Roadtrip door Noord-Groningen

Ga je mee?

In Groningen vind je de mooiste geluksmomentjes. Vertrek op een roadtrip die je nooit meer zult vergeten. Ontdek de eigenzinnige rafelrandjes van de stad en ga op avontuur in het ommeland. Verken de eindeloze horizon en ga daar waar weinigen je voorgingen. Beklim oude torens voor een geweldig uitzicht, haal proviand bij een circuswagen en struin door smalle straatjes in schilderachtige dorpjes. Een dag op roadtrip is een dag vol avontuur. 

Lees meer
Roadtrip Noord

Even op de rem

"Ergens op het platte Groninger land, stuit je plotseling op een dorpje zo knus en zo authentiek dat je even moet slikken."

5x duurzaam de provincie door

Deze zomer ontdek je Groningen met een van onze roadtrips. Omdat we natuurlijk goed willen zorgen voor de Groningse natuur, hebben we vijf duurzame vervoersmiddelen voor je op een rijtje gezet. Zo maak je de roadtrip nóg iets groener. 

Lees meer

Op avontuur met ons magazine

Groningen: een landschap voor fijnproevers. Waar nog zo veel te ontdekken valt. Lees vast het Groningen Magazine. Met highlights, routes en omwegen. Langs de onontdekte parels, vaak net even om het hoekje. Wij geven je de coördinaten, de ontdekking is aan jou: de allermooiste dorpen in het ommeland. Plekken waar het nog echt stil is en waar je de drukte uit je hoofd kunt laten waaien. Groningse makers, die hun producten maken met trots en liefde voor het land.

Download het gratis magazine

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief