Overnachten in Westerwolde

Overnachten is nog nooit zo leuk geweest. Of je nu van luxe houdt of met minder genoegen neemt, in de regio Westerwolde is voor iedereen wel wat te vinden. Slaap in de sfeer van een oud klooster of droom weg in een onneembare vesting. Waar je ook voor kiest, hier heb je de mooiste dromen. Welterusten.

City Hotel Stadskanaal | Op de grens

Stadskanaal – City Hotel Stadskanaal ligt op de grens van Groningen en Drenthe. De ideale plek om de rustige en mooie omgeving van Westerwolde te ontdekken. En na je wandeling of fietstocht kun je heerlijk neerstrijken in het gezellige bijpassende grand café ’t Raadhuys.

Lees meer

B&B Boeren Maison | Een gastvrije B&B

Wedde - B&B Boeren Maison is een gastvrij slaapadres in Oost-Groningen. Hier kun je overnachten in de schuur van een karakteristieke woonboerderij waar 4 ruime B&B kamers en een sfeervolle ontmoetingsruimte garant staan voor lekker slapen, onthaasten en comfort. De ideale plek voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

Lees meer

Logementen in Vesting Bourtange | Slapen in 1742

Bourtange – In de moerassen van Westerwolde ligt de onneembare vesting Bourtange. Hier ga je terug naar het jaar 1742. In de voormalige soldatenbarakken en het koetshuis in het centrum van het dorp zijn twaalf comfortabele hotelkamers gerealiseerd. Een unieke overnachtingsmogelijkheid in een stukje Nederlandse historie.

Lees meer

Herberg Sellingen | Dromen in een 4 sterren hotel

Sellingen – Aan de dorpsstraat in Sellingen staat al 120 jaar lang een boerderij. In deze oude boerderij vind je sinds een aantal jaar de Herberg Sellingen. In het fraai gelegen drie-sterren hotel vind je ook een restaurant waar je goed verwend wordt. Het contact met eigenaren Pim en Rita maken je bezoek net wat persoonlijker.

Lees meer

Bijzondere overnachtingen

Slapen in een oude treinwagon, een wijnvat of in een pipowagen. Wanneer je houdt van bijzondere en avontuurlijke overnachtingen dan kan je in de regio Westerwolde goed terecht. Er zijn een heleboel leuke plekjes voor een overnachting om nooit te vergeten.

Lees meer

Slaap in een luxe bungalow

Ga je met het hele gezin op pad? Dan is een bungalowpark de ideale plek om heen te gaan. Hier heb je de ruimte en word je van alle gemakken voorzien. In Westerwolde vind je drie vakantieparken. Bij Wedde ligt aan het meer het Villapark Weddermeer. Even verderop in Vlagtwedde vind je aan het Emslandermeer twee parken, een bungalowpark en het vakantiepark. Er is keuze genoeg.

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief