Streekproducten

Zo smaakt Groningen

Het land, het wad en het water geven pure streekproducten. Zie hoe het groeit, proef hoe het smaakt. Hier eet je wat het wad schaft. Pittige mosterd, bitter bier, zilte zeekraal, lichtzure wijn en broodjes van eigen graan en suiker. Tast toe. 

© Cora Westerink

Bezoek Abrahams Mosterdmakerij

© Marcel van Kammen

Ontmoet de makers op het land

© Marieke Kijk in de Vegte

Vis naar wat het Wad schaft

Proef Groningen in een streekrestaurant

Fiets door lekker Oldambt

Eet de befaamde eierbal

Biologisch brood van bakker wiebrand

Biologisch brood van bakker wiebrand

Bezoek de Graanrepubliek

"De eierbal: UNESCO erfgoed op je culinaire bucketlist"

Doen in Groningen

Wandelen

Hooghoudt cocktail workshop

Hooghoudt cocktail workshop

Eten en drinken

Vissen

Zelf streekproducten maken

Ontdek ook

#streekproducten