden had ik nooit verwacht.”  Het nieuwe sportcentrum runt hij samen met twee andere Winsumers; Ramon Kauw en Rick Schaaphok. “We zijn alledrie zeer gedreven ondernemers, met een andere achtergrond, dit versterkt elkaar fantastisch.”

Makkelijk en veilig sporten

Bij Fysio2Fit kunnen mensen van jong tot oud terecht die willen sporten of fysiotherapie nodig hebben. Er is inmiddels ook een kleine wellness afdeling waar bezoekers terecht kunnen voor een massage of kunt ontspannen in een floating cabine. “Mensen voelen zich bij ons op hun gemak, het contact is heel laagdrempelig.” zegt Neil. Die lage drempel blijkt ook uit het eGym gedeelte. Dat zijn fitnessapparaten die met een speciaal armbandje helemaal worden afgestemd op het lichaam en niveau van de gebruiker. “Onze eGym helpt mensen makkelijk, leuk, effectief en veilig te sporten én fit te worden in maar twee keer 30 minuten per week!” Deze manier van sporten is uniek in Het Hogeland. 

“Mensen voelen zich bij ons op hun gemak, het contact is heel laagdrempelig.”

Bedrijvigheid

Neil is in Winsum opgegroeid. Hij is een aantal jaar weggeweest tijdens zijn studie maar woont inmiddels weer in het allermooiste dorp.  “Winsum is een gezellig dorp met een fijn centrum en veel sportfaciliteiten. ” Neil is vooral enthousiast over de goede sfeer en gezelligheid. “De bedrijvigheid die er in Winsum is met de leuke restaurantjes en activiteiten kleurt het dorp.”

Groeien

Met het brede aanbod en de technische snufjes is het ook niet zo gek dat Neil, Ramon en Rick de ambitie hebben om de sportlocatie van Het Hogeland te worden. Hoewel de sport uitbreiding van Fysio2Fit nog maar kort geleden is blijven ze kansen zien voor hun bedrijf. In de toekomst willen ze nog meer mensen helpen om gericht aan de gezondheid van hun lichaam en sportieve ambities te werken. “Als we zo doorgroeien dan zullen we daar in de toekomst wel nog wat extra ruimte voor nodig hebben” sluit Neil lachend af. 

Contact

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief