Overnachten in Westerwolde

Overnachten is nog nooit zo leuk geweest. Of je nu van luxe houdt of met minder genoegen neemt, in de regio Westerwolde is voor iedereen wel wat te vinden. Slaap in de sfeer van een oud klooster of droom weg in een onneembare vesting. Waar je ook voor kiest, hier heb je de mooiste dromen. Welterusten.

Hotel Boschhuis | In de sfeer van het klooster

Ter Apel – Tussen het groen, aan het einde van een eeuwenoude beukenlaan, vind je Hotel Boschhuis. Inmiddels zit het hotel al meer dan 100 jaar op deze plaats. Daarvoor diende het gebouw als bier- en brouwhuis van het klooster aan de overkant van de straat. Het geeft het hotel een sfeer van rust en rijke historie.

Lees meer

Camping Wedderbergen | Kamperen met het hele gezin

Wedde - Ruime comfortabele plaatsen aan het water, een overdekt zwembad en veel animatie voor de kinderen maken Camping Wedderbergen een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Het overdekte zwembad, zwemvijver met zandstrand, eetcafé en het viswater zorgen ervoor dat er elke dag weer wat te beleven is. In de omgeving vind je ook nog talloze vaar-, fiets- en wandelroutes.

Lees meer

Logementen in Vesting Bourtange | Slapen in 1742

Bourtange – In de moerassen van Westerwolde ligt de onneembare vesting Bourtange. Hier ga je terug naar het jaar 1742. In de voormalige soldatenbarakken en het koetshuis in het centrum van het dorp zijn twaalf comfortabele hotelkamers gerealiseerd. Een unieke overnachtingsmogelijkheid in een stukje Nederlandse historie.

Lees meer

Herberg Sellingen | Dromen in een 4 sterren hotel

Sellingen – Aan de dorpsstraat in Sellingen staat al 120 jaar lang een boerderij. In deze oude boerderij vind je sinds een aantal jaar de Herberg Sellingen. In het fraai gelegen drie-sterren hotel vind je ook een restaurant waar je goed verwend wordt. Het contact met eigenaren Pim en Rita maken je bezoek net wat persoonlijker.

Lees meer

Bijzondere overnachtingen

Slapen in een oude treinwagon, een wijnvat of in een pipowagen. Wanneer je houdt van bijzondere en avontuurlijke overnachtingen dan kan je in de regio Westerwolde goed terecht. Er zijn een heleboel leuke plekjes voor een overnachting om nooit te vergeten.

Lees meer

Slaap in een luxe bungalow

Ga je met het hele gezin op pad? Dan is een bungalowpark de ideale plek om heen te gaan. Hier heb je de ruimte en word je van alle gemakken voorzien. In Westerwolde vind je drie vakantieparken. Bij Wedde ligt aan het meer het Villapark Weddermeer. Even verderop in Vlagtwedde vind je aan het Emslandermeer twee parken, een bungalowpark en het vakantiepark. Er is keuze genoeg.

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief