Olav Beek

RegioBank Winsum

Maak kennis met Olav Beek van Beek Verzekeringen en de RegioBank aan de Hoofdstraat 28 Winsum. Je vindt de bank al sinds 1995 in een ruim 200 jaar oud pand dat vroeger dienst deed als bakkerij. Bij Olav en zijn collega’s Joke Steg, Anneke Hamminga en Marjan Mekel ben je aan het juiste adres voor een eerlijk en persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en bankzaken. “Wij zijn het enige bankkantoor boven Groningen dat nog dagelijks open is", vertelt Olav met gepaste trots. Het contact dat de medewerkers van de bank daardoor met klanten hebben, vindt hij het allerbelangrijkste.​

Sevice die vroeger gewoon was

Persoonlijke benadering staat bij Olav en zijn collega’s dan ook voorop. “Wij vinden het leuk om de service te bieden die vroeger heel gewoon was”. Dit betekent dat klanten bij ons binnen kunnen stappen als ze bijvoorbeeld hulp nodig hebben met internetbankieren. “Deze service kost tijd en geld, maar dat hebben we er graag voor over", verduidelijkt Olav. Dat klanten dit waarderen blijkt wel uit het feit dat ondanks verhuizingen ver buiten het dorp mensen toch klant blijven van het kantoor.

"Winsum is gewoon een mooie plek om te zijn; ons dörp, mien stee.“

Ons dörp, mien stee

Als Olav Winsum kort zou moeten omschrijven zegt hij: "Winsum is gewoon een mooie plek om te zijn; ons dörp, mien stee.“ Slenter eens langs het Winsumerdiep, loop een rondje Maarhuizen of wandel naar Schaphalsterzijl. Dan zie je hoe mooi Winsum is.

Buurtzaam

Olav Beek heeft het streven om een buurtzaam kantoor te zijn in het allermooiste dorp. Hij investeert zijn kennis over geld dan ook graag in de directe omgeving. Zo geven zijn collega’s en hij les op scholen over geldwijsheid en leren kinderen die op de balie hun spaarpot komen legen hoe je geld moet tellen. Ook geeft Olav lezingen over cyberrisico bij verschillende verenigingen. “De vertrouwensband tussen mijn medewerkers, mijzelf en de klanten, dat vind ik ontzettend belangrijk.” Inhoudelijk kan Olav hier niet verder op ingaan “dat is allemaal bankgeheim” sluit hij af met een lach.

Contact

RegioBank Winsum

Hoofdstraat W 28

9951 AC Winsum

RegioBankWinsum.nl

 

 

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief